Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התייעצות בנוגע לדוח מהירות בכביש בינעירוני עם שטח הפרדה בנוי.

המהירות המותרה בכביש היא 90 קמ"ש, המהירות הנתפסה לפי ממלז היא 129 קמ"ש, 5 קמ"ש אחרי הפחתה הגענו ל124 קמ"ש. מרחק שרשום בדוח: 250.8

מדובר על עבירה בעלת 8 נקודות עם קנס 750 ש"ח.

הסבר האירוע, התחלת נסיעה מרמזור, השעה היא בסביבות 8:40, הרכב יצא ראשון ברמזור, הכביש עם ראות טובה ואפילו מצויינת, כביש ישר עם שטח הפרדה בנוי מצד שמאל, יש שולי כביש רחבים ב2 צדדים הכביש, הכביש בעל 2 נתיבים. נסיעה עד לרמזור הבא שברמזור הבא יש מצלמת רמזור+ מהירות, וסביבות ה20 מטר לפני הרמזור נעמדה משטרת ישראל, ברכב מג"ב, הרכב הנ"ל מתקרב לרמזור, ואז לפתע יוצאת לאמצע הכביש שוטרת במדי ישראל ומבקשת לעצור ולחנות מאחורי הניידת שלה. שהוא רכב מגב

הראת הנתונים בצד הדיגטלי של הממלז. והבאת רישיון נהיגה ורכב, ואז מבקשת לחנות מלפנים הרכב של המשטרה.

תיאור על הנהג: נהג עם וותק של 10 שנים ללא עבר בכל ה10 שנים, ללא דוח לרבות דוחות חנייה.

מה ניתן לעשות לדעתכם על מנת להמיר את הדוח לאזהרה או אפילו לביטול הדוח.

יש לציין מספר דברים: לפני שהשוטרת יצאה לכביש על מנת לעצור את הרכב, מאחורי הרכב של הניידת מג"ב היה רכב אחר, כלומר השוטרת כנראה נשענה על הרכב האזרחי האחר על מנת ללייזר על הרכב המתקרב. ורק לאחר שיצאה לכביש הרכב שעמד מאחורי הרכב מג"ב יצא לכביש.

כלומר אם הנהגת נשענה על הרכב האזרחי/ עמדה ליד הרכב האזרחי הכוייל לא מבוצע נכון. ( לדעתי כן).

למה אני מדגיש את הנושא של הישענות בגלל שבדוח כתוב שהשוטרת נשענה על הרכב המשטרתי(רכב מג"ב).

​תודה מראש לכל העונים בנושא

מה האופציות שניתן לעשות?

1-פניות נהגים דרך אתר המשטרתי

2-בקשה להישפט.

3- לשלם ולשכוח

image.jpg

פורסם

כל הסיפורים שלך לא מעניינים

אם יש לך וותק של 10 שנים וללא עברה

בקש להמיר לאזהרה ( אתה צריך להפנים שעברת עבירה ואתה מצטער על כך.)

ואל תחרטט שם דבר כנגד השוטרת

• לנהג ותק נהיגה של 7 (שבע) שנים לפחות בארץ.

• לנהג/משתמש אחר לא נרשם דו"ח אזהרה או התראה ואין לחובתו הרשעה בחמש שנים ( 5) האחרונות שקדמו

לביצוע העבירה הנוכחית.

• כאשר נסיבות ביצוע העבירה ומידת הסיכון או ההפרעה שגרמה אינן חמורות.

• הנהג(ת) (או משתמש בדרך) מודה בביצוע העבירה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה תודה הסברת ברור מה אני צריך לעשות.

יש לי עדיין מספר שאלות

* במידה ואני מנסה להמיר את ה"עונש" לאזהרה/ ביטול הדוח דרך האתר של המשטרה(פניות נהגים). והם מסרבים לבצע המרה מה קורה הלאה?

והכוונה הלאה היא שאני ארצה להישפט כדי לבטל את הדוח/להקל על העונש וכו'.

איך בית משפט רואה את זה? כלומר דרך האתר המשטרתי אני מודה שאני אשם בעבירה ולכן השופט / בית המשפט יכול לראות את הנושא בעין לא טובה.

ויכול אפילו להחמיר עם הקנס/עונש.

בנוגע למה שכתבת:"

כל הסיפורים שלך לא מעניינים" : למה התכוונת?

הסיפור שכתבתי של מה שקרה הוא רק להעשיר את המידע לקוראים.

הסיפור שיותר התכוונתי אליו הוא: כתוב שהשוטרת נשענה על הרכב המשטרתי(במקרה פה רכב מג"ב), אבל אני ראיתי שמאחורי הרכב המשטרתי היה רכב אזרחי שהיה חוסם את כל שדה הראייה והיא לא יכלה לכוון כלפי הרכב את קרן הלייזר, לכן השוטרת הייתה צריכה ללכת כמה צעדים קדימה (במקרה פה, כמה צעדים אחורה- להתרחק מהרכב המשטרתי) ואז הכיול של הממלז לא מכוייל נכון, ואם מדובר בכמה קמ"ש ספורים אז אפשר להיות בטווח של 0-25 ולקבל רק 250 ש"ח, שכמובן גם אותו אפשר להמיר לאזהרה או במקרה ולא מתקבלת המרה לשלם

פורסם

מה עניין הכיול? נראה שאתה מערבב מושגים. לא בוצע כאן שום כיול, בוצעה מדידה.

אין חובה להפעיל את הממל"ז עם משענת כזו או אחרת, כך ששאלת ההשענות אינה רלוונטית.

אולי השוטרת שיקרה, אבל אין טעם ללכת בנסיון להוכיח זאת.

פורסם

ברגע שאמרת לשוטרת "מהרתי ללימודים" והיא רשמה את דבריך, תהיה לך בעיה גדולה לסגת מזה ולצאת טוב במשפט.

את תתחיל אפילו עם עניין הכיול. מנהלת לשעבר של מכון התקנים ניסתה בזמנו ולא הצליחה. למכשיר חזקת אמינות בבית המשפט.

מאחורי הטופס רשום כי המכשיר כויל טרם יציאה למשמרת וזה סוגר את כל הפינות הטכניות.

קרן הלייזר היא בקוטר מילימטרים ספורים ואין בעיה של שדה ראיה. יש לליזר נקודה אדומה, כמו כוונת אופטית בסרטים. אם היא על המטרה המדידה תקינה. אל תנסה אפילו לדרוך בתחום התו"ל של המשטרה בנושא אכיפה. התובי יאכל אותך בלי מלח

נסה המרה להתראה (ככה קוראים לזה היום) אם לא, נסה לסגור עם התובע על מהירות שלא בהתאם לתנאי הדרך

בית המשפט לא יחמיר אתך אם בקשתך להתראה סורבה אבל בהחלט אינו כבול לקנס המקורי ואם תנהל דיון הוכחות שיעצבן את השופט, בהחלט יש מצב שתקבל כפל קנס ואולי בונוס נוסף של פסילה

בהצלחה

• תוכן חדש...