Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את ההשוואה לדברים האחרים לא הבנתי ולדעתי היא קצת מיותרת.

ייתכן שהשוואה לדברים אחרים היתה מיותרת. כוונתי היתה להדגיש את הטיעון שלי ולא להיות עוקצני. ייתכן שזה התחרבש לי קצת. קיבלתי את ההערה.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אל תרוץ לחכות לרכב אחר.

קח שמאי מטעמך. אם מדובר רק בפגיעה במכסה המנוע ללא מכלולים אחרים (נגיד למשל שאם המשקל שנפל גבוה מאד, גם המתלים וכל מערכת ההיגוי עלולה להפגע), קח את הפיצוי, תבקש החלפה למכסה מנוע מקורי ושלום על ישראל.

פורסם
יש הבדל בין להתמקח על 5,000 ש"ח ולקבל את אותו הרכב, לבין לקבל רכב עם פגם כלשהו בתמורה להנחה.

אני גם הייתי לוקח את הכסף ושיחליפו ויצבעו. אבל ההשוואה לא מתאימה.

התייחסתי לכמות האנרגיה שאנחנו משקיעים בהתמקחות על קודנית או חיישני רוורס מול הקלות שאנחנו מוותרים על 5000 שקל בשביל מכסה מנוע אחר שנראה בדיוק אותו הדבר כמו השני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חבר'ה, מנקודת המבט האישית שלי כמשפשף מדופלם מתת פורום משפשפים, רכב פחות ממושלם זה כאב לב שרודף אותי לאורך כל חיי הרכב. אני בוכה על סווירל קטן בטמבון וחלב שנשפך על המכסה מנוע, אתם רוצים שלא אבכה על מכסה מנוע שהוחלף ונצבע בארץ אחרי שבשלב כלשהו בחיי הרכב מלגזה נכנסה בו או חפץ חד אחר נפל עליו וחורר אותו?

לכל אחד יש סדרי עדיפויות. רוב האנשים יגידו שאני משוגע, כנ"ל שאר חברי פורום משפשפים. אבל בסופו של דבר יש את זה שיקח את הכסף ויש את זה שיסע על יונדאי גטס כמה חודשים כדי לקבל אוטו חדש. שתי הגישות לגיטימיות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אם יש אפשרות הייתי לוקח את הכסף ומנסה להחתים אותם על זה שבמידה ותוך 3 שנים הצבע דוהה יותר משאר הרכב או מתקלף זה יהיה על אחריותם

Sent from my A0001 using Tapatalk

קקטוסולר ידנית

פורסם

אוקיי עדכון קצר התייעצתי עם 3 שמאים מטעמי שלושתם נתנו תשובה מוחצת שכל עוד התיקון על חשבונם הפיצוי הזה יותר ממכובד.

אני כרגע מחכה שמנהל הסוכנות יחזור מחול ויראה לי את התיקון של הרכב.

בלי קשר אחתים אותם על התחייבות שאם הצבע דוהה או מתקלף התיקון על חשבונם

פורסם

הייתי לוקח את. רכב והפיצוי, אבל גם מבקש טרייד אין במחירון על מנת לכסות את עצמי כשארצה למכור.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

קראתי את השירשור פעמיים, ועדיין לא הבנתי מה הקשר בין הערך של 5,000 לישראלי הממוצע לבין מה שנכתב כאן ע"י פות"ש.

חופשת סקי ? שכר חודשי של רוב הישראלים ? SO ? זה לא רלוונטי ולא קשור, ואם אנשים כאן מזלזלים ב5,000ש"ח - זה לא המקום להעמיד אותם על טעותם, שמא פותח השירשור יקרא את הדברים ודעתו תלך לכאן או לכאן מהסיבות הלא נכונות.

ובחזרה לשירשור,

פות"ש רכשת רכב חדש ולא כזה שעבר תיקונים, ברכישת יד2 "חוקי המשחק" הם שונים לחלוטין, אבל ברגע שאתה רוכש רכב חדש - כשמו הוא - זכותך להיות בעלים של רכב חדש לחלוטין.

כאשר אני רכשתי רכב "מהחברה" - דאגתי להכניס סעיפים לחוזה שאם במידה ויעשה כל התקנה מקומית, מכל סוג שהוא, אני יכול להחזיר את הרכב ולקבל את כל הסכום בחזרה.

ומה ניתן ללמוד מכך ? שברגע שהזמנת רכב חדש, אתה מצפה לקבל מוצר מסויים לפי הדרישות שלך - כי זו הסיבה שקנית רכב חדש.

בא היבואן, הודיע לך על מה שקרה (ומגיע לו כל הכבוד על ההתנהלות הכנה), והציע לך פיתרונות.

כי באת לשאול את עצות משתמשי הפורום, אוסיף את העצה שלי (שנמנת עם רוב העצות בשירשור), אל תיקח את הרכב בשום פנים ואופן.

הרבה רשמו כאן שתקח מהם רכב מושכר, ותיסע בו עד אשר יגיע רכבך החדש.

