Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בפיג'ו שלי במיכל מים רגילים. כן אני יודע שזה אסור וגורם להרבה צרות.

אני רוצה לרוקן את כל המים ולהתחיל להשתמש בנוזל קירור שמתאים לרכב.

האם יש חשש, שבגלל שהרכב היה הרבה זמן עם מים רגילים זה יפגע במנוע כשאשים נוזל קירור איכותי?

אשמח גם אם מישהו יוכל להביא לי את התהליך להחלפת נוזל קירור ברכב שלי, פיגו 206cc נפח 2000.

תודה רבנ לעונים.

פורסם

האם המים אצלך נקיים?

בכל מקרה התהליך הוא:

אם המים אצלך מלוכלים אז לרוקן, למלא מים מזוקקים בתוספת חומר שטיפה לרדיאטור [אם המים נקיים אין צורך לטעמי להוסיף חומר FLUSH], להריץ את המנוע עד שהמאווררים אצלך יכנסו לפעולה.

לרוקן את המים [אם השתמשת בחומר FLUSH אז להריץ עוד סיבוב רק עם מים מזוקקים כדי לשטוף את החומר לחלוטין] ולמלא נוזל קירור יעודי.

פורסם

הבנתי שלא תמיד עדיף לשים flush, מכיוון שיש סתימות שחוסמות חורים וסדקים שנוצרו מקורוזיה וכו', והflush ינקה גם אותם ואז יתחילו נזילות.

ויש מים ברכב כבר הרבה מאוד זמן ואני לא יודע מה המצב של בלוק המנוע ומערכת הקירור.

מה אתה אומר?

פורסם

אגב לא בטוח שזה מים רגילים, ייתכן שזהו הנוזל קירור המקורי של הרכב, שעכב שהיה זמן רב במערכת איבד את צבעו ותכונותיו.

כדאי בהחלפה מלאה לבדוק את כל מערכת הקירור כולל משאבת המים , והרדיאטור.

מומלץ למלא נוזל קירור מקורי של חברת פרו.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אם אני מחליף לנוזל קירור מקורי של פיג'ו זה יכול להזיק למנוע במידה והבלוק במצב לא "הכי טוב"?

אני לא רוצה לגרום לבעיות. הרכב כרגע לא מתחמם, אבל מעדיף לשים נוזל קירור כדי לפחות לא להזיק למנוע יותר ולשאר רכיבי מערכת הקירור.

פורסם

שלום,

תנסה לגעת בנוזל כאשר הרכב קר בלבד ולהרגיש האם הוא שומני, אם כן אז זה נוזל קירור יעודי שפשוט איבד מהתכונות שלו.

אני בכל מקרה הייתי מחליף לנוזל קירור מקורי של פיגו, למרות שיש אנשים שיחלקו ויגידו לשים נוזל קירור אחר ולא מקורי, שמעתי הרבה דעות.

אצלי ברכב הוסיפו נוזל קירור אדום ומים, החלפתי הכל לנוזל מקורי בצבע כחול.

• תוכן חדש...