Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעם החמישית התפוצצה לנו השמשה בטנדר, מעצמה. שום גורם חיצוני, כפי שניתן לראות בסרטון המצ"ב, לא גרם לפיצוץ שלה, לפחות לא גורם ויזואלי.

בפעם הראשונה היבואן לקח אחריות והחליף ללא עלות. בשלושת/ארבעת הפעמים הבאות נאלצנו לשלם מכספנו בטענה כי לא ייתכן שהשמשה התנפצה מעצמה. הפעם למזלנו מצלמות האבטחה של הבית קלטו בדיוק את הרגע, שעות אחרי שהרכב חנה ובשעה 22:52, כשהרחוב שקט מאדם.

היבואן מצדו לא להוט לקחת אחריות, וטוען כי במידה והיצרן יאשר יחליף את השמשה באחריות. עם זאת, מעבר לעניין ההחלפה הנוספת באחריות, מדובר פה על תשלום של אלפי שקלים בגין החלפות קודמות, כמו גם על בעיה מתמשכת שלא מוצאים לה פתרון. כל פעם מחדש מתבזבז זמן ודלק על נסיעות למקום מרוחק בכ60 ק"מ מאיתנו על מנת להחליף, ומתבזבז חצי יום עבודה על ההתקנה, שלא נדבר על ימים שלמים בהם הרכב מושבת עד אשר מוחלפת השמשה (מזכיר מדטבר על רכב עבודה).

היבואן מנסה להטיח את האשמה במכות כביכול שהרכב או השמשה חטפה, שיכלו לגרום לסדקים בזכוכית (אגב, לא הרכב ולא השמשה חטפו מכות). מזכיר כי מדובר בפעם החמישית בה הזכוכית מתפוצצת, בשימוש סביר לחלוטין, לשמה היא נועדה. פתיחה סגירה פתיחה סגירה. מדובר על רכב עבודה כן? לא קיה פיקנטו. מן הראוי שהזכוכית תעמוד במעמסת עבודה סבירה.

מבקש עצות לפעול אל מול היבואן. נסיון לפנות ישירות ליצרן עלו בתוהו, הוא שלח אותי חזרה ליבואן. חשבתי על פירוק הארגז ומעבר לארגז של חברה אחרת, אך מדובר בהוצאה כבדה נוספת של מעל עשירייה. למה אני אמור לשאת בעלות הארגז התקול ופשוט לזרוק אותו לפח על חשבוני?

תודה רבה.

הסרטון:

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם (נערך)

אני מניח שהארגז עשוי ממתכת.

כנראה שאת השמשה מכניסים בלחץ וכשהארגז מתכווץ עקב שנוי טמפ' (זה קורה בלילה) נוצר עוד לחץ שגורם להתרסקות.

עריכה אחרונה על ידי יענקו
פורסם

+1 ליענקו

הפיתרון הפשוט מבחינת הוא להחליף את השמשה בלבד בחתיכת פח דקה וצבועה בצבע הארגז.

קשה לי להאמין שהפיתרון הזה יעבור את ה-1000 ש"ח אצל מסגר.

פורסם

לשים חתיכת פרספקס במקום זכוכית או חלונות פלסטחק כמו שעושים ביו"ש. לענייננו, כנראה שהבוכנות מייצרות לחץ גדול על החלון(מחוברות איו ישירות). תראה בפתיחה וסגירה מה הלחץ שם.

החלפה של הארגז לארגז פח תעלה לך סביב ה 5K ולא יותר.

פורסם

אם יחליפו לך באחריות, הרווחת.

אם לא - תבצע תיקון שנראה לך נכון יותר - החלפת ארגז או התקנת שמשה מפלסטיק/מתכת.

תיקח שמאי (אלי אמרן לדןגמא) ותעשה דוח שמראה שישנה בעיה בארגז.

תלך לתביעות קטנות.

תמתין כמה חודשים.

אם יחליפו לך באחריות שוב, זאת סוג של הודאה באשמה. אז זה יהיה לטובתך

תקבל את כל הכסף חזרה

• תוכן חדש...