Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים/ות יקרים /יקרות.

במהלך תחילת חודש שעבר חשתי ברע ונסעתי לקופת חולים בבת ים .החניתי מאחור (אזור תעשייה) בכחול /לבן.

תוך פרק זמן קצר כבר הייתי על ניידת לטיפול נמרץ בדרך לבית החולים .

אושפזתי למשך כשלושה ימים במהלכן עברתי צינתור.

כשחזרתי לרכב (מונית) התברר שחטפתי 2 דוחות חנייה .

לנוכח הנסיבות לא חשבתי בכלל על הדבר הזה ובכל מקרה אין באזור מדחנים או מכירת כרטיסים .

במהלך האישפוז ביקשתי מחבר שיבדוק את מצב הרכב מאחר וחנה באזור "לא סימפטי " מועד לפורענות .

החבר שנסע לבדוק את המונית ,שם על השמשה פתק גדול שבו הוא מבקש שלא ירשם דוח מאחר והנהג לקה בליבו.

כנראה שזה לא הזיז לפקח.

לא ניתן היה להזיז את הרכב מאחר ומדובר במונית ומאחר שהביטוח על שמי בלבד.

מספר ימים לאחר שחרור מבית החולים שלחתי בקשה לביטול הדוחות עם כל המסמכים הרלוונטים שמאשרים את דבריי.

היום קיבלתי תשובה על אחד מהדוחות :

"בקשתך הועברה להכרעה לידי התובע העירוני אשר מונה לשם כך ואשר בדק אותה בהתאם לאמות מידה,שנקבעו לשם ביטול דוחות ע"י היועץ המשפטי לממשלה אך לא מצא סיבה מוצדקת בטענותיך לביטול הדוח.

על כן עליך לשלם את הקנס או להודיע כי ברצונך להישפט."

בשיטוט באינטרנט מצאתי את המסמך הזה שמדבר על הנחיות היועץ המשפטי לממשלה / ביטול הודעת תשלום קנס -הנחיה לתובעים.

סעיפים 3 ג -4 , 7 ,ו10 מדברים על מה שרלוונטי לגבי המקרה שלי

"נסיבות אישיות קשות של הפונה מצדיקות שלא למצות עימו את הדין "

וכמו כן לגבי אדם שהוביל חולה למתקן רפואי "

בואו נעזוב לרגע את אמות המוסר של העירייה /התובע /הפקחים

מה אתם אומרים :

להמשיך הלאה או להילחם ?!

מה אתם הייתם עושים ? מצד אחד לא רוצה להתעצבן ולקחת ללב ולהמשיך הלאה ,אך מצד שני לא רוצה לוותר גם אם מדובר בסכום יחסית זניח.

עלות מול תועלת : יום עבודה שלי כפול 2 שווה יותר מהדוחות שלא נדבר על המועקות של עמידה בבית משפט מול שופט ,לנוכח העובדה שאני יודע שצדק זה רק כוכב....

תודה מראש על ההתיחסות

בברכה

מוטי

http://www.justice.gov.il/Units/YoezMespati/HanchayotNew/Seven/43040.pdf

עריכה אחרונה על ידי MOTIOZ
פורסם

כן, בהחלט לבקש להשפט.

הייתי מבקש את רחמיו של בית המשפט, אולי אפילו קצת מקצין את העלילה, "זרקתי את האוטו בחניה הראשונה שמצאתי כי זיהיתי שאני בתחילתו של התקף לב...") ומתוך הגיון בריא שלאור הצינטור והאשפוז שעברת (בליווי אישורים רפואיים),להחמיר איתך מעבר לסכום שני הדו"חות, בית המשפט לא יחמיר.

והכי חשוב, הרבה בריאות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

צריך להיות הגיוני.

השאלה היא היכן תפסיד יותר: תשלום הקנס או אבדן שעות העבודה בעת המשפט.

אם חצי יום או יום עבודה שלך שוים (נטו) יותר מהקנס - שלם ושכח. אם פחות - גש להשפט. קשה לי להאמין שהשופט לא יתחשב בנסיבות, אם כי אני מסופק אם יזכה אותך, שהרי נעברה עבירה. אבל יוכל להטיל עליך קנס סמלי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

IMG-20161207-WA0052.jpg

תודה על תגובתך bagira

כמה חוסר שיקול דעת ,רוע אטימות לב .

מילא הפקח ,אולי סובל מחוסר אינטיליגנציה שלא הבין שמונית עומדת מפסידה כסף ,או שמא נתון ללחצים לספק מכסת דוחות ויהי מה.

אבל גם התובע ,שהובאו בפניו כל המסמכים הרלוונטיים ?!

כמה רוע .בושה לעירייה שכך מתייחסת .

פורסם
צריך להיות הגיוני.

השאלה היא היכן תפסיד יותר: תשלום הקנס או אבדן שעות העבודה בעת המשפט.

אם חצי יום או יום עבודה שלך שוים (נטו) יותר מהקנס - שלם ושכח. אם פחות - גש להשפט. קשה לי להאמין שהשופט לא יתחשב בנסיבות, אם כי אני מסופק אם יזכה אותך, שהרי נעברה עבירה. אבל יוכל להטיל עליך קנס סמלי.

..

.