נ.ב

לפני כמה ימים קראתי כאן הודעה מאחד המשתמשים, שמו בפורום "ליין מן", אשר רשם שבעת קניית רכב חדש הוא לוקח אותו לבדיקת שלדה-פחחות-מרכב. לאחר מכן רשמו לו כתגובה, "האם כל מוצר חדש שאתה קונה תיקח לבדיקה ? היכן עוברו הקו ?".

ובכן, הסכמתי איתו דאז, והשירשור הזה מחזק אותו היום - בעת קניית רכב חדש יש לקחת את הרכב לבדיקת פחחות/שלדה!

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

חופשת סקי ? שכר חודשי של רוב הישראלים ? SO ? זה לא רלוונטי ולא קשור, ואם אנשים כאן מזלזלים ב5,000ש"ח - זה לא המקום להעמיד אותם על טעותם, שמא פותח השירשור יקרא את הדברים ודעתו תלך לכאן או לכאן מהסיבות הלא נכונות!

אני לא מבין את הרגישות הרבה. מישהו מתאר את סדר העדיפויות שלו ואחרים חושבים שזה סדר עדיפויות שגוי ומנסים לשכנע.

מה רע בזה?

אתה מציג את התסריט לפיו מעשהו ישתכנע כעניין שיש להמנע ממנו.

פורסם

ממש לא הצגתי שום תסריט, בייחוד בקטע בו צוטטת אותי !

בנוגע לסדרי עדיפויות וכו', אנסה לסכם זאת -

5,000 שקל ביחס לשכר של ישראלים שעובדים 50% משרה, זה "הרבה" כסף.

5,000 שקל ביחס לרכב שעולה 110,000~ שקל, שעובר ירידה של 1.5%, זה לא "הרבה" כסף.

ייעצו לו ובצדק, לקבל את הרכב מושכר שהיבואן הציע (כל הכבוד ליבואן שוב), ולחכות לרכבו החדש - חדש כפי שהוא רצה להזמין מלכתחילה. ובזה הכל מסתכם, רצה חדש, יקבל חדש.

אתה באמת חושב שההצעה של היבואן "משתלמת" ? היית מקבל אותה ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

בהחלט (אחרי שהייתי מנסה לשפר אותה מבחינת הסכום ומנסה, כמו שהציעו, לשפר את האחריות).

כמו שכתבתי כבר קודם, הלוואי שכל רכב שאקנה יבוא עם סידור כזה של החלפת מכסה מנוע וצ׳ק של 5000 שח

פורסם
ממש לא הצגתי שום תסריט, בייחוד בקטע בו צוטטת אותי !

בנוגע לסדרי עדיפויות וכו', אנסה לסכם זאת -

5,000 שקל ביחס לשכר של ישראלים שעובדים 50% משרה, זה "הרבה" כסף.

5,000 שקל ביחס לרכב שעולה 110,000~ שקל, שעובר ירידה של 1.5%, זה לא "הרבה" כסף.

ייעצו לו ובצדק, לקבל את הרכב מושכר שהיבואן הציע (כל הכבוד ליבואן שוב), ולחכות לרכבו החדש - חדש כפי שהוא רצה להזמין מלכתחילה. ובזה הכל מסתכם, רצה חדש, יקבל חדש.

אתה באמת חושב שההצעה של היבואן "משתלמת" ? היית מקבל אותה ?

כן, אני הייתי מקבל אותה וכן, מאוד רלוונטי מה המשמעות של הפיצוי.

כשאתה קונה משהו יש לו מחיר שמשקף את הכדאיות שלך לקנות דווקא את המשהו הספציפי שקנית. עכשיו נוצר מצב חדש שצץ משהו דומה (לא זהה אלא דומה) במחיר נמוך יותר. לא תבדוק שוב את מערכת השיקולים שלך בקבלת ההחלטה?

אם הסכום הוא אחוז או 90 אחוז לא מעניין אלא מה גובה הסכום ומה אני מקבל תמורתו. כשאני קונה מסטיק לא מעניין אותי אם הוא עולה שקל או שני שקלים למרות שזה 100% כי ההתעסקות תעלה לי יותר מההפרש אבל 5000 שקל זה כבר סכום שכולנו (כולל מי שמרויח ממש טוב) עובד די קשה בשבילו וגם אם התמזל מזלך להיות בן של אוליגרך תן אותו לאחד העובדים שלך לפני שאתה מזלזל בו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ה5,000 ש"ח הללו הם לא 5,000ש"ח נטו אלא 5,000 מינוס (1.5% מסך עלות הרכב) !

התוצאה למשוואה הנ"ל הינה סכום הפיצוי האמיתי, והפיצוי האמיתי לא מספק, לפחות מנק' המבט שלי.

מי יכול להבטיח לו שכל הברגים יסגרו לפי המומנט הנכון ?

ורק לפרוטוקול, לא זילזלתי בכסף, לא קרוב לכך.

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אני גם לא מבין את ההלך רוח כאילו זורקים עליו כסף מתנה והוא לא רוצה.

על אותו משקל - לך תקנה את הרכב ב0 ק״מ - תקבל רכב חדש. בלי שום תיקון ובהנחה ככל הנראה גדולה מ5000₪

• תוכן חדש...