Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלומות,

אתמול הייתי מעורב בתאונת שרשרת (פעם ראשונה ever, לא ממליץ) - נכנסו בי, נהדפתי על רכב שהיה מלפני ופה זה נגמר. התוצאה - נזק ברכוש לכל שלושת הרכבים ללא עירוב של משטרה/מד"א. החלפנו פרטים, צילמנו פוליסות וכל אחד נסע לדרכו תוך מס' דקות.

השאלה היא כזו - האם אני והנהגת שנהדפתי עליה אמורים לתבוע את הנהגת שנכנסה בי או שהתהליך התקין הוא שהנהגת עליה נהדפתי תובעת את הפוליסה שלי ואני תובע את הפוליסה של הנהגת שנכנסה בי ומכאן הסוכנויות מתחילות לעשות שרירים אחת לשניה? אציין בהזדמנות זו שעל אף שהנהגת שנכנסה בי עושה רושם כלוקחת את האחריות על המקרה המצער, לא הוצאתי ממנה הודאה במפורש (יתכן שתחליט לשנות גירסה).

הסיבה שאני שואל היא שהנציג בטלפון (ביטוח ישיר) היה די נחרץ ואמר שגם אני וגם זו שנהדפתי עליה אמורים להתנהל מול הפוליסה של הנהגת שהחלה את התאונה. חבר טוען (היה מעורב בתקרית דומה) ש"על פי חוק" ההליך התקין הוא שכל אחד בשרשרת התאונה תובע את הפוליסה של זה שלפניו.

מי צודק?

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

ערימת ילדים על הנהגת מאחור.

במקרה שלי היה יותר מורכב, נהגת שנכנסה ברכבי החונה טענה שחתכו אותה. החותכת סיפרה שבעלה עורך דין גדול ולא תשלם שקל. הגשנו מכתב לפני תביעה לשתיהן, שיסתדרו ביניהן, והחותכת הסכימה לשלם.

במקרה שלך די קל. אתה תובע את זו שמאחוריך. אם ראש ה-CENTIPEDE תובעת אותך, אתה מכניס לתביעה את זו שפגעה בך. לא בקיא בפרטים הטכניים, מניח שבכתב ההגנה.

בחזית אחור אין ספקות בדרך כלל ואני לא חושב שחברת הביטוח תמליץ לה להתנער מאחריות.

אני הייתי מתקן, או מבקש הצעת מחיר ובהתאם אליה דורש תשלום.

יסכימו - אחלה.

לא יסכימו - תביעות קטנות.

*הערכת שמאי חשובה מאוד בבבית משפט, אלא אם נזק מאוד קטן [כזה שפוליש ווקס יסדרו].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...