Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנגנון לא נסגר טוב ניסיתי לסדר והוא נשבר . כמה אמור לעלות לי תיקון ואיפה אתם ממליצים לי במחיר שפוי ?

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

הם מטפלים בדברים כאלה ? אני הייתי אצלו לא מזמן לקחתי הצעת מחיר לטיפול הקרוב 45000 אז אני מחר אסע אליהם אחרי הלימודים התחלתי לימודי הנדסאי חשמל יום שנה ראשונה .

פורסם

מדובר בקיה ריו 2014 (מופיע בתמונה שלי)

נסעתי לא.ר ניר באזור תעשייה אמר לי שאין אפשרות להשיג רק את החלק אלא להחליף את כל העסק שהוא בא עם הכיסוי של הקונסולה למטה איפה הבלם יד וידית הילוכים

אני ממש מבועס לא יודע מה לעשות

פורסם

עדכון מעכשיו : קפצתי מקודם לקיה זני (מורשה קיה רחובות) ביררתי אצלם את העניין אמרו לי שהאחריות לא מכסה (רצון טוב של היבואן) הם לא אישרו ועלות החלפה 1210 שקל יקר..

בכל מקרה יצאתי משם התקשרתי למאגר ביררתי אצלם הם אמורים לחזור אליי עם הצעת מחיר שאני אקנה מהם מפירוק ואבוא עם זה למוסך שירכיב לי , במקרה שלי כנראה שאעשה אצל א.ר ניר אצל צ'ארלי הוא אמר לי אין בעיה שתביא את החלק מפירוק ואני ארכיב לך אותו

פורסם

עדכון מהיום :)

אז היום בבוקר התקשרתי למאגר בראשון לציון לשאול אם יש במלאי משענת יד ומצאו לי אמרו לי להגיע בצהריים אז הגעתי קניתי (שילמתי 350 שקל)

משם נסעתי למוסך א.ר ניר באזור תעשיה רחובות שם קיבל אותי צ'ארלי אחלה בן אדם. מיד התחילו לעבוד על הרכב הוא והמכונאים שעשו עבודה כירורגית ושאני אומר כירורגית זה לפרק את כל החלק של הקונסולה (משענת יד + מחזיקי כוסות + איזור ידית הילוכים) ממש פרוייקט היה להחליף את החלק אבל בסוף עשו עבודה יפה והחזירו הכל למקום יצאתי מרוצה מאוד :)

על העבודה שילמתי 200 שקל במוסך א.ר ניר וככה נפתרה הבעיה סוף סוף של המשענת יד

• תוכן חדש...