Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 20k

ramii
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב לחברה שלי (סטודנטית) בתקציב של עד 20 אלף שקל שעונה על הדרישות

1. בגודל של מאזדה 2 בערך

2. צריכת דלק נמוכה

3. אמינות גבוהה

4. תחזוקה זולה

תודה רבה

פורסם (נערך)

יונדאי גטס שנתון 2006 ומעלה מנוע 1400 או 1600,רמות גימור מועדפות :GLI,GLS,SPORT.

פיאט פונטו ספייס דיינמיק מנוע 1.3 80כ"ס.

שברולט אבאו דגם 5 דלתות מנוע 1400 94 כ"ס.

במידה ואין לה פוביה מצרפתיות אפשר גם פ'גו 206 או 207 עדיפות למנוע 1600 עקב שהתיבה שלו אוטומטית ולא רובוטית.

במידה והיא לא מפחדת מגיר רובוטי יש גם:פיאט פונטו גרנדה,פיג'ו 207 מנוע 1400.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

אם חמש אלך זה ההבדל בין נבלה לטרפה אז זה שווה כל הרכבים שרשמתי לך הם מעל שנת 2006 (חוץ מפונטו ספייס ) חלק מהם אפילו 2009 במידה ומאצתם רכב שמור מכאנית וחיצונית לא הייתי פוסל אותו בגלל 5K שים לב חוץ מהסריון שהבעלים שלהם חושבים אליהם כאילו זה טיוטה(חברת בת של טיוטה) רובם מוצעות מתחת למחירון.

ב25 אלף לדעתי גם רנו קליאו דור 3 נכנסת.

אין סיבה לשם על יונדאי גטס או שברולט אבאו וכדומה מחירי מחירון.

פורסם
אם חמש אלך זה ההבדל בין נבלה לטרפה אז זה שווה כל הרכבים שרשמתי לך הם מעל שנת 2006 (חוץ מפונטו ספייס ) חלק מהם אפילו 2009 במידה ומאצתם רכב שמור מכאנית וחיצונית לא הייתי פוסל אותו בגלל 5K שים לב חוץ מהסריון שהבעלים שלהם חושבים אליהם כאילו זה טיוטה(חברת בת של טיוטה) רובם מוצעות מתחת למחירון.

ב25 אלף לדעתי גם רנו קליאו דור 3 נכנסת.

אין סיבה לשם על יונדאי גטס או שברולט אבאו וכדומה מחירי מחירון.

הכוונה לבין שמור ללא שמור התבלבלו לי האנלוגיות בראש.

פורסם

הi10 היא יותר בטיחותית מגטס או מסיריון אבל ב25 אלף לא תמצא אני לא יודע אם תמצא גרסה שמורה.

רק שתדע שתצורכת הדלק של i10 אוטומטית היא לא חסכונית.

פורסם

מאוד ממליץ על צרפתיות - רק להקפיד באופן מוחלט לדבר עם הבעלים הרשום של הרכב שמחזיק אותו יותר משנה, שהוא לכל היותר יד שניה, הוא מוכן להתחייב על מנוע/גיר/שלדה, יש בידו את ההיסטוריה המלאה של הרכב...

באותה מידה חשוב מאוד שהרכב ייראה טוב מאוד פנים וחוץ, ייראה טוב מקורית, לא צבוע, לא מכוסה בריפודים...

ולא לדאוג, יש כאלה מכוניות, צריך רק לחפש נכון ובסבלנות.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...