Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה קטנה

ToMeR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי ביום שישי אחרי יונדאי אקסנט, הרחוב היה רחב יחסית ואני נסעתי יותר בצידו הימני של הרחוב כי בצידו השמאלי יש בורות לא קטנים, בצידו השמאלי נסעה יונדאי אקסנט, בחלק מהכביש יש התרחבות יותר גדולה כאשר בהתחלת ההתרחבות יש מעבר חציה ושם תמיד אני לוקח עוד יותר את הימני. האקסנט נכנסה לפני רק בחצי מהרכב ובלי איתות, האטה לפני המעבר חציה, ובסוף נתנה ברקס פתאומים ואני גם ואפילו לקחתי את ההגה עוד יותר לימין כדי לפספס את האקסנט אבל עדיין נכנסי בה על כ 10 קמ"ש וממש בקצה של הטמבון בחלק של הסיבוב מהאחורה לכיוון הצד. האם אני אשם במקרה כזה?

אני אציין שהיונדאי גם בבלימה לקחה את ההגה ימינה אבל אחריי שאני לקחתי מה שבעצם גרם לי להיכנס בה קלות.

הנזק ממש קטן, אבל הבעלים שלה טוען שאני אשם שלא שמרתי מרחק, והוא רוצה צבע חדש לטמבון או להחליף את כולו למרות שאין שיפשופים שאני גרמתי (יש מהחניה שלו אולי). רק בגלל שהוא מתנהג חרא וכבר בא בדרישות אני רוצה לנסות לצאת מזה אם אכן אני לא באמת אשם. הוא טוען גם שהוא בלם בגלל שקפץ לו זקן למעבר חציה. המעבר חציה שם הוא מינימום 5 מטר מצד לצד! ואני לא ראיתי אף אחד עובר שם, לא לפני ולא אחרי התאונה!

עדכון קטן, עכשיו דיברתי עם הביטוח, הם אמרו לי להיכנס למוסך איזה שבא לי לקבל הצעת מחיר לתיוקון הנזק כדי שיראו גם מה הנזק אצלי, יש לכם המלצה על מישהו טוב? יש לי לדעתי כולה פנס שקיבל שיפשוף וקיבל נכנס עם החלק התחתון שלו פנימה, והמכסה מנוע קיבל מכה בצמוד לסמל ונכנס טיפה פנימה. אני מאיזור רחובות אז רצוי מישהו פה באיזור

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

תכלס, אתה אשם במקרה, זו תאונה מאחור, אני הייתי מנסה לצאת איתו לתביעות קטנות, ושם להגיד שהוא חתך אותך ללא איתות, ניסית לברוח ימינה כדי לא לפגוע בו, ולכן פגעת בחלקו הימני של רכבו, אולי תצליח להפיל את האשמה עליו, אבל אי אפשר לדעת מה יפסוק השופט.

גם לי ביום שישי הייתה תאונה קטנה:

בר"ג, ברמזור של אבא-הלל & בן-גוריון, היה אדום, הייתי בשמאל, החלטתי לעבור לימין, וינקר, אני חצי רכב בנתיב ימין, הגיע ג'יפ במהירות מטורפת, ליטף לי את הפגוש, הוא יוצא מהאוטו בצרחות עלי:

"איך אתה נוהג, חתיכת חמור", למיטב ידיעתי, אחרי שכבר השתלבתי בתנועה, הוא האשם...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בביטוח אמרו לי אם אני יכול לסרטט להם איך זה קרה כי יש פה את הרשלנות שלו גם, איך אני אמור לסרטט כזה דבר?

in the face

with a chair

פורסם

חברת הביטוח ביקשה את כי לפעמים חברות הביטוח מתחלקות בנזק עקב "רשלנות תורמת"

שזה אומר ששני הצדדים המעורבים משלמים השתתפות עצמית ומאבדים את העדר התביעות. :roll:

ומי מרוויח מכל העניין ? אין צורך לומר....

אגב את השרטוטו אתה צריך לעשות בעזרת דף ועט...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רגע איך עובד עניין הביטוח? אני במילא מאבד העדר תביעות לא? אם הוא כלכך חרא וכבר מנסה לנפח את העניין אז שיאבד גם הוא. חוץ מזה שהנזק שלי לא גדול ויכול להיות שאני יכול לסדר את זה בלי תביעה של הביטוח שלי מצידי.

in the face

with a chair

פורסם

האם הפנס סדוק? עם התשובה כן אז דורש החלפה (330 ש"ח)

הפנס נכנס פנימה? דרוש פירוק פנס ומתיחה חזרה של הפח אליו הוא מתחבר, כמובן כיוון תאורה. ( מתחת לגשר העליון)

מכסה מנוע אפשר גם ליישר בעזרת ידיים (צריך קצת רגש ומישהו שיתן קונתרה, בעם הצבע נסדק מומלץ לצבוע)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

הפנס בכלל לא סדוק, רק זז כי המכסה מנוע דחף אותו טיפה, המכסה בעצם קיבל מכה מעל הפנס. מה שמעצבן אותי זה שאני אשם בזמן שאני לא. בביטוח אמרו לי נכנסת מאחורה אתה אשם, לא מחפשים למה נכנסתי מאחורה בכלל.

