Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הייתי בסוכנות סקודה לקבל הצעת מחיר על קודיאק ולקבל קצת פרטים על קארוק :wink:

כחלק מהצעת מחיר היה סעיף של "אחריות יבואן שנה 3" עלות 1000ש"ח. לאחר בירור הוסבר לי שזאת אפשרות שהתחילו לשווק כחלק מרכישת רכב חדש, שנה נוספת של אחריות מלאה 2+1 בתנאי שרכב לא עבר 100000ק"מ.

נ.ב

קארוק צריכה להגיע לחנויות בחודשים מרץ-אפריל אך ככל הנראה זה יהיה יותר קרוב לחודש מאי. מחיר התחלתי 135-140אל"ש

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התוספת אחריות באלף שקל הוכרזה בהשקת הסיאט ארונה, לכל דגמי סקודה וסיאט.

אישית אני רואה את זה כמו בוואג, להזדכות על שנה אחריות בתמורה להנחה של אלף שקל.

פורסם

בוא אני אגלה לך "סוד": בהנחה שאתה מטפל במוסך מורשה והכל מתועד, גם בלי תוספת של 1,000 ש"ח יש לך עוד שנה של אחריות מעבר ל-2 הסטנדרטיות, מה שנקרא "אחריות של רצון טוב".

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

רק שיכולים להגיד לך לא.

אם קניתי את השנה השלישית ולא טיפלת אצלם אבל לפי מפרט היצרן - הם עדיין חייבים לטפל בך.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
בוא אני אגלה לך "סוד": בהנחה שאתה מטפל במוסך מורשה והכל מתועד, גם בלי תוספת של 1,000 ש"ח יש לך עוד שנה של אחריות מעבר ל-2 הסטנדרטיות, מה שנקרא "אחריות של רצון טוב".

ואז תהיה לך עוד שנה מעבר ל3 שקיבלת, לא?

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

זהו, שעכשיו זה קצת בעייתי לדעתי.

איך הם יצדיקו גביה של עוד 1,000₪ מלקוחות חדשים כאשר הם נותנים את אותה שנה שלישית גם ללקוחות שלא שילמו את תוספת המחיר?

בעיה...

אני מניח שעכשיו הם ינטו יותר לא לאשר שנה שלישית של ״רצון טוב״ למי שבחר ״להתקמצן״ על 1,000₪ וויתר על השנה השלישית מראש ועל סמך עצמו.

פורסם

יכול להיות שנכון, אבל יכול להיות גם שלא. לך תדע עם אילו מקרים גם הם יזרמו לרצון טוב ועם אלו לא, זה לשחק עם רולטה ואישית לא הייתי לוקח סיכון שכזה במדינה עם תודעת שירות ברמה שיש לנו, אם יוכלו להתנער ממשהו אז מובטח שיתנערו. בשביל ראש יותר שקט הייתי מוסיף את האלפייה הזו, עם כל החוצפה מצד היבואן שלא נותן 3 שנות אחראיות מינימליות מלחתכילה.

פורסם
רק שיכולים להגיד לך לא.

אם קניתי את השנה השלישית ולא טיפלת אצלם אבל לפי מפרט היצרן - הם עדיין חייבים לטפל בך.

אלעד

אני לא הייתי כ"כ בטוח... למרות שזה חוקי, אם הם רוצים הם תמיד יכולים לטעון שלא טיפלת במוסך מורשה ולכן האחריות לא תקפה. בכל מקרה, הדגשתי בהודעתי המקורית - בהנחה ואתה מטפל במורשה.

ואז תהיה לך עוד שנה מעבר ל3 שקיבלת, לא?

ממש לא. ה - 1,000 שקלים הם לשנה שלישית וזהו.

יכול להיות שנכון, אבל יכול להיות גם שלא. לך תדע עם אילו מקרים גם הם יזרמו לרצון טוב ועם אלו לא, זה לשחק עם רולטה ואישית לא הייתי לוקח סיכון שכזה במדינה עם תודעת שירות ברמה שיש לנו, אם יוכלו להתנער ממשהו אז מובטח שיתנערו. בשביל ראש יותר שקט הייתי מוסיף את האלפייה הזו, עם כל החוצפה מצד היבואן שלא נותן 3 שנות אחראיות מינימליות מלחתכילה.

שוב, אני כותב רק מנסיוני האישי. לשמחתי/צערי יצא לי לנצל את השנה השלישית של רצון טוב ב-2 סיאטים ברציפות שהיו בבעלותי ומכיוון שתמיד טיפלתי רק במורשה, לא עשו לי בעיות עם זה.

ולמרות כל זאת, אילו הייתי קונה היום רכב חדש של סיאט/סקודה, ככל הנראה כן הייתי משלם אלפייה על השנה השלישית ולו רק בשביל השקט הנפשי וכדי לא להיות באי-ודאות אם/כאשר אצטרך.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

שקנינו הסיאט גם אנחנו הוספנו 1000 שח לשנת אחריות נוספת. לא סומך עם רצון טוב או רצון רע

יש שנה שלישית ושקט נפשי לעוד שנה. לדעתי שווה הכסף. אם כבר הוצאתי 121,000 אני אהיה חזק ואוסיף עוד 1000. כל אחד והשיקולים שלו.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
רק שיכולים להגיד לך לא.

אלעד

לא בטוח - לפי מה שהבנתי השנה השלישית שמקבלים היא לא אחריות יצרן אלא אחריות יבואן ולכן היבואן יכולל החליט מהם הכללים בהם חלה האחריות בשנה השלישית. מומלץ לקרוא היטב את האותיות הקטנות בתנאי האחריות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם כך, אז גם בפולקסווגן הדבר זהה?

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בפולקסווגן היו שלוש שנות אחריות בניגוד לסיאט וסקודה , ושם פשוט יכלת לוותר על השנה השלישית במעמד הרכישה ולקבל זיכוי של אלף שקל אם אני זוכר נכון.

פורסם
זהו, שעכשיו זה קצת בעייתי לדעתי.

איך הם יצדיקו גביה של עוד 1,000₪ מלקוחות חדשים כאשר הם נותנים את אותה שנה שלישית גם ללקוחות שלא שילמו את תוספת המחיר?

בעיה...

אני מניח שעכשיו הם ינטו יותר לא לאשר שנה שלישית של ״רצון טוב״ למי שבחר ״להתקמצן״ על 1,000₪ וויתר על השנה השלישית מראש ועל סמך עצמו.

קלעת בול. הנכונות ל"רצון הטוב" הזה תרד פלאים.

פורסם

אם כבר אתה קונה תוצרת VW שווה להוסיף 1000 שקל לעוד שנה של שקט, ולא על 13 אלף ש''ח במצטבר על מוח גיר וקלאצ'ים .

הרי הם מודעים לאיכות המקסימה שלהם וגובים כסף על עוד שנה אחריות כדי לא לצאת ''פראיירים''.

פורסם

מחיר זעום לשלם בשביל שקט נפשי לעוד שנה. מנחש שיש שם אותיות קטנות והכיסוי לא מלא כמו בשנתיים הראשונות.

• תוכן חדש...