Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי היום עגלה ממוצעת מחברים והגעתי איתה לסוכנות מאזדה ופיגו. גם ב 2 וגם ב 208 העגלה נכנסת על הצד בלבד, כאשר ב 208 נשאר רווח גדול יותר בין העגלה לדלת אך לא ברמה משמעותית. בדמיו אפשר להכניס שלוש עגלות וישאר מקום. כשהגברת תגיע נקבל החלטה (היא תחליט ואני אסכים) (: .

פורסם

ובכך תצטרף ל-99% מהגברים.

זה בדיוק העניין בדגמם המוארכים. יש עוד כמה כאלה.

אל תשכח נסיעת מבחן.

בהצלחה!

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
רוצה להתוכח? אפשר. הדגמים האלה בהחלט אינם משפחתיים ומרביתם בעלי תא נוסעים של סופרמיני, לכן מבחינתי הם שיכים לאותה קטגוריה, גם אם תא המטען שלהם קת יותר מרווח.

גם אני חשבתי כמוך, עד שקניתי את האקסנט, שהיתה גדולה מכל רכב שבו נהגתי עד אז חוץ מהפיג'ו הצבאית (רנו 14, איביזה, סקודה פיבוריט, פיאט 127, פורד פיאסטה משני דורות). בכל זאת כאשר השתמשתי בה הבנתי שהיא אינה יותר מסופרמיני עם קצת יותר נפח למטען.

אני רואה ברכב קודם כל עניין פונקציונאלי. אם אתה במצב כלכלי שמאפשר לך להפוך את זה לתחביב - מה טוב. רכב לשימושיות ורכב להנאה. אבל רוב עם ישראל צריך להתפשר, הגישה שלי היא שצריך לתת העדפה לתכונות השימושיות על פני תכונות ה"כיף". אבל זה עניין אישי, ומי שמוכן להצטופף עם העגלה בתא הנוסעים - שיבורך ויזהר. זה גם סיכון בטיחותי.

תשובה: לא

• תוכן חדש...