Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על תיק גב למחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אישתי קיבלה מחשב נייד מהעבודה.

המחשב סופק עם תיק צד, זה לא נח לה.

אנחנו רוצים לקנות תיק גב טוב. בדגש על טוב.

יש המלצה כלשהי ?

(הכוונה לרכישה בחנות על מנת לנסות את התיק לפני הקניה)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

פורסם

לפני שנים קיבלתי עם הנייד (HP) שקניתי תיק של HP שדי דומה אך מעט קטן מהתיק הזה.

חפשו משהו דומה לדעתי - יש לנו בבית את שלי ועוד תיק של Swissgear והם מאוד עמידים. השני עמוס לעייפה באופן קבוע.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

מה היחס בין איכותי ויפה?

הסוויסגיר מעולים אבל מכוערים טילים, היפים הטובים יקרים מאד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מכוערים, אבל כל כך פרקטיים שאחרי כמה זמן מתרגלים :)

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

ממליץ על סמסונייט.

אם רוצים חנות פיזית יש בקניון עזריאלי.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

כול פעם אני נכנס לחנות של סמסונייט ובודק תיקים תמיד חסרה לי איזו תכונה בתיק.

פעם זה מקום לבקבוק , פעם זה שאין אפשרות לכווץ את התיק בשביל שהתוכן לא יטלטל לי על הגב ופעם זה שאין מקום להכניס את המעיל !

ובשביל המחירים שלהם אני לא מוכן לוותר על כלום .

בינתיים - deuter שמשרת נאמנה כבר 16 שנה יום-יום (טפו טפו טפו).

יש לdeuter ליין מיוחד לנשים.

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם (נערך)

היום בילינו את היום בכל מיני חנויות.

בסופו של דבר נבחר תיק תוצרת "מרקו פולו" דגם 7314.

התיק עושה רושם טוב. המחיר לא זול, קיבלנו הנחה יפה וזרמנו.

תודה רבה לכולם.

עריכה אחרונה על ידי train
פורסם

תיקים באיכות מפתיעה לטובה והמחירים טובים - tigernu בחנויות הסיניות החנות עליך, גירבסט, איביי, אלי אקספרס ועוד.

מרקו פולו הוא מותג ישראלי של קלגב, אאוטדור. הם בסדר גמור אם אתה מעוניין לרכוש בחנות בארץ

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

יש לי סמסונייט, טומי, קיפלינג וקנט קול. האחרון הכי מוצלח מבחינתי, קיפלינג הכי טוב מבחינת חלוקה סמסונייט הכי נוח, אבל פחות איכותי. טומי סתם כבד והכי יקר.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם
תיקים באיכות מפתיעה לטובה והמחירים טובים - tigernu בחנויות הסיניות החנות עליך, גירבסט, איביי, אלי אקספרס ועוד.

מרקו פולו הוא מותג ישראלי של קלגב, אאוטדור. הם בסדר גמור אם אתה מעוניין לרכוש בחנות בארץ

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

אני עם תיק של TIGERNU, לא התיק הכי טוב שהיה לי בחיי, אבל בהחלט שווה את ה120 שקל שהוא עלה לי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
קניתי תיק כזה באוגוסט בשביל הלימודים. עלה לי 31 דולר. לאחורה קניתי גם לפטופ. אני לא מרגיש שינוי מיוחד בעת נסיעת הלפטופ. כמובן שיש עוד דגמים, תוכל לחפש בחנות.

http://s.aliexpress.com/NbeInUZ7?fromSns

שאלה לגבע התיק.

כאשר אתה שם את המחשב הנייד בתא ההכי אחורי זה שמתחת לכתפיות, התיק עדיין נשאר נוח? המחשב לא מקשיח את גב התיק?

פורסם

בתיק טוב הגב מוקשח.

קריטריון חשוב מאד הוא אטימות, כמובן לשים לב לטיב הרוכסנים ולרכוס אותם אם הסוגרנים בצד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...