Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

קניתי קיה פיקנטו ספורט לפני כמה ימים, ואין לי מושג מה הבעלים הקודמים עשו בה.

הנורה הימנית לא עובד והאור גבוה גם לא. (האוטו דיי חדש עלה לכביש סוף 2014.)

ושמתי לב שהלדים והאורות דרך הם בערך באותו צבע.. לבן כחול כזה. אין לי מושג אם האוטו הגיע במקור ככה או שהבעלים החליף לצבעים זהים.

האורות דרך חלשים האורות גבוהים בדיחה ואני לא מאמין שזה בגלל שפנס ימין לא עובד.. לא רואים כ-ל-ו-ם בכביש חשוך לגמרי.

מה עושים? פשוט לברר מה הנורות שמתאימות ולקנות נורות פיליפס?? יש דגם מומלץ? ראיתי פה כלכך הרבה שמות וכאלה שלא הכי טובים בכבישים חשוכים (רק עפי מה שקראתי), וכבישים חשוכים לגמרי זה חלק מהדרך שלי הביתה.

אני מעוניין שהגוון לא יהיה צהוב אבל גם לא לבן לגמרי והכי הכי חשוב שלא יסנוור אף אחד!! הרי גם צריך לכוון אותם לא? במוסך מורשה יודעים לכוון את זה טוב? כי האוטו עדיין באחריות אז אני פשוט אקנה את הנורות ואלך שיכוונות וירכיבו לי אותם.

מצורפת תמונה של הפנסים מגוגל

$_1.JPG?set_id=880000500F

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לא ברור למה רכשת רכב שהפנסים תקולים, אבל לפני שאתה מתחבט איזה נורה לקנות, לך תבדוק אצל איש מקצוע שהם תקינים ומכוונים, יחידות התאורה של קיה פיקנטו מניסיון יפעלו מצוין עם פנסים ב30 שקל ועוד יותר עם פנסי פיליפס אקסטרים וויזון או אוסרם

פורסם (נערך)

הייתי מציע לך לבדוק אם התקלה בפנס או במנורה, אתה יכול לאתר אתזה בקלות על ידי החלפה בין המנורות, עד כמה שאני זוכר המנורות אצלך[נמוך וגבוהה] הן H4

בגדול לכוון אתה לא באמת תצתרך[רק שים לב כאשר שאתה עומד מול קיר שהגובה של האורות הנמוכים יהיה זהה בשני הפנסים, כיוון צריכים להיות בורגי כיוון(בוקסה) על הפנס כשאתה פותח את המכסה מנוע אם אני לא טועה]

לגבי נורות יש לך כאן שירשור ענק לעוד שאלות.

אור צהבהב אך מאיר מעולה

Philips X-treme Vision +130% H4 (Twin Pack)

OSRAM Night Breaker Unlimited H4 (Twin)

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
  • תוכן חדש...