Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מולטיפוקל משקפי שמש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן מומלץ (ומה מומלץ) לבצע ולרכוש משקפי שמש מולטיפוקל?

לא מתכהות, אלא שמש מלאות, כהות ואיכותיות לשמש הנוראית שלנו בקיץ.

אם יש אפשרות לרכוש בחו"ל דרך האינטרנט - עדיף לי, כי המחירים של החיה הזאת בארץ הם בשמים.

תודה!

פורסם

בשביל מה משקפי שמש מולטיפוקל? נוהג ומסמס\קורא ביחד?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בשביל מה משקפי שמש מולטיפוקל? נוהג ומסמס\קורא ביחד?

אנשים עם מספר לקריאה שמתקשים עם קריאה של לוח המכוונים, או כאלה שכבר רגילים למולטי ולא רוצים ״לרדת״ למשקפיים אופטיים רגילים כי הם רגילים כבר.

אבא שלי עשה בקרולינה למקה, יצא לו בערך 1300 ל2 זוגות מולטי שמש ומולטי רגיל. הוא השתמש במרשם שעשה דרך אופטימטריסט שהם הפנו אותו לפני פחות משנה במולטי הראשון שעשה.

פורסם

זני אופטיקל. 378 שח כולל משלוח. איכות אופטית מצויינת. איכות הרכבה טובה. איכות מסגרת בינונית. מצידי שיעשו את העבודה שנתיים ויוחלפו.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

פורסם

ירחמיאל - השאלה על הסימוס היתה צינית. פשוט, אני לא כל כך מבין לאיזה צורך אתה נזקק למשקפי קריאה בעת נהיגה. בדרך כלל לוח המחוונים מספיק קריא גם למרחיקי ראיה, ולצורך קריאת טלפון שמותקן על השמשה תזקק להטיית ראש מוזרה.

אסא - איך אתה מקבל את המרשם?

חנות בארץ תמדוד את המשקפיים הקיימים (בתקוה שהמדידה מדוייקת).

לזני אתה צריך מרשם, וזה עניין יקר, וחנויות האופטיקה למדו את הפטנט וגובים מאות שקלים תמורת המרשם, גם אם הזמנת אצלם שני זוגות יקרים. כיון שמדובר במולטיפוקל עניין המדידה עוד יותר מסובך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אסא160, תוכל בבקשה להגיד איזה סוג עדשות קיבלת? האם הנתון מפורסם שם?

עדשות דקות 1.6

ציפוי הגנה

80% אפור

התאמה לצילינדר ב2 העיניים.

מסגרת מלאה.

Vfm אדיר

פורסם

באתר של זני יש את פרטי המרשם הנדרשים. אני קיבלתי מאופטיקנה עם מינימום לחץ... לפיזכרוני יש מקומות שמבצעים בדיקה ב150 שח ויש פקולטות לרפואת עיניים שמתבצעות בחינם.

פורסם

עד כמה שאני יודע יש מחלקה לאופטומטריה בבר אילן, אולי גם באיזו מכללה. מכל מקום, אם אינך מהאזור הנסיעה תעלה יותר.

• תוכן חדש...