Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לאחרונה רכשתי רנו פלואנס 2011, ברכב מותקנת מצלמת רוורס כאשר המסך של המצלמה "יושב" על המראה האחורית המקורית של הרכב. בימים החמים האחרונים גיליתי שכאשר ממש חם בחוץ המראה לא "סוחבת" את ההתקן של המצלמה האחורית והמראה יוצאת מאיפוס (המראה לא מתנתקת לגמרי מהשמשה אלא רק יורדת למטה...).

במוסך נאמר לי שהחומר שמחזיק את המראה במקום, בזמן חום, נחלש ולכן המראה לא מחזיקה מעמד, ובגלל שההתקן לא מקורי הם אינם יכולים לתקן את הבעיה.

האם יש דרך לתקן את המראה?

תודה רבה!

פורסם

חבר את המסך עם זרוע וואקום ישירות לשמשה, אל תחבר כלום למראה עמצה.

היא לא בנויה לשאת אפילו 50 גרם יותר משקל ממה שהיא עצמה שוקלת.

גם אם תקבע אותה עכשיו, היא תתנתק לך מהשמשה מתישהו עקב המשקל הנוסף.

פורסם

זרוע ואקום בודאי לא תפתור שום בעיה..

למעשה הגולה עם קצת חום לפעמים מתרחבת ולכן המראה קופצת..

לדעתי זו הבעיה של רוב המסכים שמתלבשים על המראה המקורית...

פורסם

למה, אם אתה מפריד את המסך מהמראה ומחבר אותו לשמשה עם זרוע וואקום, זה לא יפתור את הבעיה?

אתה מחזיר את המראה למצב מקורי, שום דבר לא יכביד עליה והיא לא תזוז.

פורסם

ל-

ERT239:

אשמח להסבר פשוט לאיך לפרק את המראה ולחזק את הגולה

ל - Buki:

ההתקן כולל חלק קטן בו נמצא המסך של המצלמה וחלק שני שבו יש מראה רגילה ולכן אם אשתמש בזרוע נוספת יצא מצב בו ממלאות לי את החלון הקידמי שתי מראות בגודל מלא...

פורסם

ל -

Buki:

ההתקן כולל חלק קטן בו נמצא המסך של המצלמה וחלק שני שבו יש מראה רגילה ולכן אם אשתמש בזרוע נוספת יצא מצב בו ממלאות לי את החלון הקידמי שתי מראות בגודל מלא...

כמו שכתבתי, אני לא ממליץ לתלות שום דבר, במיוחד לא התקן כבד כמו מראה + מסך על מראה מקורית שמודברת לשמשה. ההדבקה לא מיועדת להחזיק יותר משקל ממה שהמראה שוקלת, בשילוב החום והרעידות זה יכול לגרום להתנתקות המראה מהשמשה.

אני הייתי מחפש פתרון אחר כלשהו. לא יודע אם בהתקן שלך אפשר להפריד את המסך מהמראה, אבל אני הייתי מנסה משהו כזה.

פורסם

לא צריך לפרק שום דבר, לדחוף פלסטלינה לחיבור ולסובב עד שהמראה יושבת יפה...

Sent from my CW-Vi7 using Tapatalk

פורסם

נראה שהכתיבה המנומסת של בוקי לא עושה את העבודה, אז אנסח זאת ביתר בוטות:

תעיף את המראה הזו ASAP מהרכב שלך.

סיבות?

1. המראה עצמה היא פנורמית ומעוותת את תמונת הכביש מאחוריך. הרכבים נראים לך הרבה יותר רחוקים ממה שהם באמת ממך.

2. המראה עשויה מחומרים זולים, שלא כמו המראה המקורית, אם חו"ח היא תתנפץ בתאונה היא עלולה לפצוע אותך או את אחד הנוסעים.

3. המשקל הנוסף יגרום לבסוף לזרוע המראה להתנתק מהשמשה הקדמית, ואז תהיה בבעיה אמיתית.

4. המסך המובנה בתוך המראה הוא דרעק רציני. אין לך שום תועלת במצלמת הרוורס אם אתה צופה בתמונה מפוקסלת בגודל 2 אינטש.

אם יש לך מע' מולטימדיה, אפשר לחבר את המצלמה למסך שלה.

אם לא, תתקין לך מסך LED 4 אינטש נחמד מתחת לגובה כריות האוויר.

ובא לציון גואל.

מוכן גם לסייע לך בהתקנה אם תרצה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אני גם משתמש במראה כזאת ומה שאני עשיתי זה קניתי דבק 3 שניות.

שמתי על הגולה עצמה ולאחר מכן החזרתי את המראה הראשית עם המראה המתלבשת.

תשים לב שצריך לעשות את זה ממש מהר (3 שניות בסופו של דבר)

אני עם זה קצת יותר משנה ובסך הכל בכל קיץ אני מחדש את הדבק

פורסם
אני גם משתמש במראה כזאת ומה שאני עשיתי זה קניתי דבק 3 שניות.

שמתי על הגולה עצמה ולאחר מכן החזרתי את המראה הראשית עם המראה המתלבשת.

תשים לב שצריך לעשות את זה ממש מהר (3 שניות בסופו של דבר)

אני עם זה קצת יותר משנה ובסך הכל בכל קיץ אני מחדש את הדבק

ואם יום אחד תרצה לכוון את במראה מה אז?

פורסם

בעיקרון..

אני לא מזיז הרבה את המראה כי גם אני לא מזיז את הכסא שלי.

אבל היו כמה פעמים שכן הזזתי את הכסא ואז כן הזזתי את המראה לאיך שאני צריך,וזה עדיין תפס

מקסימום!!!! עוד קצת דבק 3 שניות (שעולה 3 שקל בחנות)

• תוכן חדש...