Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אשכול ראשון שאני פותח פה אחרי המון זמן גלישה באשכולות חדשים וישנים אז אגש לעניין

לי יש רכב משלי בבית סוזוקי ג'ימני 2008 שמור כמו בובה..לצערי מטעמי נוחות נסיעות דלק וכו אני צריך לוותר עליו ולקנות רכב שיותר יתאים לצרכים העכשווים שלי שכוללים נסיעות בין עירוניות קצרות בנות חצי שעה ארבעים דקות גג ולא מעט נסיעות עירוניות לכן צריכת דלק איכות נסיעה ונוחות הישיבה חשובות אבל לא הכי..הנטייה שלי היא לפזול לכיוון המיני: איביזה פאביה פולו ..

רכבים צעירים קטנים זריזים בקרוב איהיה סטודנט אז רכב שיתאים.

לאמי שלי יש פולו 2013 שמורה מטופלת עם 53 א קמ .. יד ראשונה קנתה אותה חדשה ואני מתלבט אם כדאי להשאיר את הרכב במשפחה או לקנות רכב אחר לחלוטין כאשר החלפת הפולו תלויה בי משמע היא תחליף רק אם אני אקנה במידה ולא היא תשאר עם הפולו..

אשמח לחוות דעת שונות תודה רבה מראש ושבת שלום

פורסם

אם יש לך את ההיסטוריה של הפולו ואתה יודע שהיא במצב טוב מטופלת ושמורה(אם אתה יודע שלא זה משהו אחר) זה לדעתי עדיף מכל הרפתקאה בשוק היד שניה - באם זה המצב הייתי הולך על הרכב שאתה מכיר ולא הולך להתחיל לחפש רכבים.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

מחזיק בדעה זהה לשל noknok.

הייתי עם התלבטות דומה לפני כ-4 שנים..

גולף דור6 1.4 TSI שנת 2010 שהתלבטתי אם לרכוש מאבא שלי שרכש גולף דור7.

היא הייתה שמורה עם ק"מ נמוך (55,000) ועברה RECALL של החלפת המכטרוניק של גיר ה-DSG.

נ.ב

אם הרכב עדיין באחריות יבואן ויש רעידות מהגיר, אז כדאי להחליף את הקלאצ'ים לפני שתפוג האחריות.

הרכב משנת 2013 ולכן סביר להניח שיש לכם אחריות מורחבת על הגיר.

תתחדש :)

• תוכן חדש...