Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם אני מחפש רכב לאמא שלי , לרוב נסיעות קצרות בתוך העיר (כ 15 דק לכיוון)

שנה 2016- עד חדש, תלוי אם אני אמצע דיל טוב (מבחינת מחיר ורכב שמור) ביד שנייה ואז ״התפשר״ ואקנה יד שנייה ואחסוך דיי הרבה כסף

בגדול יש כלכך הרבה רכבים בקטגוריה הזו שאני לא יודע במה לבחור

התקציב לרכב חדש הוא באיזור ה 70,000 ואם זה יהיה יד שנייה אז 55,000

הרכבים שכרגע ברשימה שלי

ניסאן מיקרה

קיה פיקאנטו

שברולט ספארק

טוויטה אייגו

יונדאי i20

פיאט 500

פיגו 208

בגדול יש כלכך הרבה חברות שאני באמת לא יודע ממה להתחיל , מה היתרונות של כל אחת והחסרנות

אשמח לקצת עזרה, ואם יש משהו שלא הכנסתי לכאן אז תמליצו לי

מבחינת מה שחשוב ברכב - בגדול הדברים הרגילים לא משהו מיוחד (אמינות,עלות אחזקה, דלק,נוחות)

תודה רבה על העזרה

פורסם

מבחינת רכבי מיני, אתה צריך להסתכל על פיג'ו 108 ולא 208 וכמו כן יונדאי I10 ולא I20.

מבחינת חסכון בדלק, בנסיעות קצרות של 10 דקות רבע שעה כנראה שלא תקבל צריכת דלק טובה.

מבחינת צריכת דלק, כל מה שעם גיר רציף או רובוטי חד מצמדי יתנו לך צריכת דלק טובה (500, אייגו , 108, מיקרה ) היונדאי והקיה פחות עקב גיר אוטומטי מיושן עם ארבעה הילוכים שפחות יעיל מגיר רציף או רובוטי אבל נוח יותר לשימוש.

מבחינת אמינות - פיקנטו I10 וספארק יהיו עדיפות על 500 108 ואייגו בגלל הגיר הרובוטי שלהן (לאו דווקא שהוא יתקלקל , אבל עדיין דורש יותר מבחינת אחזקה). למיקרה גם היו כמה מקרים של תקלות בגיר הרציף.

המכלולים של הקיה והיונדאי זהים פשוטים ודיי ותיקים בשוק , והספארק החדשה עד כה לא נראית כמו אוטו בעייתי.

רובן נוחות באופן סביר , אין לי ניסיון עם פיאט 500 , המיקרה לא נוחה.

הייתי מוסיף לבחינה את המיצובישי ספייס סטאר (עונה על דרישות אמינות ,צריכת דלק ואחזקה יחסית זולה והנוחות סבירה ) ואם האייגו או 108 כן מתאימות להם אז אפשר לשקול גם את אחותן , הסיטרואן C1. (אייגו 108 וC1 זו אותה המכונית עם סמלים שונים) וגם הפיקנטו והI10 זה פחות או יותר אותו הרכב עם שינויים בכיול מתלים ותיבות הילוכים.

פורסם

כרגע ירדתי ל 3 דגמים עיקריים שנת 2016-17

וכאן ההלבטויות שלי , בתקציב של כ 50,000 נכנסות המכוניות הבאות

שברולט ספארק - רמת גימור LTZ ( הרמה הגבוהה ביותר: גנטים מגנזיום,מולטימדיה,בקרת אקלים,פנס לד, סאן רוף וכו.. )

קיה פיקנטו - ברמה הבסיסית

ניסאן מיקרה - גם ברמה הבסיסית

אשמח לדעתכם בנושא

פורסם

הייתי בוחר בספארק, היא משמעותית מאובזרת יותר מגירסאות הבסיס של המיקרה והפיקנטו.

חזקה יותר, לדעתי נוחה יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כרגע ירדתי ל 3 דגמים עיקריים שנת 2016-17

וכאן ההלבטויות שלי , בתקציב של כ 50,000 נכנסות המכוניות הבאות

שברולט ספארק - רמת גימור LTZ ( הרמה הגבוהה ביותר: גנטים מגנזיום,מולטימדיה,בקרת אקלים,פנס לד, סאן רוף וכו.. )

קיה פיקנטו - ברמה הבסיסית

ניסאן מיקרה - גם ברמה הבסיסית

אשמח לדעתכם בנושא

אלו בדיוק האופציות שרציתי להציע. מבין שלושתן כנראה שהייתי נשאר עם הפיקנטו והספארק. קח לנסיעת מבחן ותהיה חכם יותר אחר כך.

אגב, קח בחשבון שהפיקנטו מגיעה עם 7 שנות אחריות, מה שאומר שהרכב עדיין יהיה באחריות.

פורסם

אהלן חברים

מצאתי רכב שעומד לטעמי , 15,000 ק״מ בן שנה וחצי

עשה טיפול אחרון לפני כשבועיים

יש לי שאלה עקרונית

האם יש טעם לעשות לרכב בדיקה ? הרי הרכב עשה בסך הכל 15000 קמ , אפשר להגיד שהוא כמעט חדש, טיפול אחרון (בחברה) לפני שבועיים, ובנוסף יש לו עוד שנה + אחרויות יצרן

אני מתלבט אם יש צורך או שאפשר לוותר על זה , (כי הרי אם היה מתגלה משהו בטיפול האחרון זה במסגרת האחריות יצרן) ואם יתגלה משהו בחודשים הקרובים זה גם במסגרת אחריות יצרן

פורסם

עדיף לשלם כמה מאות שקלים ולדעת שאתה רוכש רכב בעשרות אלפי שקלים עם לב שקט, או לפחות לקחת את הרכב לפחח לבדיקת תאונות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מחזק את המגיב הקודם. אל תנסה לחסוך כמה מאות בעסקה של עשרות אלפי שקלים , אל תעשה את הטעות הזאת. לא חסר מקרים בהם אנשים סמכו על המוכר ולא טרחו לעשות בדיקה, נכוו בצורה קשה.

גם ביום שתמכור את הרכב יהיה לך מסמך שמעיד לקונה הבא שלא קנית רכב משומש על עיוור.

פורסם

תשמע אתה מחפש אjr רכב הקטן וקומפקטי, בהחלט הבאת דגמים לא רעים בכלל כמו הטויטה אייגו שהיא חסכונית בצורה אחרת וגם הספארק שהיא מאוד מרשימה עם נוכחות אבל לדעתי בסך הכל הפיקנטו יותר תתאים להגדרות וממליץ לעשות נסיעת מבחן. דרך היבואן תקבל 7 שנות אחריות, מצוידת במערכות בטיחות וגם יש לה אחלה ביצועים בכביש.

• תוכן חדש...