Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי מושבים ברכב חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

חבר ייעץ לי להתקין כיסויי מושבים מעל הריפוד המקורי של הרכב לצורך שמירה עליו.

האם מישהו עשה? זה בכלל הגיוני לבצע כזה דבר?

פורסם

אבא שלי עשה את זה בשנת 82' על הסובארו DL שלו. כשהוא מכר את האוטו ב 87, המושבים המקוריים היו כמו חדשים. הקונה נהנה ממושבים חדשים.

אנחנו ישבנו על כיסוי פאטתי.

לך על זה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
האם מישהו עשה? זה בכלל הגיוני לבצע כזה דבר?

הגיוני אם מה שאתה מחפש הוא לשמור על נקיון המושב.

פחות הגיוני אם אתה רוצה לשמור על תפקוד תקין של כרית האוויר במושב, על סגולות עיכוב הבעירה של המושב ואם אתה לא רוצה להסתכן בהפחתת כושר ההצמדה של גופך אל המושב על ידי חגורת הבטיחות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לא ולא!

הכיסוי לא אטום, זה אריג. כל הלכלוך שלכם (פירורים, חול, אבק, נוזלים) יעברו דרך האריג אל הריפוד המקורי. ביום שתסירו את הכיסוי אתם תיבהלו מהטינופת שעברה אליו.

אני כבר לא מדבר על סכנת דליקה שטמונה בכיסוי לא מוגן, בעיית בטיחות בכיסוי כריות הצד וסכנה בטיחותית מישיבת הנהג על כיסוי מושב שלא מהודק לכסא.

נקו את המושבים המקוריים אחת לחודש עם שואב אבק חזק ותהנו מהם. שהבאים בתור יכסו.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

שלא לדבר על כריות אויר במושב.

קיים שרשור בפורום דיטיילינג, על ניקוי מושבים, אבל מקווה שהבנת שלכסות אותם זה מיותר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...