Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין 2 המכוניות שבכותרת- ההונדה ג'אז יד שנייה, שנת 2008, 155 אלף ק"מ ללא תאונות. יכול להביא ב24 אלף, כשהאופציה השנייה היא סוזוקי ספלאש שנת 2011, יד ראשונה, ללא תאונות שטופלה בחברה. 175 אלף ק"מ במחיר של 26 אלף. הרכב משמש רק אותי לנסיעות מחוץ לעיר בעיקר.

על איזה רכב כדאי ללכת?

פורסם

בוא נתחיללבכך שאתה "קונה" או "רוכש" - בהחלט לא "מביא".

מדובר בדגמים שונים למדי - הספלאש הוא מיני (מעין אלטו עם מנוע של סויפט), בעוד שהג'אז היא סופרמיני.

מבחינת דירוג EuroNCAP הן דומות, אם כי לא ירדתי לפרטים.

כיון שאתה מדבר על נסיעות ארוכות, ובהנחה שמצבן הטכני דומה, הייתי בוחר ברכב שיותר נוח לי לשבת בו. אם יש הבדל במצב הטכני זה מה שקובע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בוא נתחיללבכך שאתה "קונה" או "רוכש" - בהחלט לא "מביא".

מדובר בדגמים שונים למדי - הספלאש הוא מיני (מעין אלטו עם מנוע של סויפט), בעוד שהג'אז היא סופרמיני.

מבחינת דירוג EuroNCAP הן דומות, אם כי לא ירדתי לפרטים.

כיון שאתה מדבר על נסיעות ארוכות, ובהנחה שמצבן הטכני דומה, הייתי בוחר ברכב שיותר נוח לי לשבת בו. אם יש הבדל במצב הטכני זה מה שקובע.

הספלאש (מנסיון אישי) רחוקה מאוד מבחינת ההרגשה והגודל מהאלטו, וחוץ מטע המטען מרווחת באופן מפתיע,

אני פחות התלהבתי מהג'אז שאכן מרווחת להפליא אבל מרגישה חלשה ורועשת.

• תוכן חדש...