Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת סאב ומגבר Hyundai i30cw 1.6 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש אפשרות למדריך?

זאת המערכת הקיימת..

חיפשתי בכל מקום ברשת ופשוט לא מצאתי משהו פשוט שמסביר איך לחבר מגבר וסאב..

8f164b5699fe3ccce57a6928ea08ffb7.3.jpg

עריכה אחרונה על ידי deadms13
פורסם

אוקיי אני מודה לך.

עוד שאלה האם אתה מכיר את הדגם המדוייק של המערכת הזאת?

אני רוצה למצוא USER MANUAL או דיאגרמה של הכבלים מהאחורה..

פורסם

לא הרחבת חיפוש דרך הקישור שנתתי?

מנחת או כניסות היי לבל במגבר מתחברים לחיווט של הרמקולים. במקרה שלך, עבור חיבור לסאב בלבד, רמקולים אחוריים יהיו מתאימים.

מאחר והחיבור מתבצע בנקודת קצה, מה זה משנה מה דיאגרמת הכבלים של המערכת?

בכל אופן:

http://club.hyundai-i30.ru/viewtopic.php?p=26790

פורסם

אתה מתכוון שאני צריך להשתמש ביציאה של הרמקולים האחוריים לכניסה של המגבר ואז בעצם לחבר את האחוריים ביחד אם הסאב?

פורסם

חבר תאמין לי שחיפשתי.

אבל יש הבדל בין מישהו שמכיר את התחום למישהו שלא כל כך מכיר אז ברור שאתה תדע יותר אני סך הכל רוצה לעשות חיבור טוב שלא ישרוף לי משהו. וכן אני יודע שיש מדריך מקיף לזה אבל אתה לא חושב שהשאלות שלי יוכלו לעזור גם לבעלי אותו הרכב שמחפשים תשובות לשאלות ספציפיות ולא כל כך מעניין אותם אותם כל התחום של האודיו וכל המושגים הטכניים שיכולים מאוד לבלבל בן אדם כמוני?

פורסם

לא ברור לי איך ביצעת חיפוש ולא מצאת מענה. גם אם אתה הדיוט (שים לב, לא אדיוט) מושלם בתחום.

ערכים כמו 'מנחת', מערכת מקורית' ואפילו 'i30' בחיפוש מוגבל תחת פורום אודיו היו מניבים לך תוצאות עם הסברים.

וזה מבלי לדבר על שימוש בגוגל.

בכל אופן, אולי זה יעזור להבהיר את הענין:

http://carwirefire.com/hi_low_level_line_converter.html

(למרות שבשרטוט הראשון יש חיבור מקבילי בין חוטי הרמקולים למנחת, יש שימליצו להמינע מחיבור כזה ולנתק את הרמקולים האחוריים כליל).

פורסם (נערך)

אולי לא השתמשתי במושגים הנכונים כשחיפשתי אבל האתר שרשמת עונה לי על השאלות אני מודה לך.

שאלה אחרונה את ה remote control לאן אני מחבר כי ביציאות של המערכת המקורית אין בעצם remote control כמו במערכות הרגילות..?

ושאלה שלא קשורה לנושא אולי אתה מכיר מישהו באיזור חדרה שמתקן מגברים?

יש לי מגבר של Kicker 650.4 zx מפלצת שנשרפו לה הטרנזיסטורים ככל הנראה..

עריכה אחרונה על ידי deadms13
פורסם

תלוי.

יש מגברים עם כניסות היי לבל עם חישה לסיגנל אודיו שידלקו בהתאם.

יש מנחתים שמגיעים עם חיבור למתח קבוע ומספקים בהתאם אות רימוט למגבר עם חישת סיגנל אודיו.

ואם אין לא את זה ולא את זה, אז מחברים לפלוס אחרי סוויץ' עם/בלי ממסר/מעגל השהיה/כפתור.

אישית, לא מכיר באזור חדרה מעבדת תיקונים ולא זוכר אם היו המלצות באזור.

באזור המרכז הומלצו בעבר בפורום - בהוד השרון על ג.ו. אלקטרוניקה וברוקס סטריאו וברמת גן על מוטרוניקס.

• תוכן חדש...