Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הi20 שלי עברה כמעט 60 אלף ק"מ, ובשעה טובה יש לה יומולדת 4! :lol:

קניתי אותה לפני כ7 חודשים, הבעלים הקודם טיפל במוסך מורשה יבואן - "חולון מוטורס" והיה מאוד מרוצה מהם.

במעמד הקנייה קיבלתי גם שובר על "טיפול חינם" במורשה יבואן שכולל שמן מנוע, מסנן שמן, ועבודה.

במקור התכוונתי לבצע את הטיפול במורשה יבואן (חולון מוטורס, או במוסך אחר שיותר קרוב לביתי).

אחרי מחקר קצת הבנתי שמדובר בטיפול יחסית יקר. בנוסף, הבלמים לא הוחלפו עדיין מעולם, ולמרות שאין שום בעיה בנסיעה, אני מעריך שיינסו ללחוץ עליי להחליף אותם (ואולי גם חלקים אחרים שאינם בהכרח חלק מהטיפול).

מישהו יכול להמליץ על מוסכים אחרים באיזור רמת-גן\הרצליה שאינם מורשי יבואן אבל ברמת מקצועיות ואמינות גבוהה?

אשמח גם להמלצות\טיפים אחרים.

תודה רבה,

אלכס

פורסם

ראשית קפוץ למוסך הכי קרוב לביתך, ובקש מהם נטו החלפת שמן ופילטר, ושום דבר מעבר לזה.

תוודא שהם מרכיבים פילטר שמן מקורי, וממלאים שמן 5W30 איכותי.

בקש מהם לפרק גלגלים כל עוד הרכב על הליפט, וצלם לנו את הרפידות. המדריך הזה יעזור לך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?600266

במידה וצריך רפידות/צלחות, תמשיך משם ליונדאי שופ תל אביב ותקנה רפידות של HI-Q, כולל מה שנשאר לטיפול הזה שהוא אכן גדול וכולל פלאגים, פילטר אוויר, פילטר מזגן, ונוזל בלם.

Stay Dirty

פורסם

עדכון מהשטח:

אסף הגבר מהכנופייה הציע לעזור לי עם הטיפול כולל כל מה שצריך (עזרה בבחירת החלקים, רכישתם ביונדאי שופ, הטיפול עצמו, וכו').

"ביצענו" (אני בעיקר ניסיתי ללמוד לפעם הבאה) את הטיפול אתמול, והיה תענוג!

מהרגע הראשון אסף גרם לי להרגיש בנוח לשאול שאלות בקשר לטיפול ובאופן כללי. למרות שהכל נעשה בהתנדבות הוא ממש לא נתן את ההרגשה שהוא עושה לי טובה, אלא בא בכיף לעזור וללמד אחרים שמעוניינים ללמוד. העבודה בוצעה במקצועיות ובזהירות.

מבחינתי מדובר ביוזמה מבורכת בעליל, וכנראה שאמשיך להצטרף לטיפולים נוספים כמה שאוכל כדי ללמוד עוד.

במהלך הטיפול צילמתי מספר תמונות, לא מספיק למדריך, אבל נחמדות להמחשה.

אסף - היה תענוג, והמון תודה. מקווה להיפגש שוב בקרוב!

אלכס

brake pad.jpgDisc measurement.jpgPin.jpgbrakes1.jpgAC filter.jpgAir filter.jpg

• תוכן חדש...