Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

מחפש רכב ראשון (יד שנייה) לבחור בן 22.

תקציב: עד 40K.

שנתונים: 2011 ואילך.

שימושים: רוב הנהיגה תהיה עירונית אם כי לא אנהג באופן יומי אלא בין 2-3 פעמים בשבוע.

תיבת הילוכים: העדפה קלה לידני.

מתכנן להחזיק אותו עד שיתפגר לי לחלוטין או שכבר לא יהיה שווה לטפל בו.

"סדרי עדיפויות":

1. אמינות.

2. בטיחות.

3. עלות טיפולים שוטפים.

4. צריכת דלק.

5. אבזור.

6. הנאה.

7. תא נוסעים אחורי ומטען.

לאחר שיטוט ארוך ברשת, התמקדתי על השלושה הבאים:

פורד פיאסטה 2013 1.25 ידנית

סקודה פאביה 2013 1.4 ידנית

סיאט איביזה 2013 1.4 ידנית

אשמח לשמוע חוות דעת ומי מהן עדיפה בהתאם לצרכים/סדרי עדיפויות.

רכבים אחרי בקטגוריה גם יתקבלו בברכה.

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי timor123
פורסם

האופציות שבחרת דיי טובות.

מבחינת הנאה מנהיגה, הסוויפט , הפיאסטה וה208 עדיפות.

בנוגע לפיאסטה, עדיף לחפש רמת גימור טרנד , באמביינטה הנפוצה אין כיוונון גובה למושב וצריך לראות אם זה מתאים לך או לא( אני שקלתי בזמנו ,עשיתי נסיעה ארוכה ויצאתי חצי מקופל מהאוטו.) מגיעה לעיתים עם מולטימדיה בהתקנה מקומית.

208 קיימת ברמת גימור אקטיב עם בקרת שיוט ומולטימדיה והכי נוחה לטעמי.

המושבים באיביזה נוקשים יחסית ולא נוחים לנסיעות ארוכות.

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה!

דבר נוסף ששכחתי לציין הוא מחירים הטיפולים השוטפים.

למיטב הבנתי, הסיאט והסקודה יחסית יקרות בהשוואה לפורד.

איך זה בא לידי ביטוי בסוזוקי והפיג'ו?

פורסם

לא יודע מה ההבדל במחירי טיפולים , ממה שיצא לי לראות מחירי טיפולים של פולו למשל (גם אופציה ד"א, אותם מכלולים כמו האיביזה והפאביה) , לפחות במוסך מומחה ולא במוסך יבואן הם לא יותר גבוהים.

פורסם

את הפיסטה ידנית ברמת גימור טרנד אני רואה שהיא ממש מומלצת אם כי נורא קשה למצוא את הדגם הזה למכירה.

אבדוק לגבי הסוויפט GLS 1.2 ידנית.

תודה

פורסם

כל הרכבים שבחרת הם אמינים. חוות דעת שלי, אישית, משני הרכבים הללו.

בתור אחד שהיה לו פיאסטה, ועכשיו נוסע עם איביזה 1.4{לא טורבו}, ההבדלים הם גדולים מאוד.

דווקא המושב באיביזה היה לי נוח יותר. יותר אופצייות לכיוון. הפיאסטה עם כל המנוע הקטן שלה, מגיעה לאותה צריכת דלק כמו באיביזה. ואפילו האיביזה הציגה אצלי נתונים טובים יותר. המזגן בשניהם טוב. אבל באיביזה, מקרר מהר יותר. אני גר באילת וזה גורם חשוב בהחלטת קניית הרכב.

על המנוע-גיר, אין בכלל מה לדבר. גם כאן האיביזה לוקחת, ובפער גדול. {זינוק, תאוצות ביניים,}. ההבדלים ניכרים גם באבזור בין שני אלה. לטובת האיביזה.

לגבי נוחות. הרכב מכויל על הצד ה"קשה" של הסקאלה. ומרגישים את הבמפרים. כנ"ל בכביש משובש. מצד שני הפלסטיק שקט ואינו מקרקש.

הרכב נסע עד עכשיו 24000 ק"ם. 0 תקלות. הוחלף מצבר "ליתר בטחון"{בהמלצת המוסך}

הרכב מומלץ מאוד. הטיפולים במורשה צימפיון, 2 טיפולים, 15000-30000{למרות שלא הגעתי לק"ם} בסך הכל סביב 1200 שקל, לא זוכר במדוייק.

לפני קניית האיביזה, הסוזוקי הייתה אופצייה. הרכב אגב, מעולה!

הוא נפסל עקב עבודת מזגן בינונית. מעל 39-40 מע", המזגן עובד עם הפסקות, ולא מספיק לקרר את תא הנוסעים.

אבל מי שלא מתגורר בערבה או באילת לא ירגיש את זה, והמזגן יספק אותו.

מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...