Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי מבית שמש לבאר שבע פעמיים בשביל פיג׳ו 206 xs שהייתה לי. לא מתחרט

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
שים לב למשהו פסיכולוגי, שאחרי נסיעה ארוכה וטרחה מרובה לראות אקזמפלר, נוטים לרכוש את הרכב גם אם מתגלות אי אלו בעיות מכניות או פערים בין המוכר לקונה, כי אדם אומר לעצמו "כבר נסעתי עד פה".

ואתה גם אומר לעצמך חבל על היום חופש. מסכים עם כל מילה.

לפני כמה שנים נסעתי מהצפון לראשון לראות רכב. מהתחלה אמרו לי שהרכב משועבד וניקנה במימון וזה בדיוק סוף החוזה של שלוש שנים ועכשיו בעל הרכב מחזיר ולוקח חדש במקום.

נשמע לי בסדר. ביקשתי לראות את החוזה לפני שאני מגיע ואמרה לי המוכרת אין בעיה אבל לא שלחה כלום. ככה משכה אותי במהלך היום (אני לא בבית, אני עם הילדים, אני לא מוצאת) למחרת הגעתי בלי לראות את החוזה לפני לראשון. שוב אני מבקש את החוזה ושוב אותם תירוצים. התחיל להחשיד. מצד שני, הרכב נראה סבבה, לקחתי פאקינג יום חופש והגעתי עד לכאן. תכלס, אישתי הצילה אותי. איפסה אותי בטלפון ועשיתי אחורה פנה. כבר בדרך אני מחפש ביד 2 ואני רואה רכב עם נתונים זהים אבל לא אותו מספר. אני מתקשר – הפלא ופלא, עונה אותה כלבה.

מאז התרכזתי בחיפושים רק באיזור שלי ורכבים שלא לוקחים בליסינג בד"כ. היה הרבה יותר נח ומהיר.

ליאור.

פורסם (נערך)

אני נסעתי מצפון לראשון לציון לראות איזה רכב - וולבו סטיישין מרופא. הרכב באמת היה מרופא, אבל המצב של הרכב היה מזעזע - רקוב לחלוטין עם חורים מתפוררים מחלודה בקורות וברצפה, 4 צמיגים מיצרנים שונים מתפוררים (עוד לא ראיתי רכב אחר עם צמיגים במצב כזה, מרוב שהצמיגים מתפפוררים, אי אפשר כבר היה לראות אפילו מי היצרנים). הרופא החליף ברכב מנוע :shock:. הוא טען שמבחינת תחזוקה הוא עושה לרכב רק מה שצריך.

לפי הצבע של השמנים, הם כניראה לא הוחלפו מעולם, לא בגיר שמן שחור ולא במנוע.

רכב אחר וולבו סטיישין נסעתי לראות לאיזה קיבוץ על יד כרמיאל. הרכב היה שמור וללא חלודות, אבל המנוע היה גמור. יש להם בקיבוץ מוסך והמוסכניק שם במנוע דבר כדי שלא ידפוק. בסוף לקחתי את הרכב והחלפתי מנוע. מעבר לזה היה דגם שמור ונדיר 2.3 טורבו בלחץ גבוה.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם הרכב שווה את זה, אין שאלה בכלל. לנסוע בנחת.

אני נסעתי פעמיים מירושלים לכרמיאל, המוכר חיכה לקבלת רכב אז הצריך את שתי נסיעות.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם

קח בחשבון שברגע שאתה נוסע חצי מדינה , כל פאק קטן או גדול יתקבל בסלחנות. לכן עדיף לנסות למזער סיכונים ולתאם ציפיות לפני ההגעה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני נסעתי מהמרכז לצפון וחזרתי משם עם הרכב. עדיין נוסע...:-)

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
קח בחשבון שברגע שאתה נוסע חצי מדינה , כל פאק קטן או גדול יתקבל בסלחנות. לכן עדיף לנסות למזער סיכונים ולתאם ציפיות לפני ההגעה.

-

לא תמיד.

אני חושב שמי שיכול להרשות לעצמו מבחינת זמנים לטייל עוד יום פה ויום שם בשביל הרכב, זה שווה.

אני כרגע סטודנט ואני מצליח למצוא את הימים האלה בתקופות מסויימת. אני בטוח שזה ישתנה ובעתיד זה לא יהיה.

אבל כל עוד אני רוצה רכב מסויים, שקשה למצוא, ועוד יש לי דרישות שיהיה שמור וראוי נשמע לי הגיוני לשרוף יום על בדיקת הרכב.

Fiat Bravo 2011 TJET​

פורסם
אם היית מוכר רכב היית מוכן להפגש באמצע (משמע לנסוע עשרות ק"מ לכל כיוון)

עם כל קונה פוטנציאלי שהיה רוצה לראות את הרכב שלך?

אני אישית ממש לא.

כל קונה? לא. אבל אם היה מישהו נראה לי רציני ובאמת מישהו שעתיד לרכוש את הרכב, כן. ועשיתי זאת אגב עם ה-OPC.

אם הבן-אדם רציני ומראה נכונות לרכוש את הרכב ומה שעומד בינו לבין רכישת הרכב זה בדיקתו ובדיקת מצבו, בהנחה ואני יודע שהאוטו במצב טוב ואני לא מסתיר כלום, הייתי נפגש עם הבחור, אכן.

פורסם

איך אתה יודע שהוא מראה רצינות?

אולי כאשר יבוא, יגיד: "אבל, לא, יש פה שריטה, אבל לא ידעתי, השטיחונים לא בצבע שאני אוהב, אבל רגע, אני צריך לחשוב"

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חוץ מכל מה שאמרו פה, צריך לזכור עוד משהו.

קונים רכב טוב, לא רכב קרוב.

אני מחיפה והרכב הנוכחי שלי נקנה בראש העין, הקודם מעפולה, לפניו קניתי בבת-ים בכלל.

מעדיף לשרוף עוד קצת זמן וכסף על דלק, אבל לקנות את הרכב שהיה התמורה הטובה ביותר לכסף שלי.

בינתיים זה לא איכזב אותי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...