Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל כך הרבה סתירות בהודעה אחת.

מציע לך להמשיך להיפגש.

אולי ייצא מזה משהו טוב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הדייט נגמר רק בחיבוק תוך כדי שמבקשת שאסע בזהירות ואסמס שהגעתי בחתיכה אחת.

oebmu6.jpg

ותקרא את הספר של סניה, בהצלחה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אוי ואבוי! אפילו לאויבים שלי לא הייתי מציע לקרוא את הספרים שלו. וזה לא משמועות, מהיכרות אישית עם הבן-אדם.

בכל מקרה, לא נשמע שהבחור זקוק לזה.

מניסיוני הדל אגיד ש"קליק" זה נחמד. לא תמיד זה מגיע בדייט הראשון ומצד שני לא תמיד כשזה מגיע בהתחלה זה נמשך לאורך זמן. יש אנשים שלוקח להם זמן להיפתח, להכיר ולחשוף את ה"אני" האמיתי שלהם. יכול להיות שבמקרה זה באמת לא זה, אבל סתם לידע כללי בעניין הקליק.

בהצלחה.

פורסם
oebmu6.jpg

מכאן ועד פרנדזון יש מרחק שנות אור.

זה פרנזדון:

http://m.wikihow.com/Escape-the-Friend-Zone

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעניין החניה, בכל האזור ההוא חונים במקום הראשון שפנוי והולכים ברגל. זה חלק מהבילוי לעשות טיול ארוך לאוטו אחרי המסעדה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

ממזר שמן קראתי את הלינק שפרסמת. וואו באמת מרתק! לא חשבתי שיש כזו חשיבות למגע! מה שמזכיר לי, מדי פעם במסעדה הבחורה ציינה שקר לה, אז אינסטינקטיבית חיממתי לה את הידיים (כמו שמשפשפים מנורת ג'יני) או כשהלכנו בדרך לאוטו והיה קפוא, אז חיבקתי אותה מהצד והעברתי יד (שוב בתנועת ג'יני) על הכתף שלה.

לפי המאמר לא חושב שנפלתי למקום של הידיד ההומו . (סליחה אם יש פה גייז, זו רק צורץ ביטוי לפריינד זון) בכל מקרה אמר כאן מישהו דבר נכון. לא היתה שם משיכה כפי שחשבתי שתהיה. ואני רואה בעיניין המשיכה חשיבות רבה. חייב שיהיה ממנה מעט בשביל האינטימיות , לצערי לא הרגשתי כלום. אם כבר אני נזה שרואה בה ידידה ולא היא בי. וגם אם כן רואה בי ידיד, זה מעולה! גם ככה אני רואה אותה בלימודים ולא נעים.

אני צריך עזרה נוספת. החלטתי שלא יהיה דייט שני. איך אני מודיע לה? שנתיים לא יצאתי לדייטים כבר לא זוכר איך הדברים עובדים. מה גם שזו לא מישהי זרה. אומנם זו רק פגישה אחת. אבל בהנחה שהיא מצפה למשהו, שלא תתלה תקוות שווא. שיחת טלפון? הודעה ? ופשוט להגיד שהיה מעולה אבל אני מחפש משהו אחר? ואם היא תשאל, היה באמת אחלה (נפרדנו רק ב5 בבוקר!) מה גרם לך לשנות את דעתך? אין מצב אני אומר לה שאני לא נמשך אליה. מה עושים במצב כזה?

ולגבי הספרים שהומלצו פה, תחסכו ממני את השטויות האלה, לפני מס' שנים קצת אחרי שחרורי מהצבא, קראתי ספר של איזה אחת שבטוחה שפיצחה את הסוד שאף אחד לא הצליח לגלות לפניה.

לא זוכר אפילו איך קראו לה, אבל כן זוכר שהעשרתי אותה ב80 שקל. 80 שקל הכי מיותרים שהוצאתי בחיי . כבר עדיף היה להוציא אותם על עוד דייט כושל

עריכה אחרונה על ידי NiNi

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

יש אהבה ממבט ראשון ויש ממבט שני או שלישי.