אין פה שיקול של עלות מול תועלת .אנחנו כפרט חייבים להילחם למען חוסר צדק ואטימות הממסד

בקישור שצירפתי ישנה הנחיה של היועץ המשפטי לממשלה למקרים כאלה.

מה ציפו ממני שאעשה כשאני חש במצוקה אמיתית .

סעיפים 3 ג /4 , 7 , ו-10

http://www.justice.gov.il/Units/Yoez...even/43040.pdf

פורסם

שולח

מכתב נוסף לביטול יחד עם הוראות היועץ המשפטי, ויחד איתו ככל שבקשת הביטול לא תתקבל בקשה להישפט.

מכתב מסודר עם כל המסמכים

תקופת האישפוז , מכתב שחרור , שייראו שלא שכבת עם נזלת, אישור מהביטוח שהביטוח היה רק על שמך לכן אף אחד לא יכול היה להזיז את הרכב בזמן אישפוזך.

מאמין שילך לך הפעם הזאת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

מוטי - ברור לי שחוש הצדק שלך נפגע קשות, ובצדק. בהחלט מהמקרים שבהם יש מקום להקל "לפנים משורת הדין" (בהנחה שצרפת את כל המסמכים הרלונטיים).

ישה - כיון שמדובר בעבירה עם קנס די קטן וללא משמעות ארוכת טווח (נקודות, עונש על תנאי וכו') לטעמי השיקול צריך להיות כלכלי טהור: תחשיב של אבדן הכנסה והוצאות בגין המשפט, מול הקנס שהוטל.

מוטי - שמור על עצמך, והרבה בריאות. וקח לך קצת מנוחה. רק קצת, לפני שאתה חוזר לעבודה מלאה.

עריכה: בעצם - כבר חלף חודש, אני מניח שחזרת לעבוד בפול-גאז.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מוטי - ברור לי שחוש הצדק שלך נפגע קשות, ובצדק. בהחלט מהמקרים שבהם יש מקום להקל "לפנים משורת הדין" (בהנחה שצרפת את כל המסמכים הרלונטיים).

ישה - כיון שמדובר בעבירה עם קנס די קטן וללא משמעות ארוכת טווח (נקודות, עונש על תנאי וכו') לטעמי השיקול צריך להיות כלכלי טהור: תחשיב של אבדן הכנסה והוצאות בגין המשפט, מול הקנס שהוטל.

מוטי - שמור על עצמך, והרבה בריאות. וקח לך קצת מנוחה. רק קצת, לפני שאתה חוזר לעבודה מלאה.

עריכה: בעצם - כבר חלף חודש, אני מניח שחזרת לעבוד בפול-גאז.

לא .לא חזרתי לעבוד בפול גז.אני בחצי קלאץ' .מדובר בסוג עבודה לא קלה ולא מתאים לי להעמיס על עצמי

פורסם

תודה ישה .

המסמכים הרלוונטיים נשלחו עם הבקשה אני לא רואה טעם לכך .

מכיוון שלפחות 30 שנים לא הייתי במשפט תעבורתי כזה או אחר , ואני יודע שמדובר בסרט נע ,וחוסר סבלנות של השופטים לשמוע עד הסוף ,לא יודע איך להציג את אותן הנחיות.

זה ממש כמו סוכן מכירות . אם בתוך 10 שניות לא שכנעת -נגמר הסיפור.

העניין הוא שמדובר ב-2 דוחות ואני רוצה לאחד אותן לדיון אחד .

מן הסתם ,אני מאמין שאקבל סירוב לביטול גם על השני.

מה שהכי הזוי הוא ,שבקנס המקורי יש לך 90 יום לתשלום ,ופתאום בתשובת הסירוב ,יש לך אופציה לתשלום עד 30 יום אם לא תרצה להישפט.

בברכה

מוטי

פורסם

לא מדובר בבית משפט לתעבורה אלא בבית משפט לעיניינים מקומיים ( שם הלחץ קצת יותר קטן ).

ניתן לבקש את איחוד הדיון של שני התיקים.

אין צורך להתעצבן, לא השופט ולא התובע לוקחים את זה אישי, אז גם אתה אל תיקח זאת אישית.

אם אתה יודע לדבר, אני מאמין שתשכנע את השופט , שנגרם לך במקרה הזה עוול, ויש לזכותך.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא יודע מי שלח אותך לנציבות

[h=2]ככלל, במקרים הבאים לא תתברר התלונה:[/h]

1. התלונה אינה מופנית כלפי אחד מהגופים המבוקרים.
  2. התלונה קנטרנית או טורדנית או עוסקת בזוטי דברים.
  3. עניינה של התלונה בהפעלת שיקול הדעת המשפטי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
לא יודע מי שלח אותך לנציבות

ככלל, במקרים הבאים לא תתברר התלונה:

1. התלונה אינה מופנית כלפי אחד מהגופים המבוקרים.
  2. התלונה קנטרנית או טורדנית או עוסקת בזוטי דברים.
  3. עניינה של התלונה בהפעלת שיקול הדעת המשפטי.

חסכת לי .תודה.

פורסם

מוזר מאוד, אז בשביל מה יש נציבות? ליופי?

שלח מכתב ליועץ המשפטי לממשלה ובקש עיכוב הליכים, צרף את כל המסמכים. בדבד בקש להשפט. אוהד

• תוכן חדש...