Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

בשעה טובה קניתי רכב לפני כשבוע וחצי, מיצובישי ספייס סטאר 2014 עם 34,000 קילומטרג׳.

לקחתי את הרכב לבדיקה ובאמת הרכב נמצא במצב טוב ללא נזילות ותקלות.

לרכב לא היה ספר טיפולים ונורך הטיפול דלקה אז לקחתי את הרכב לטיפול והחליפו לי שמן מנוע + פילטר שמן + פילטר אוויר. לאחר הטיפול הנורת טיפול נעלמה. החלפתי גם מצבר + 4 צמיגים והשקעתי מעט גם בצביעה ופחחות.

היום כשבוע וחצי לאחר הקנייה נסעתי לקניות וכשבאתי לצאת מהסופר נדלקו ארבעה נורות: נורת הגה עם סימן קריאה, נורת מנוע, מצבר ונורת שמן.

ניסיתי להזיז את ההגה אבל הוא היה קשה/נעול וגם אם אני לא טועה הרכב לא נע גם שלחצתי על הגז. דיממתי את המנוע והרמתי מכסה מנוע למשך 5 דקות ואז חזרתי להתניע שוב והנורות נעלמו.

רציתי להייעץ אם מישהו מכיר את התקלה/תופעה הזאת? מכיוון שכמה נורות נדלקו בו זמנית ולא רק ההגה והשמן אני פחות חושד בשמן ההגה או נזילות כי גם בבדיקה ובטיפול לא מצאו נזילות וגם נורות נוספות דלקו.

חבר אמר לי לבדוק את המאוורר של המנוע. לחצתי על גז שהרכב חונה ולא ראינו את המאוורר פועל, מישהו יודע אם הוא אמור לפעול במצב כזה ואיך אני יכול לבדוק אם אכן המאוורר הזה תקין? לדעתי אם הוא היה תקול היו מוצאים זאת בבדיקה או שיכול להיות שבעת החלפת המצבר ״שכחו״ לחבר אותו.

אני גם חושד שאולי זה רק איזה פיוז שנשרף.

סיכוי גם שהאוטו סתם התחמם ובגלל זה השתגע.

סורי על החפירה, אשמח לעזרה והתייעצות.

מעלה תמונה -

%E2%80%8EFile_000%E2%80%8E.jpg

עריכה אחרונה על ידי Nikon
פורסם

לרוב תקלה רב מערכתית כמו שאתה מתאר מתרחשת כתוצאה מאיזה בעיה במערכת החשמל או איזה תקלת מחשב נקודתית.

במקרה שלך, אני ממליץ לבצע ניקוי\חיזוק לקטבים של המצבר ולהמשיך לעקוב.

לבדיקה שעשית עם המאוורר אין שום קשר ולא כך בודקים מאוורר.

גם שום פיוז לא נשרף לך אם הרכב נוסע מאז תקין.

יום טוב גם לך

פורסם

ככה זה לפני שמניעים את הרכב. איך יהיה לך תגבור בלמים אם המנוע לא עובד?

תוכל לשים לב שאתה על 0 טורים = מנוע כבוי.

פורסם

חח גדול, לא שמתי לב בכלל שהרכב לא מונע..

לפותח השירשור, נסה להניע את הרכב, זה עובד יותר טוב כשהוא מונע :wink:

יום טוב גם לך

פורסם

חח גדול, לא שמתי לב בכלל שהרכב לא מונע..

לפותח השירשור, נסה להניע את הרכב, זה עובד יותר טוב כשהוא מונע :wink:

חחח קיצר יצאתי פיתה ולא הנעתי את הרכב

תודה רבה לכם אנשים יקרים.

פורסם

תתנחם,:brickwall: אצלי המצב יותר קשה -

סוגר את הרכב עם השלט - והרכב משתגע ומסמן עם האיתותים כי יש בעיה.

מתברר כי יצאתי מהרכב והמנוע נשאר עובד - רעש המנוע מאוד-שקט, ובקושי שומעים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אצלי גם היה משהו דומה, התיישבתי באוטו, מנסה להניע רואה שאין סוויץ'. מחפש, מחפש, רואה שגם גלגל ההגה חסר.

בסוף הבנתי שאני יושב במושב האחורי.

• תוכן חדש...