Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אופציה לטשטוש סווירלים על ידי גלייזים כמו srp שהוא דווקא המומלץ מכל השאר

זה כמו איפור על הרכב לתקופה מסויימת.

פורסם

הSRP של autoglym באמת נראה איכותי,חבר'ה אני יחסית חדש בכל התחום של הניקיון רכב,אז תנסו להכווין אותי כמה שאפשר,ביום שישי האחרון עשיתי פלסטלינה לכל הרכב ואח''כ ווקס של מגווירס,כמה שאלות לי אליכם:

1.איך אני מיישם ידנית את הSRP בצורה הכי טובה שיש?(אם יש לכם המלצות לספוג אשמח לקישור)

2.האם אני צריך לעשות וקס לאוטו אח''כ?

3.האם יהיה שיפור בטשטוש סרוולים?

תודה מראש!!!

פורסם

בארץ כבר לא נשאר את הSRP,דיברתי עם קרוב ל39 חנויות שאמרו שיעקובי הפסיק כבר לפני שנתיים את היבוא,היום בבוקר הזמנתי מEBAY,אשמח שמישהו יעזור לי במדריך מקוצר לישום של המוצר על גבי הרכב.לגבי הפד,איזה פד אתם ממליצים לי לקנות מאזור ירושלים?

פורסם
בארץ כבר לא נשאר את הSRP,דיברתי עם קרוב ל39 חנויות שאמרו שיעקובי הפסיק כבר לפני שנתיים את היבוא,היום בבוקר הזמנתי מEBAY,אשמח שמישהו יעזור לי במדריך מקוצר לישום של המוצר על גבי הרכב.לגבי הפד,איזה פד אתם ממליצים לי לקנות מאזור ירושלים?

מאיפה אתה? אשמח לעזור בפדים אם אוכל להתנסות קצת בSRP כשיגיע

• תוכן חדש...