Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שבוע טוב,

אני צריך להחליף ליונדאי שלי בולמים קדמיים+2 ציריות.

כמה יעלה לי החלפים המקוריים?

האם כדאי חליפי שיותר זול?

בברכה,

שגיא

פורסם

תתקשר ביום ראשון לאבי חלפים לקבל הצעת מחיר לזוג בולמי KYB או MANDO.

מה מצבן של כריות הבולמים ?

למה ציריות קומפלט? מה הסימפטום בדיוק?

Stay Dirty

פורסם

אם אתה מאיזור חדרה אוכל לבדוק לך בחנות שאצלה אני קונה כבר שנים...עם הנחות של בעל הבית השתגע!

וציריות חבל על הכסף של מקורי חדש אתה יכול לשים משופצות הם בסדר גמור!

פורסם

אסף שבוע טוב,

2 הכריות של הבולמים קרועות.

לגבי הציריות יש לי נקישות בכל סיבוב ולכן הסבירות ששתיהן הלכו.

דבר נוסף אפשק לקבל את הטלפון של אבי חלפים?

בברכה,

שגיא

פורסם

כריות בולמים קח זוג מקורי מיונדאי שופ או שתזמין מקוראפס. כמובן תבדוק גם אצל אבי.

לגבי ציריות, לא צריך להחליף הכל אלא רק את הפעמונים שלהן. קח לך של GSP, אומנם סיני אבל יחזיק כמה שנים טובות... בנוסף תבדוק אם הנקישות מגיעות רק מאחת או משניהן.

http://www.justmotor.co.il/

Stay Dirty

פורסם

אני גם לא מבין מדוע אמרו לך שצריך על נקישות של פעמון להחליף את הציריה כולה!? מחירו של פעמון הוא 130 שח. החלפתו לא מורכבת כך שבמוסך העלות של הפעמון עם העבודה יהיה סביב ה 300 שח. אני בספק גדול אם 2 הפעמונים נוקשים אלא רק אחד מהם!

אם אתה מחליף רק את הכריות אין צורך להחליף את הבולמים עצמם!

פורסם
כריות בולמים קח זוג מקורי מיונדאי שופ או שתזמין מקוראפס. כמובן תבדוק גם אצל אבי.

לגבי ציריות, לא צריך להחליף הכל אלא רק את הפעמונים שלהן. קח לך של GSP, אומנם סיני אבל יחזיק כמה שנים טובות... בנוסף תבדוק אם הנקישות מגיעות רק מאחת או משניהן.

http://www.justmotor.co.il/

מתעלק עם שאלה: אם נשבר הכתר והעפו כל הכדורים מפעמון הציריה, האם ניתן לקנות פעמון חדש/משופץ ולהרכיב חזרה על הציריה?

אם כן, איך מרכיבים את הפעמון על הציריה?

תודה

פורסם
מתעלק עם שאלה: אם נשבר הכתר והעפו כל הכדורים מפעמון הציריה, האם ניתן לקנות פעמון חדש/משופץ ולהרכיב חזרה על הציריה?

אם כן, איך מרכיבים את הפעמון על הציריה?

תודה

תלוי בסוג הרכב. ישנם רכבים שהפעמון מגיע אך ורק עם הציריה בשלמותה ויש רכבים שאין בעיה יש רק פעמון בניפרד. צריך גם לבדוק ששיני המוט לא ניזוקו.

באיזה רכב מדובר?

פורסם

באיזה רכב מדובר?

בעקרון כן, מעיפים את מה שנשאר מהפעמון הישן עם פטיש, מחליפים את ה-C CLIP על מוט הציריה, בד"כ מגיע חדש יחד עם הפעמון,

ודופקים חזרה את הפעמון החדש עד שהוא ננעל במקומו. כמובן מרכיבים את האום קודם על קצה הפעמון כדי לא להרוס את ההברגה שלו עם הפטיש.

עריכה: מאור הקדים אותי.

Stay Dirty

• תוכן חדש...