Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

קיבלתי 21 יום פסילה על הקיפה בפס לבן. השופט נתן לי אפשרות להחליט מתי להתחיל את הפסילה.

אני רוצה להפקיד את הרישיון שלי מחר במזכירות בית המשפט. שמעתי שניתן לקבל אישור נהיגה לאותו יום כי גם ככה לא נספר לתקופת הפסילה.

האם זה נכון? לא רוצה להתקע עם האוטו. מצד שני אני לא גר בעיר וזה ממש סיפור להגיע לשם.

תודה רבה.

יוסי

פורסם

במידה והשופט לא ציין אחרת - הפסילה מתחילה מאותו הרגע.

במידה והוא דחה את הפסילה למחר - אז הפסילה מתחילה בחצות הלילה. אלא אם הוא כתב בפסק הדין כי הפסילה תתחיל בשעה מסוימת.

הנושא של דחיית התחלת הפסילה מיועדת לאפשר למי שבא עם רכב לחזור בנהיגה לביתו. לא לנצל את זה לסיים סידורים באותו יום.

שורה תחתונה - אם לא נאמר כלום, אסור לך לנהוג, ותצטרך להגיע למזכירות בימ"ש בתחבורה ציבורית.

חישוב זמן הפסילה שבוצעה הוא מרגע הפקדת הרישיון הפועל, ויום ההפקדה נספר כיום פסילה

• תוכן חדש...