Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

למנוע טורבו בנזין thp156 מסילה משותפת הזרקה ישירה , משאבה דלק מזריקה כ ₪3200 לפני מעמ ועבודה במחסן היבואן. כמה זה בדיזל ?

)כמובן שזו לא העלות הסופית של החלקים כי במשאבה החדשה שינו איזה צמה שמתחברת לאן שהוא וגם אותה היה צריך לרכוש...)

בכל מקרה לא בדקתי בארץ אבל אותה משאבה לדיזל עולה כ 600£ באנגליה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

עזוב, חבל על המאמץ.

זה מסוג הוויכוחים ששום צד לא יצליח לשכנע את הצד השני.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
כן, אחזקת דיזל כנראה תהיה קצת יותר יקרה בממוצע מאשר רכב בנזין מקביל מבחינה טכנולוגית. אגב, BMW, אם הנסועה של הרכב בעיקר עירונית אני הייתי מודאג הרבה יותר ממצב ה-DPF, בהנחה שיש אצלך.

פות"ש:

1. אני לא מבין כלום בשיפורים, אבל נראה לי שהגדלת ההספק בקרוב ל-50% היא לא סגולה לאריכות ימים של המנוע. המנועים האלה מתוכננים לחיסכון בדלק ואורך חיים, מעבר ל-15%-20% הספק לא נראה לי בריא.

2. מה עם התמונות שהבטחת?

תשמע אין ספק שהכנת מפת הצתה חדשה ואגרסיבית יותר תגרום לבלאי גבוה יותר של המנוע, אבל כל עוד אתה לא לוחץ על הדוושה יותר חזק, ה"תוספת כוח" לא תרד לגלגלים.

ככה שלא כ-ל הנסיעה אתה "נהנה" מבלאי גבוה יותר, אלא רק כשאתה נוהג אגרסיבי ולוחץ, עוד אוסיף כי מהנסיון שלי עם שיפורי מנוע בטווח התוכנה בלבד לא צפוי נזק או בלאי משמעותי, בפורומים מחו"ל מתועדים פרוייקטים דומים וכאלה יותר אגרסיבים והמנוע מחזיק יופי ומוכח כאמין לאורך זמן.

הדבר היחיד שהייתי דואג ממנו הוא עודף פיח שיווצר כתוצאה מפיצוץ חזק יותר ועשוי לסתום את ה EGR/DPF מהר יותר, אבל ביום שזה יקרה וניקוי לא יהיה על הפרק, כנראה אעדיף להעיף אותם.

וכמובן, תמונות:

DSC_0189.jpgDSC_0190.jpgDSC_0255.jpg

מרווח רגליים מאחור כאשר כסא נהג מכוון לתנוחת נהיגה (אני 1.75):

DSC_0245.jpg

תא מטען:

DSC_0248.jpg

וקונסולה מרכזית, וואגית טיפוסית:

DSC_0247.jpg

עברתי לסקייטבורד

פורסם
למנוע טורבו בנזין thp156 מסילה משותפת הזרקה ישירה , משאבה דלק מזריקה כ ₪3200 לפני מעמ ועבודה במחסן היבואן. כמה זה בדיזל ?

)כמובן שזו לא העלות הסופית של החלקים כי במשאבה החדשה שינו איזה צמה שמתחברת לאן שהוא וגם אותה היה צריך לרכוש...)

בכל מקרה לא בדקתי בארץ אבל אותה משאבה לדיזל עולה כ 600£ באנגליה.

את החלקים שאתה מזכיר קניתי בלובינסקי לחבר במחיר של 1950 ש"ח.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

המשאבה בקישור זו הטבולה.

זה לאהמשאבה בתא המנוע.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם (נערך)

נכון. טעות בתמונה . הנה המשאבה הקידמית

361473_x600.jpg

ועכשיו הקטע הכי נורא, ניתן להזמין אותה בארה״ב ב 214$ עד הבית (חדשה של BMW). שזה פחות מ 1900 ש״ח ובטח פחות ממה ששילמתי...

נחמה קטנה,אפשר גם למצוא אותה ביוקר ב 1000$

כמו פ https://www.fcpeuro.com/products/mini-mechanical-fuel-pump-cooper-13517588879

מסקנה: בנזין יקר, דיזל יותר יקר, אבל הכי יקר זה מיני.

טוב, סתם זיהמנו את השרשור.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...