Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

Daniel K למשקל בהחלט יכולה להיות משמעות.

בדוגמה שנתת מדובר בשני רכבים שלאחד תכנון מודרני ולשני לא. זו דוגמה שמראה שלתכנון חשיבות מכרעת, היא לא אומרת שלמשקל אין משמעות.

השאלה היא מה יקרה אם תיקח שני רכבים עם תכנון מודרני שאחד שוקל בהפרש משמעותי מהשני (נניח 40% יותר). פה למשקל כן יכולה להיות משמעות, נחכה למישהו עם רקע קצת יותר גדול בפיזיקה. מעט הידע שלי אומר שלמשקל ולגודל בהחלט יש משמעות במקרה הזה., בסופו של דבר כמות האנרגיה שאזורי הספיגה יכולים לספוג היא מוגבלת. אם אתה מתנגש בגוף גדול וכבד שגם נע במהירות אז זה משפיע על כמות האנרגיה שהרכב שלך צריך לספוג.

לרכב גדול וכבד יש כנראה אזורי ספיגה שיכולים לספוג יותר אנרגיה, יש יותר שטח. אז מכאן אני מניח שיש לזה משמעות, אולי לא תמיד, אבל בטוח שלהגיד שלמשקל קל תמיד יש יתרון זה לא נכון.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 352
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצד שני, רכב "קל" יותר הוא בעל תנע קטן יותר, ולכן מוטות הפלדה צריכים לרסן עומס נמוך יותר, כך שגם למשקל נמוך יש יתרון בתחום הזה. ברגע שאנחנו מדברים על התנגשות בין שני גופים נעים, אז כן, הרכב הקל יותר "יועף" במהירות גבוהה יותר מרכב כבד.

פורסם

למשקל קל שלל יתרונות. בלי קשר למה שרשמת שאולי נכון ואולי לא. רכב כמו הסוויפט נהנה מבטיחות אקטיבית עדיפה. יותר כוח מנוע, אחיזה עדיפה, זריזות, פחות סיכוי להתהפך. אלו פרמטרים חשובים.

ממש לא באתי לטעון שא׳ עדיף על ב׳. אחרים טענו זאת. באתי להדגיש שאין פה שחור לבן. טריידאוף כמו הכל בחיים.

פורסם
מרשים , מרשים מאוד , רכב מודרני עם כזה משקל ובעוד ברכב עממי (לא מחומרים אקזוטיים) עם המחיר הנכון הרכב הזה הולך ליהיות להיט ענק .

אחרי האיביזה 1.5 אני פסימי. סוזוקי לא זולים במיוחד מאחר והם נהנים מהתדמית שלהם. לדעתי מחיר סביב ה- 115 אלף יהיה ראוי, אבל אני חושב שיתמחרו אותה יותר בכיון של 125...

פורסם

לאן טיפסתם עם ה 120 הזה?

אם סוניק RS מאובזרת לעייפה נמכרה ב110 ובמבצעים ב 100 עגול, אין שום סיבה שסוזוקי תעלה שקל יותר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במחשבה שניה, נכון צודק בגירה... 100אשח זה ריאלי יותר לרכב חמים ולא רותח.

אין שום סיבה שימכר ביותר מ 100-105. וזו סוזוקי עם פלסטיק על הדשבורד ובידוד

לא אמרו למהנדס להוסיף.

כשאתה צודק, אתה צודק בגירה.

פורסם

בישראל כמו בישראל, הכל יכול להיות. תמחור של 120 אלף לא באמת יפתיע אף אחד.

הוא כן יאכזב. מאוד.

כי לפי המחירים באירופה, הסוויפט ספורט צריכה לשבת במשבצת של 100-105 אלף ש"ח.

110 אלף זה המחיר של הקרוסאובר הידנית, 105 אלף זה המחיר של הג'ימני הידנית.

שתיהן יקרות יותר מהסוויפט ספורט. בכל פינה בעולם.

מצד שני, גם ה-BRZ והפורסטר מתומחרות כמעט זהה בכל העולם. או המיאטה וה-CX5.

וראינו מה קרה עם זה אצלנו.

מצד שלישי, בסוף היבואן מוכוון-הזקנים הזה יביא רק את האוטומטית.

או-אז, למי אכפת מהתמחור. גם אם יהיה 90 אלף, Who gives a damn.

פורסם

היבואן הזה מביא את הסוויפט הרגילה עם גיר ידני ואבזור נחמד מאוד.

לא רואה תסריט שבו הספורטיבית נוחתת כאן בלי אופציה ידנית.

אני נותן את הקרדיט ליבואן סוזוקי. עד עכשיו הוא לא לקה במחלת תמחור היתר. אני מקווה שזה ימשך גם עם הסוויפט ספורט והוא לא יוציא את העוקץ (המחיר) מהעניין. 110K הוא ההימור שלי. מקווה שאני לא טועה אלה אם זה יהיה פחות.

פורסם
לאן טיפסתם עם ה 120 הזה?

אם סוניק RS מאובזרת לעייפה נמכרה ב110 ובמבצעים ב 100 עגול, אין שום סיבה שסוזוקי תעלה שקל יותר.

היא תתמודד ישירות מול האיביזה 1.5.

פורסם
היא תתמודד ישירות מול האיביזה 1.5.

היא לא, האיביזה קטגוריה מעליה.

אם כבר הזכרת את האיביזה, היא הושקה לאחרונה עם מחירים לדגם ה FR (150 כ"ס ואיבזור "ספורטיבי") עם מחיר השקה של 99,900 ומחיר סטנדרטי של 105,900 וכל מי שמכיר את סיאט יודע שמחיר ההשקה הוא המחיר הקבוע.

אם הסוויפט תתוחמר מעל האיביזה, חבל על הדלק של האוניה, שישארו ביפן!

אם היא תתוחמר מקביל, עדיין יהיה לה קשה אבל לפחות אותי הם יקבלו כלקוח פוטנציאלי (כמובן שצריך קודם לנהוג).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היא לא יכולה להיות מתומחרת ב115 ומעלה כי ה208 נמכרת ב130, חזקה יותר ואיכותית הרבה יותר, ויש שם גם הרבה יותר אבזור. 100-105 או שרק פריקים מהסוג שעד היום נוסעים ב106 בגלל המשקל יקנו אותה לדעתי...

Sent from my HUAWEI VNS-L22 using Tapatalk

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• תוכן חדש...