Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על משהו שאני בונה ונדרש לבצע חיווט פשוט יחסית. מכיוון שזה חשמל, ולמרות שאני יודע בדיוק מה צריך לעשות אני מעדיף שמישהו עם ניסיון וכלים מתאימים יעשה את זה עבורי. מדובר על חיווט במקביל של שקע, תקע ובקר שישמש כמפסק, לא משהו שאמור לקחת יותר מ-15 דקות למישהו עם קצת ניסיון.

השאלה רק למי אפשר לפנות? למי יש רעיון באיזה מקום יבצעו זאת עבורי?

פורסם

זה לא אצלך בבית?

כל חשמלאי אמור להסתדר עם המשימה.

אצלי בבית דפקתי מלא בקרים וטיימרים. לחשמלאי פשוט לא הייתה שום בעייה לחווט.

רק עם ריליי השהייה לוונטה של שרותים הוא הסתבך.

פורסם

לא בבית.

מדובר על חיווט לבקר קטן כשהתוצר של כל הסיפור צריך להיות שקע לחיבור מכשיר שיבוקר עי הבקר (טמפרטורה) ותקע לחבר את הבקר למתח. עדיף שישים את כל זה בקופסת זיווד קטנה כלשהי אבל לא קריטי. כל הקופסא אמורה להיות בגודל של 10x10x5 לכל היותר.

פורסם

כל חשמלאי יסתדר עם זה בתנאי שיש לך טבלת חיווט של הבקר.

בגדול זה מעגל הכי פשוט. מתח שמגיע מתקע לבקר וממנו יוצא לכיוון שקע. הבעיה זה הבקר. אם הוא יושב על פאזה כמו מאין מפסק הוא צריך הזנה קבועה משלו.

אם הוא יודע לקבל הכל ולהוציא הכל, אני לא רואה שום סיבה שלא תעשה את זה לבד.

פורסם

לא בא לי לעשות פיצולים מאולתרים פשוט, ואין לי את הכלים לבצע הלחמה או פיצול נורמלים. אם זה היה מכשיר שעובד על סוללת 9 וולט לא הייתי חושב שנייה, אבל בכל זאת מדובר בהתעסקות עם 220 וולט וזרם של עד 16 אמפר.

ברור לי שכל חשמלאי פשוט ויותר מזה כל בוגר מגמת אלקטרוניקה בתיכון יעשו את זה בעיניים עצומות, אני יודע בדיוק איך לחווט את הבקר, פשוט לא רוצה לעשות את זה לבד.

חשמלאים לא יבואו אליי הביתה לעשות את זה. אני רוצה לקפוץ למקום שיעשה את זה ולצאת אחרי 15 דקות עם הבקר מחווט. פשוט אין לי רעיון לאיזה מקום יעשה את זה עבורי.

פורסם

איזה הלחמה? שוקולדה עם הברגה וחוט חשמל איכותי. גם לפיצול וגם לאיחוד. אני מבין את הרצון שלך לקבל מוצר מוגמר, אבל אם אין צורך באילטורים באמת יותר קל לעשות את זה לבד. כל מה שצריך זה שוקולדה, מברג טסט ואולי מטר של חוט. אבל אם אתה מתעקש, תעבור דרך יבנה, תביא הכל ונארגן לך. יש לי שכן שיש לו חברה לזיווד חשמלי. נבקש ממנו יפה. [emoji3]

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם

בדיוק, קנה את החומרים בכמה שקלים בחנות אספקה ותרכיב לבד.

מקסימום תעלה תמונות של הרכיבים וננסה לתת לך טיפים

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אוקי עדכון, קפצתי לאיזה טכנאי אלקטרוניקה בחנות קטנה עם הרכיבים והוא עשה זאת עבורי.

לא עשה שום דבר שלא ידעתי לעשות לבד, אבל עשה את זה בעשירית מהזמן, מדד את המתח לאחר מכן ולקח 30 שח...

מודה לכולם על הנכונות לעזור.

• תוכן חדש...