Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא כזה, הזמנו מלון דרך בוקינג לפריז לחודש הבא, החדר במלון היה מסוג 'ללא אפשרות החזר' באת ההזמנה.

בעקבות האירועים האחרונים בצרפת, החלטנו לבטל את החופשה לפריז..

ביטלתי את ההזמנה בבוקינג ואף שלחתי מייל (שתיים במספר) למלון דרך בוקינג שמסביר את הנסיבות והאם אפשר להתפשר על דמי ביטול כלשהם.

שבועיים כבר עברו ואין תשובה מהמלון, מה אני יכול לעשות כדי שהמלון לא יחייב אותי על החדר כשתאריך החופשה יגיע?

תודה!

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

תנסה לדבר עם בוקינג ולא עם המלון ותראה. אמור להיות להם שירות לקוחות טוב.

ותבדוק מה כתוב במדינויות ביטול של בוקינג. האם יש סייגים.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

לפעמים המלון מסכים שאם ימצאו לקוח אחר לחדר יחזירו את הכסף. אבל הם לא מחוייבים לזה, זה רק עניין של רצון טוב.

פורסם

ספק רב אם יחזירו הכסף. נסה להתקשר (בטלפון - לקול האנושי יש משמעות) ולדבר עם שירות הלקוחות של בוקינג, ואם לא יעזור - עם זה של המלון. אולי תקבל אפשרות לנצל את ההזמנה במועד מאוחר יותר.

היה לי סיפור דומה בעת השריפה הכרמל - הייתי אמור לנסוע לבודפשט, בעקבות התקדמות השריפה החלטתי לותר על הנסיעה ברגע האחרון (המונית עמדה לפני הבית). את כרטיסי הטיסה הפסדתי - מאלב לא החירה אפילו את מיסי הנמל שהיתה מחוייבת להחזיר - אבל המלון (אינטרקונטיננטל) אפשר לי לשמור על ההזמנה לחצי שנה, ובסופו של דבר ניצלתי את ההזמנה כעבור 8 חודשים. איני זוכר אם ההזמנה בוצעה אז דרך בוקינג או ישירות באתר IHG.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...