כנראה שאתם בדור האינסטנט, ותמשיכו לפספס משהו טוב , או לא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יתכן שאתה צודק ישה. ועד לא מזמן חשבתי כמוך. השארתי מאחור קשר של שנתיים, קשר שהיה המשמעותי ביותר בחיים שלי.

הפקתי ממנו המון לקחים. אחד מהם הוא פעם אחת בחיים להקשיב לעצמי, ולסמוך על עצמי יותר.

לא יצאתי עם החדשה לדייט, בשביל לשרוף כמה שעות, ואם היה מתמזל מזלי היינו מסיימים אצלי, או אצלה.

אני בשלב שאני מחפש משהו מסויים. עברו הימים שהיתי נכנס לקשר מתוך נוחות, וכי זה סבבה שיש לך חברה.

אומר לך עוד משהו, החיים הם לא בינארי שנחלקים ל0 או 1. ברור שפיות יש רק באגדות. אבל כשבתכונות האופי אתה מגלה שיש קושי מסויים, (קושי שנוגד חזק את העקרונות והאמונות שלך ) ומבחינת משיכה אתה מגלה שזה לא שם. מצטער ישה, עבורי אלו כבר יותר מדיי נורות אזהרה, ואין טעם למשוך עוד פגישה בתקווה שמשהו ישתנה, ואולי אחשוב אחרת. זה לא יקרה.

שורה תחתונה זו לא הבחורה שהיתי מתחתן איתה. היא תהיה אמא מדהימה לילדים שלה, אבל כשותפה לחיים יש לה עוד על מה לעבוד.

פורסם

לא יודע אם זה יעזור לך אבל אנסה: אצלי זה רק בכנות. אם אתה באמת רוצה להיות אדם שיעריכו אותו, תנהג בכנות מנומסת.

"את בחורה מדהימה ונהניתי לבלות אתך, אבל הרגשתי שאנחנו יותר ידידים מאשר בדייט. זה לא קשור למשהו מיני ואת בחורה מאוד מושכת. פשוט לא הרגשתי קליק. זה לא אומר משהו רע עלייך או עליי, זה פשוט חוסר התאמה לקשר רומנטי." זהו, אם יש לה איי קיו דו ספרתי לפחות היא תבין. אם בא לך להיות אקסטרה רגיש תחרטט קצת שאחרי הדייט שאלת את עצמך איך אתה לא נמשך לבחורה כזו, אבל זה מה יש. אני אישית נגד לחרטט, אבל לפעמים שקר לבן עוזר, כמו למשל: "לא, את לא נראית פרחה עם המכנס המנומר הזה".

אם אתה מאלו שיש לו ידידות [וזה ממש אחלה בעיניי], אז תוכל להגיד לה שכאילו שאפילו תשמח שתבלו ביחד [רק כי נשמע שממש נהנית לבלות אתה בקטע אפלטוני], אבל אתה לא מרגיש משהו רומנטי. אני לא הייתי הופך דייט לא מוצלח לידידה כי הרבה פעמים קשה להפריד, לפחות לאחד מן הצדדים. אם לא אז פשוט תמשיך להיות מנומס וזהו. אין סיבה שאחרי דייט אחד מישהו ייפגע ממש.

לי הייתה ידידה קרובה אחת בחיים, כזו שהיא כמו חבר הכי טוב רק עם איבר אחר למטה. לרגע לא הרגשנו משיכה אחד כלפי השנייה [לפחות אני לא] ובילינו המון זמן ביחד. אחרי הצבא זה קצת נחלש והיום מדי פעם מדסקסים ולא מעבר. מאז לא היו לי ידידות קרובות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תודה לך ניקו. מאוד התחברתי לעצה הראשונה. זה בוגר ומכבד לדעתי. ולא מוריד מהערך העצמי של הבחורה. תודה חבר!

• תוכן חדש...