Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון שאצל חלק גדול מהאנשים זה שיקול הכרחי וחשוב מאוד בבחירת מכשיר? אחלה.

כי לפני שבוע בערך קיבלתי עדכון לאנדרואיד 6.0.1 לגלקסי 5 שלי. טלפון שנקנה מסלקום ללא פריצה ושאר ירקות.

מאז העדכון הטלפון פה ושם מאתחל את עצמו. עשיתי איפוס מלא, לא עוזר. זה מציק ברמות אחרות.

אז מה יש לנו פה? טלפון שאני בתור לקוח שלא יכול לפרוץ אותו(טלפון מהעבודה) תקוע עם מערכת הפעלה שעושה שטויות. והכול באדיבות סמסונג, שחושבת שאני הבטא טסטר שלה.

כול הכבוד, ושידחפו את העדכונים שלהם לת*ת

פורסם

אני שדרגתי לאחרונה את הנוט 5 שלי (עדכון קטנטן, לא משמעותי כמו שלך).

שמתי לב לשינוי לא חיובי בגרסה. בזמן שמדברים בטלפון ונניח מקלידים מספר, אין אפשרות למחוק תווים! כלומר טעיתם? תחיו עם זה.

עד עכשיו לא ראיתי בעיות בעדכונים - רק שיפורים. משהו לא טוב קרה שם.

אגב, למה שלא תעדכן אחורה?

פורסם

אני לא משדרג לעולם גירסה של מכשיר מבלי לבדוק קודם עם בעלי נסיון (ויש אצלנו כאלה בעבודה).

יתרה מזאת - את כל התוכנות המובנות (אנדרואיד) במכשיר (שרובן שווה לת×ת) אני דואג להשבית. לא צריך עדכונים למה שאיני משתמש (למה שהזיכרוו יתמלא מזבל?)

alfa 156 2.5.

פורסם

זה היתרון ברכישת מכשיר נקסוס,שאין את כל השיט שמגיע בעדכונים. רק אנדרואיד נקי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

זהו שאני לא בטוח עד כמה זה נכון. שמעתי לא מעט בעלי נקסוב 5 בזמנו שהתלוננו על העדכון של אנדרואיד 5.

בכול מקרה, איך אפשר לחזור אחורה בגרסא? כמה שאני יודע בלי פריצה אי אפשר לעשות את זה?

פורסם

אם מדברים על עדכוני גרסא למכשירי נקסוס 5- השבוע קיבלתי עדכון אבטחה של חודש יולי. מסתבר שהעדכון דפק להרבה אנשים את הווליום והתחילו תופעות שונות. אצלי הווליום נחלש באופן משמעותי ואני בקושי שומע צלילי התראות, ספיקר וכו'.

http://www.androidpolice.com/2016/07/14/nexus-5-users-are-encountering-serious-volume-bugs-after-the-july-ota/

כנראה שלא הכל מושלם בשום פלטפורמה, אנדרואיד/נקסוס ואייפון.

פורסם

אצלי בסוני z3 קומפקט אחרי המעבר לאנדרואיד 6 יש שיפור בחיי הסוללה (במיוחד בלילה - ירידה של 2% אחרי 6-7 שעות ), אבל הופיעו שני באגים מעצבנים:

סיבוב מסך מגיב פחות טוב, ואני לפעמים צריך כמעט לנער את המכשיר כדי שהמסך יתהפך.

ב tapatalk, אם אני מקליד הודעה, ובזמן ההקלדה רוצה לצרף לינק מהאינטרנט, ברגע שאני עובר לאפליקצית האינטרנט, כל מה שכבר הקלדתי לא נשמר ו tapatalk זורק אותי לעמוד הכניסה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

במקום לעשות תחרות למי יש מעבד יותר חזק החברות צריכות לעשות תחרות למי יש את התוכנה הכי יציבה ...

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם
אם מדברים על עדכוני גרסא למכשירי נקסוס 5- השבוע קיבלתי עדכון אבטחה של חודש יולי. מסתבר שהעדכון דפק להרבה אנשים את הווליום והתחילו תופעות שונות. אצלי הווליום נחלש באופן משמעותי ואני בקושי שומע צלילי התראות, ספיקר וכו'.

http://www.androidpolice.com/2016/07/14/nexus-5-users-are-encountering-serious-volume-bugs-after-the-july-ota/

כנראה שלא הכל מושלם בשום פלטפורמה, אנדרואיד/נקסוס ואייפון.

מזל שאני בחו''ל והחלטתי לחכות ולבצע את העדכון בבית רק, עכשיו אני אמתין :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
במקום לעשות תחרות למי יש מעבד יותר חזק החברות צריכות לעשות תחרות למי יש את התוכנה הכי יציבה ...

ואיך זה ימכור טלפונים בדיוק?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא חסר טלפונים בעלי תוכנה יציבה, אם זה מה שמעניין אותך קנה אייפון ואל תעדכן אותו (גם עוד 5 שנים הוא יעבוד בערך אותו הדבר).

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...