Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני פונה לעזרת המונים וחכמים בעזרה לתכנון הטיול עם ילדים (15 ו11) בצפון איטליה בפסח. (7-16 באפריל)

מה שמעניין אותי:

אטרקציות תיירותיות חובה.

מקומות לינה

אטרקציות מוטוריות (חוץ ממוזאון פרארי ולמבורגיני)

כעיקרון אנחנו נוחתים במילנו. חשבתי לעצור לכמה ימים בברגמו או מרום אחר בצד הזה ולעשות כוככב לאגמים ומילנו ולאחר מכן לעבור לאיזור בולוניה ומשם לעשות עוד כוכב לונציהף פירנצה, פיזה, מודנה וכדומה.

כמו כן אני קצת מבולבל עם הקטע של צמיגי חורף ושרשראות.

כעיקרון יש כבישים שמחייבים שיהיה לך צמיגי חורף או שרשראות מ15.11 עד 15.4. (אני נופל בתאריכים אלה)

מה זה אומר מבחינתי?

אני זוכר שלקחתי במילנו רכב בחורף שהיה עם צמיגים רגילים ונסעתי חופשי. רק לשוויץ היה אסור לעבור איתם.

אבל אולי משהו השתנה מלפני 4 שנים שהייתי במילנו פעם אחרונה. ביקרתי שם כמה פעמים לצורך שופינג. הפעם זה לא מטרת הטיול.

פורסם (נערך)

ממליץ בחום על המקום הזה:

https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g1201971-d2161452-Reviews-Parco_Termale_del_Garda-Cola_Lazise_Province_of_Verona_Veneto.html

פארק מעיינות חמים, ביחוד שבפסח עדיין יכול להיות קצת קר.

הייתי עם האשה בספטמבר לפני 8 שנים, ביום גשום. היה חלומי.

אם אתם בעניין של שופינג, יש לא רחוק מברגמו אאוטלט פתוח:

http://www.franciacortaoutlet.it/en/contact-and-information#get-by-car-map

נב

עכשיו ראיתי שאתם לא בעניין של שופינג, אז לא הייתי נוסע אליו במיוחד, אבל אם הייתי בסביבה הייתי עוצר. הוא מעוצב כמו כפר פתוח, זה לא קניון. יש שם גם חנות ענקית של שוקולד לינדט.

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

ילדים זה אומר אגם גארדה - עם פארק גארדה, פארק המים ועיר הסרטים - בתלות בפתיחה ובמזג האויר. אני הגעתי לפארק המים באוגוסט וחטפתי גשם מהסוג שהיה כאן בדצמבר האחרון.

כיון שאתה עם ילדים לדעתי כדאי קצת לצמצם את מרחקי הנסיעה. בשעתו עם ילדים בגילאים דומים (14, 12, 7, שלושה זכרים שכל הזמן תוקעים אחד לשני מרפקים) מילאתי שבוע בכוכב שמרכזו במלון על המחלף בין כבישים 4 ו-22 (לא בכפר מסריק :wink:). ממה שאני זוכר בילינו יום או יומיים בגני השעשועים, יום בוונציה, יום לאורך אגם גארדה מסרמיונה דרך מאלצ'סינה ועד ארקו, היום עם הגשם שחירבש את פארק המים הסתיים בהחלפת בגדים במלון ונסיעה למנטואה (יש שם ארמון שהוא השני בגודלו באיטליה, ומשמש כמוזיאון), אישתי נהנתה מאד בשוק (לא זוכר אם בוילהפרנקה או סומקמפניה, זוכר רק שקניתי שם משקפי שמש ששימשו אותי קרוב ל-10 שנים), ואני כבר לא זוכר איפה עוד טיילנו. שים לב - זה רק סביב וורונה, בכלל בלי הקטע המערבי או הדרומי שאתה מתכנן.

המלון נקרא Saccardi והמיקום שלו פנטסטי, צמוד למחלף האמור. זה היה לפני 13 שנה כך שחוות דעת על המלון עצמו לא רלוונטיות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הילדים יאהבו ללכת לגרדה לנד , פארק שעשועים גדול ומושקע

אם הם בעניין חיות , Parco natural viva גם באיזור

עריכה : פארק מים בתקופה הזאת לא מומלץ .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לדעתי גם ונציה וגם פירנצה (וכנראה גם בולוניה) דורשות לפחות יומיים, כדי להרגיש שאתה מספיק משהו, כך שאני לא יודע אם זה שווה לנסות ולדחוס את שתיהן בטיולי כוכב.

מבין שתיהן, אהבתי הרבה יותר את פירנצה היא מרגישה יותר חיה ואמיתית.

אני לא יודע כמה זה יעניין ילדים, אבל יש שם חברות שמשכירות רכבים איטלקיים קלאסיים לטיולים באזור. אני בזמנו עשיתי טיול כזה בפיאט 500 ענתיקה. היה מאוד נחמד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...