Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני בעלים של פולו 1.2 וחושב להחליף בקרוב רכב.

חשבתי הפעם ללכת על רכב ספורט, עשיתי מספר נסיעות מבחן כמו על מיטו תלתן שממש לא אהבתי, פולו GTI שהייתה חמודה אך אני כבר 6 שנים עם פולו (הראשונה הייתה 1.4) ובא לך לגוון ועשיתי גם על ה 208GTI (השנויה במחלוקת בפורום)

תחילה לא אהבתי את ה 208GTI , לא מצאתי תנוחת נסיעה (הכסאות נוחים מאד), יש רעש מעצבן במהירות שיוט והרכב 2 דלתות - אין ילדים אבל אני חושב שרכב 2 דלתות מאבד ערך מהר מאד.

עשיתי נסיעת מבחן נוספת על הפיג'ו והאמת שקצת נדלקתי עליה למרות החסרונות.

מספר שאלות:

-האם אמורה לצאת 208 חדשה?

- אני מפחד מאיבוד ערך גבוה מהרגיל עקב מרכב 2 דלתות וגיר ידני

בעד / נגד ? שוט !

עריכה אחרונה על ידי ABOVE
פורסם

האופציות בקטגוריה קורסה opc , 208 gti , איביזה קופרה פולו gti ,

ה208 והקורסה (אחרי 20 מיליון שנה) יוחלפו מתישהוא שנה הבאה.

5 דלתות תמצא רק אצל הפולו, השאר נמכרות רק בתור 3 דלתות (ככה נחשב אצל משרד התחבורה).

הואגיות מבוקשות יותר עקב הקלות והזמינות של השיפורים והמותג.

הדבר היחיד שהפריע לי ב208 זה ההילוך השלישי שלא נכנס חלק, המושב מאוד נוח.

פורסם

אכן ההילוכים נכנסים קשה , הבנתי שיש short shifter יחסית בזול שמשפר קצת את ההתנהגות.

האם יש תמונות יחצ של ה 208 חדשה? של הפולו ראיתי וקצת (הרבה) התאכזבתי

• תוכן חדש...