Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שמי אורי ואני מחפש מתקין איכותי

קניתי קיה פיקנטו שנת 2013 דגם lx

ומה שאני רוצה לעשות זה כך :

לחבר שליטה מההגה לרכב גם בלוטוס וגם לרדיו

לחבר שני מגברים (1 מונובלוק והשני 4 ערוצים )

חיבור של שני סאבים 8״ וקומפוננט קדמי

את כל הציוד כבר יש לי אני מחפש רק התקנה וכנראה שאצטרך גם כבלים שאין לי

יכול להיות שגם אצטרך להחליף את הרדיו המקורי של הרכב במערכת מולטימדיה

אשמח באם תפנו אלי בפרטי לגבי מחיר

אני בעיקרון מתל אביב אבל אין לי בעיה להיות גם בחולון

תודה רבה

אורי

שילוב מנצח בין מורל HYBRID לPHOENIX GOLD אצלי ברכב PEUGEOT 206 XT

להתקנה שלי:

פורסם
יכול להיות שגם אצטרך להחליף את הרדיו המקורי של הרכב במערכת מולטימדיה

לא יכול להיות. אם לא תחליף את הרדיו המקורי של הפיקנטו, כל ההשקעה שלך שווה לת*ת.

לא חייב מערכת מולטימדיה, אפשר גם סינגל דין רגיל.

תריץ חיפוש ותמצא המלצות בהתאם לתקציב שלך.

ו-1+ ליוסי.

פורסם

יוסי אלפיין

או

ישראל ג׳וניור

ואני מצטרף להמלצה של תום. תרכוש מכשיר סינגל דין איכותי.פיוניר 80 PRS או בסגנון

פורסם
יוסי אלפיין

או

ישראל ג׳וניור

ואני מצטרף להמלצה של תום. תרכוש מכשיר סינגל דין איכותי.פיוניר 80 PRS או בסגנון

כל הקטע במערכת מולטימדיה זה לנוחות , לשים וויז בלי לגמור על הסוללה של הטלפון וכאלה

חוץ מזה שאין מקום טוב לשים בו את המכשיר

ומי זה יוסי או ישראל ? יש לך קישור או דרך להשיג אותם?

להתקנה שלי:

פורסם

למה לגמור את הסוללה של הטלפון? אני מדי יום בכבישים לפעמיים זה מגיע ל 5-6 שעות ביום ותמיד עם וויז, לא הייה לי מצב בלי סוללה.

הכל תלוי במטען שלך.

מצתרף להמלצה על החלפת רדיו מקורי. ואם לקנות 2DIN, אז משהו נורמאלי, כמו של PIONEER לפחות.

אולי בחדשים יש אפשרות העתקת מסך טלפון ל 2DIN.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לא מבין למה ישר להמליץ לבחור פיונר דין אחד, קודם כל אני בעד עניין האחד דין (אחרת גם אני הייתי מחליף לדאבל)

השאלה החשובה היא מה הוא מחפש יותר ואולי בעצם הוא מעדיף דאבל דין ופחות חשוב לו sq או spl .

רוב האנשים "פשוטי עם" מחפשים נוחות, עם דאבל דין טוב זה בהחלט אפשרי.

אין צורך ישר להמליץ על רדיו דין אחד וכל הרשימה הקבועה המומלצת כאן כמו העתק הדבק.

Scan Speak

פורסם

צדקת במה שאמרת , אני מחפש נוחות אני לא פריק של סאונד , המערכת (שאצלי בחתימה) מספיק טובה לי אני מעוניין להעביר את הכל לקיה , ואם המחיר יהיה סביר לכיס שלי אולי אחליט גם להחליף את הרדיו המקורי , אשמח להצעות , תודה

להתקנה שלי:

פורסם

בעיני שילוב של סינגל דין עם סמארטפון שמסוגל להטען על בסיס הסינגל דין ותוך כדי לשדר לו שמע - זה פתרון מאוד חזק.

במקרה של רכב כמו פיקנטו למצלמת רוורס אין ממש צורך אמיתי ולכן הייתי ממליץ על שילוב שכזה.

את הניווט תעשה דרך הWAZE, המכשיר נטען תוך כדי וכל השאר כולל דיבורית דרך הסינגל דין.

ואם אתה ממש רוצה מצלמת רוורס - אפשר תמיד להתקין מראה עם מסך או מסך קטן ייעודי למצלמת רוורס ולהצניע אותו במקום יפה ברכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

דאבל דין פשוט כמו פיוניר AVH-X2750BT עולה החל מכ-1350 ש"ח (יש כבר דור חדש, לא יודע מחירים).

