Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף אני מתחיל את הבניה בבגז'(עשיתי כמה ניסויים עם פיבר כאשר עשיתי בניה לטויטרים),

אז ככה המטרה לשים שני סאבים אחד מול השני בדפנות הבגז'.

יש לי סאב של פיוניר 305C וסאב של מורל 15", אני כבר יודע מה המידות של התיבה הרצויות לכל סאב וכו,... עכשיו השאלה שלי היא האם זה בסדר לשים שני סאבים שונים?

אגב אני מאוד אוהב את הצליל של המורל למרות השם הרע שיצא לו.

ובדרך אם תתנו לי המלצות לצורה של הבניה, זה היה מאוד נחמד.

תודה לכל העונים.

פורסם

לא - לא שמים שני סאבים שונים, בעיקר לא בגדלים שונים.

וזאת מכיוון שלכל סאב יש התנהגות אחרת אשר עלולה לגרוע מאשר להוסיף.

גל

פורסם

אי אפשר לעשות כך שכל סאב יהיה על תדרים אחרים, כלומר המורל על תדרים נמוכים יותר?

בכל מקרה אם שתי סאבים זהים אז מה אתם ממליצים על שתי פיוניר או שתי מורל 15"?

ואם יש לי אפשרות לקנות סאב איכותי יותר גם 12 ולחבר אותו עם הפיוניר גם זה לא יהיה בסדר חייבים שתי סאבים זהים לגמרי?

פורסם

לא חייבים כלום - אף משטרה בעולם לא אוכפת את ה"חוק" הזה... ;)

כל אחד עושה מה שנוח לו, מה שטוב לו.

אני מאמין שאם תחבר סאב זהה - תהיה לך תפוקה טובה יותר הן מבחינת SQ והן מבחינת SPL.

גל

פורסם
אי אפשר לעשות כך שכל סאב יהיה על תדרים אחרים, כלומר המורל על תדרים נמוכים יותר?

בכל מקרה אם שתי סאבים זהים אז מה אתם ממליצים על שתי פיוניר או שתי מורל 15"?

ואם יש לי אפשרות לקנות סאב איכותי יותר גם 12 ולחבר אותו עם הפיוניר גם זה לא יהיה בסדר חייבים שתי סאבים זהים לגמרי?

היית מחבר קומפוננטים מחברה שונה ובגודל שונה אצלך ברכב?

i think not

פורסם

למה אתה צריך שני סאבים של מורל 15' !!! זה יותר מידי גבר

שמע לי ,תחגביר את המורל טוב טוב לפי הנתונים שלו עם מגבר איכותי וזה מספיק

חבל , את הפיוניר השני לא כדאי לחבר כי הוא שונה לגמרי , זה כמו שני רמקולים שונים שאמורים לעבוד ביחד על אותו הבסיס...

פורסם

ההגברה תהיה JBL 75.4

כרגע יש לי אחד לרמקולים עוד כשבועיים יגיע עוד אחד לסאבים.

המגבר הזה אמור להיות בול למורל (284 רמס, המורל הוא 300)

פורסם

טוב ככה עשיתי כמה מדידות בבגז' וכדי להגיע לנפח אופטימלי(100 ליטר לכל תיבה) אז ישאר לי כ40 רוחב בגז', שזה ממש קצת. אז עשיתי קצת חיפושים וראיתי תיבות מסוג: ISOBARIK אוpassive radiator, הרעיון שלי אם לעשות תיבה מהסוג הזה היא לשים סאב אחד בתיבה רגילה כאשר הסאב לכיוון הדופן השני של הבגז' והסאב השני מורכב לתיבה אחרת עם נפח קטן ייותר כאשר הסאב מורכב הפוך( עם המגנט לכיוון הסאב השני) אם תוכלו להסביר לי קצת בנושא אני מאוד אודה לכם.

פורסם

ניראה לי תהייה לך סבטוחה של באס באוטו, :-P

תמיר

פורסם

אני חושב בכל אופן שהסאונד לא יהיה אחיד אצלך באוטו

אך יש כאן אנשים מבינים יותר ממני,אולי הם יגידו אחרת...

בכל אופן בהצלחה בפרוייקט

• תוכן חדש...