Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לי אומנם אין ניסיון עם אוטופיקס בפחחות אלא ביישור לחיצה שהיתה לי באימפרזה, אבל בשירשור הזה יש המלצה על פחחות אצלם. בנוסף הם הפחחות של מוסך סובארו המרכזי. אם רוצים פחח יש את ההמלצה של אייל על יגאל מנתניה, אני לא הייתי שם מעולם אבל אחרים אמרו שהוא באמת טוב.

גיא

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בוקר ,

חבר'ה , עכשיו בילבלתם אותי לגמרי - אז כן ללכת לאוטופיקס או לגשת למקום אחר?

אייל , הכריות אוויר לא נפתחו.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אהלן ,

1. תודה רבה חבר'ה :-P

2. האוטו במוסך (שמוליק , שמר וגיא - תודה רבה על העזרה והייעוץ).

העבודה תיקח כשבוע.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לא אוטופיקס. הם מתמחים בתיקונים קלים .

לעבודה הזו צריך פחח מן השורה.

.

איך אומר מיץ פטל: "שטויות, זה לא נכון"

הם עושים פחחות ועושים זאת מצויין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לי אומנם אין ניסיון עם אוטופיקס בפחחות אלא ביישור לחיצה שהיתה לי באימפרזה, אבל בשירשור הזה יש המלצה על פחחות אצלם. בנוסף הם הפחחות של מוסך סובארו המרכזי. אם רוצים פחח יש את ההמלצה של אייל על יגאל מנתניה, אני לא הייתי שם מעולם אבל אחרים אמרו שהוא באמת טוב.

גיא

גם זה כבר לא נכון. הם עברו ממוסך סובארו לרחוב המקביל, אם כי אף אחד במוסך סובארו לא ייטרח לעדכן אותך בעניין אם תגיע לשם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עוד חדשה :-)

אנחנו מקבלים גטס חליפית (ידנית!)..

נבדוק אותה ואחזור לספר לכם כמה זוועתית היא :lol:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
גם זה כבר לא נכון. הם עברו ממוסך סובארו לרחוב המקביל, אם כי אף אחד במוסך סובארו לא ייטרח לעדכן אותך בעניין אם תגיע לשם...

לא לענין... :?

ואכן עכשיו בדקתי בדפי זהב והם עברו מהמנופים לרחוב אחר. דווקא הייתי במקום שהם היו לא מזמן אף אחד לא טרח להגיד מילה.

טוב לדעת.

גיא.

פורסם

אין לי מושג למה הם עזבו, אבל פעם קודמת שהייתי שם היתה שם מחלקת פחחות כל שהיא עם לא מעט סובארו-ים בפנים, ככה שיש להניח שהם כבר לא מחלקה הפחחות של סובארו.

גיא

• תוכן חדש...