והוא כולל קרוס 3WAY מלא כולל תיקוני זמן ואיקוולייזר נרחב.

אבל לפי ביקורות לא באמת משתווה לאיכות של ה-PRS.

ה-80PRS ניתן לרכוש בארץ לדעתי רק דרך היבואן הרשמי בכ-2600 ש"ח. אבל פונקציית ה-BT לא פעילה/קיימת בו.

היה בעבר אתר שמכר אותו בכ-1500 ש"ח אבל לא רואה אותו כרגע. ובכל מקרה ביבוא אישי אפשר להשיג בקצת יותר כולל ה-BT.

יכול להיות שבתור יד שניה אפשר גם לממצוא אותו.

נגיד ששווה ערך יכול להיות קלריון CZ703A, גם נמכר סביב ה-1600.

לא יודע מי המועמדים מבית אלפיין למשל.

מכשירי סינגל דין בסיסיים אחרים שכוללים BT מתחילים סביב ה-480 ש"ח נניח.

לזה הוא יצטרך לצרף עלות של מתאם שליטה מההגה וכמובן עלות של מסגרת רדיו מתאמת (שיצטרך גם לדאבל דין).

כל אפשרות כזו תהיה עדיפה על הרדיו המקורי. חד משמעית.

אני מקווה שאין לך תוכניות על ההייבריד מ"המערכת בחתימה", שכן בפיקנטו יש מקום לקומפוננט "4 בדשבורד בלבד.

עשית כבר חיפוש כדי למצוא דרכי התקשרות עם יוסי וישראל? לא אמור להיות מסובך מדי.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

חיובי דיברתי איתם אנשים טובים , מחר אלך אליהם עם האוטו להצעות ומחירים

לגבי 2din אם אני מחליף את הרדיו המקורי זה רק בזה , אני רוצה שליטה על הbt מההגה כי אין לי מקום נאות לדיבורית חיצונית ואני רוצה וויז במקום שרואים אותו ונח להשתמש בו , זרוע על החלון זה לא אופציה כי המכשיר רחוק ולא נח להקיש על הכפתורים

והדרך הכי קרובה זה לשים אותו איפה שהכוסות ליד מחבר הusb עם פלאח אבל אז בשביל להסתכל על וויז אני צריך להוריד את המבט מהכביש

הקומפוננט לצערי לא יכנס הוא 6.5 ובפיקנטו צריך 4 :(

שליטה מההגה עולה 200 ש״ח בערך וההתקנה פשוטה אבל אני גם רוצה להיות בטוח שהbt יעבוד עם המערכת מולטימדיה

כי עם הרדיו הוא לא עובד

כל דבר אחר מבחינתי הוא מותרות , אם אצליח להרכיב את מה שהיה לי בפיג׳ו במחיר סביר אשמח אם לא אז לא נורא כל כך

כל העניין הוא הוויז והדיבורים bt בילד אין

להתקנה שלי:

פורסם

מכשירי דאבל דין חדשים מגיעים ברובם עם מתאם שליטה מההגה מובנה (לרכבים בהם הענין עובד על הפרשי התנגדות, ופיקנטו אני מאמין שכך המצב).

המובילים בהמלצות (במחירים שפויים יחסית) זה פיוניר AVH-X2750BT/AVH-5750BT או הדגמים החדשים של השנה (ספרה שניה 8 ) שלאט לאט נכנסים לשוק. או קנווד DDX5025BT/DDX7025BT (או 15 בסוף), לא יודע אם יש דגמים חדשים יותר.

לכל אחד מהם יש את הדרך ואת רשימות התאימות שלו לגבי שיקוף של הנייד/עבודה מול אפליקציה זו או אחרת לשליטה והצגה של הכל.

קצת מחקר וחיפוש וודאי תמצא תשובות פרטניות לטלפון שברשותך.

אם יש לך כרגע כניסת USB בקונסולה של הרכב ואתה רוצה לשמור על התפקוד שלה, אמורים להיות מתאמים באיביי כדי להתחבר ל-USB של המערכת אפטרמרקט.

לגבי הקומפוננט, מציע לבדוק רכישה רק של המיד-באס של ההיבריד "4 (או שווה ערך).

לא בדקתי, אבל אני מאמין שנקודת החיתוך עם הטוויטר דומה או זהה וגם הקרוס שלך הוא של האוביישן הראשון שתומך בבי-אמפ.

מצד שני, המכשירים של הפיוניר שציינתי תומכים בעבודה 3WAY כאמור ולכן עקרונית אתה יכול לעבוד אקטיבי מלא.

• תוכן חדש...