Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי הצעת מחיר כ-2,700 ש"ח להחלפת 4 תושבות מנוע ביונדאי I30 שנת 2008:

- חלקים: 1,900 ש"ח

- עבודה: 800 ש"ח

(*) המחירים כוללים מע"מ

(**) חלפים מקוריים

האם זה מחיר מקובל?

הרציונל מאחורי החלפת התושבות הוא העלמת הרעידות (שעוד נשארו קמעה אחרי החלפת שמן הגיר, מהפוסט הקודם).

הומלץ להחליף את כל הארבעה, אני נוטה להאמין בכך אך אין לי יודע/ניסיון בכדי לגבות את הטענה הזו.

בנוסף, על פי הבדיקה התושבות הן עייפות (מה זה אומר? הגומי מתעייף?), ומכאן מורגשות הוויברציות ברכב.

אשמח לעזרתכם.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

הייתי מתחיל בלהחליף רק את תושבת המנוע העליונה, חבל סתם להשתגע ולהחליף הכל.

תושבות גיר תחתונות - אחורית וקדמית - בד"כ מאוד ברור אם הן קרועות או לא. או רק יבשות וסדוקות.

בכל מקרה את התושבות תקנה (כמובן מקוריות) ביונדאי שופ תל אביב.

באילו מצבים מורגשות רעידות? והיכן בדיוק?

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ..

אצלי בעיה דומה והרכב רועד בהילוך D וגם ב P (גם כאשר לוחצים במקום גז וגם כאשר לא).

איזו תושבת /אילו תושבות יש להחליף ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם התושבות באמת מקוריות MOBIS ולא סתם תוצרת קוריאה שהרבה מוסכניקים קוראים להם מקוריות, אז זה אחלה מחיר.

אבל אם אתה שואל אם יש אופציה זולה יותר אז יש.

תתחיל מלהזמין מ KORAPS את שתי התושבות העליונות.

להחליף את העליונות זה פשוט. סיפור של חצי שעה. אני בטוח שתמצא בפורום אנשים שיהיו מוכנים לעזור בהחלפה.

ואז תראה לאחר ההחלפה אם להחליף גם את התחתונה והאחורית.

פורסם

אהלן,

רוב הרעידות נפתרו עם החלפת התושבת העליונה הימנית, נרכשה ביונדאי שופ במחיר של 350 ש"ח לפני מע"מ.

את ההחלפה ביצעתי עם אסף מהכנופיה (בעיקר הוא עשה ואני למדתי), אפשר לראות עוד תמונות כאן.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

מחזק את שני החבר'ה שמעליי.

במקרה הזה, יחד עם המשלוח מ-KORAPS, התושבת יוצאת 50 ש"ח פחות מיונדאי שופ.

לפי דעתי עדיף יונדאי שופ, גם חווית הקניה שם נעימה יותר, בזכות שלי טל.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

• תוכן חדש...