שאלתי במקרה אחר, אם בנאדם חותך אותי ודופק ברקס, גם אז אני אשם אם אני נכנס? אמרו לי כן! אבל לעזזל למה אני אשם שאנשים חותכים? וואלה יופי אני אחתוך גם אנשים ואוציא מהם ביטוחים חופשי וככה אני אתקן כל שריטה אצלי באוטו.

in the face

with a chair

פורסם
מה שמעצבן אותי זה שאני אשם בזמן שאני לא. בביטוח אמרו לי נכנסת מאחורה אתה אשם, לא מחפשים למה נכנסתי מאחורה בכלל.

אבל אתה אשם... :roll:

אם מישהו חותך אותך ודופק ברקס (וזה לא המקרה כאן) אז זה קצת יותר מסובך ולא תמיד אשמתך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה לא? הוא עבר נתיב בלי איתות, וגם עבר רק עם חצי רכב (הוא סטה סתם). והוא האט לאט ופתאום דפק ברקס. אולי אני אשם, אבל הוא תרם לתאונה והוא אמר שנכנסתי בו בדיוק שהזקן סיים לעבור את האוטו שלו, איך זקן עובר 5 מטר מעבר חציה בשניה? ועוד הוא דפק בגלל זה ברקס חירום? בקיצור הוא לא היה עירני מספיק והפיל את האשמה על הזקן שעבר שם (אם בכלל כי לא ראיתי אף אחד) ועוד אומר שאני אשם שנכנסתי לו בקצה של הטמבון. והנה תמונה שתבינו על מה הוא רוצה לצבוע את כל הטמבון. (אצלי יש יותר נזק)

pic.JPG

in the face

with a chair

פורסם

האם ברחוב הזה יש נתיבים עם פס הפרדה צבוע ביניהם? האקסנט בלמה לפני מעבר החצייה. עוצמת הבלימה לא משנה במקרה הזה מכיוון שהבלימה עצמה היא נכונה ומתאימה לתנאי הדרך. אתה זה שלא היה עירני מספיק כשלא הכנת את עצמך למצב בו הוא יבלום וניסית להדחק מימינו. אם היית שומר מרחק לא היית נתקע בו. זה שהוא חרא שרוצה להוציא צביעת טמבון שלמה על חשבונך, זה משהו אחר. אבל אתה הוא האשם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה רחוב שבנתיב הימני חונים כל הזמן צמוד למדרכה ובצד שמאל נוסעים, בצד שמאל הכביש במצב על הפנים עם בורות וכאלה ככה שגם אם יש קוים לא רואים, בהתפצלות שהופכת מ נתיב אחד ל 3 אין בכלל סימונים עד כמה שאני זוכר כי ההתפצלות עוברת בתוך צומת ומיד אחריה יש את המעבר חציה. זה ברחוב לוי אשכול בקרית אונו. זה בצד של אם באים מאור יהודה לתוך קריית אונו אז זה קרה על לוי אשכול פינת שטרן למי שמכיר את המקום.

in the face

with a chair

פורסם
זה שהוא חרא שרוצה להוציא צביעת טמבון שלמה על חשבונך, זה משהו אחר. אבל אתה הוא האשם.רוני
1. אין שום מוצא, שום חברת ביטוח,עו"ד או שופט לא יעזור כאן. אתה חייב לשמור מרחק ולנהוג בהתאם לתנאי הדרך ולצערך, לא עשית את שניהם!!!

2. סליחה, למה הוא חרה??? אם אתה נסע לתומך בכביש ומישהוא נכנס בך מאחורה שלא באשמתך ושורט לך את הטמבון, היית מסתפק בתיקון מקומי בלבד עם שינויי גוון? אני לא חושב ככה.

הטמבון צריך לחזור למצבו לפני התאונה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אין לו שריטות מהתאונה, יש רק את הקילוף למטה, זה נמוך מידי כדי להיות ממני ואני לא מוכן לפצות אותו על זה. בתאונה כל מה שקרה זה הטמבון זזה החוצה כמו שרואים, זה אומר צבע? לא נראה לי! הוא כבר כתב לעצמו שאני מודה בתאונה ושאני מודה שזה מככה וככה סיבות. לא ידעתי שהוא גם בוחן תנועה. אבל אני פראייר לא אצא זה בטוח

in the face

with a chair

פורסם

תומר שלום

מהכרותי עם מערכת המשפט הישראלית לא כדאי מבחינתך לגרור את זה לבית דין לתביעות קטנות לא חשוב מה תגיד ומה תספר שם לשופט או לשופטת ואפילו ואתה צודק וחכם

ברגע שהנהג שפגעת בו יגיד שהוא נסע לאט ובלם לפני מעבר חצייה כי עבר את הכביש איש זקן הסיפור שלך גמור

תנסה להוציא את המקסימום דרך סוכן הביטוח שלך

פורסם

אני לא רוצה להוציא מהביטוח כלום זה כל העניין! ההשתתפות עצמית שלי גבוהה גם ככה הסוכנת אמרה לי תבדוק אם אתה יכול למצא מקום יותר זול לתקן. היא אפילו לא שולחת שמאי כי זה רק פחחות ופנס ליישר.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...