Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב את כל הטבלאות והחישובים.

עכשיו אתה חופשי לקנות רכב עם הנעה אחורית, הילוכים ידניים, או כל תכונה אחרת שאתה חפץ בה.

ואתה בוחר לו את הצמיגים בעצמך. ויש לך מבחר יותר גדול מגודרייד או לינגלונג.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

כרגע אתה משלם שווי מס בלבד, משמע כ1500 שח מהנטו.

במודל החדש מוסיפים לך 4500 שח, שזה כ2300 תוספת לנטו.

משמע התוספת הכללית תהה סביב ה3800 לנטו. שזה לבד הופך את העסקה לכדאית ולא באופן גבולי עבור רכב משפחתי באותו קנה מידה.

אם נוסיף לכך מעל מ50% הנחה בעלות הדלק (שזה בעצם משמעות הדלקן), אז אין פה בכלל שאלה מה עדיף.

למיטב הבנתי הרכב משמש אותך למטרות פרטיות בלבד, לא רשמת נסועה. אני במקומך מעדיף לרכוש רכב בן 2-3 ולא חדש מהניילונים.

בהצלחה.

פורסם

כשהחברה משלמת את הוצאות הדלקן המותקן ברכב פרטי, זו עדיין הטבה החייבת במס, נכון ?

אלמנט נוסף במשוואה שאם אני צריך להוציא מהכיס מאה אלף לרכישת רכב, אז על פני שלוש שנים אני מפסיד את התשואה של הסכום הזה שהיום שוכב בבנק כאשר הרכב מליסינג.

נהג ותיק

פורסם

נכון, מוסיפים לך לשכר את עלות הדלק שצרכת למעשה מבחינת מס הכנסה זה חלק מהמשכורת, ולמעשה אתה משלם את המס הכנסה בעבור השווי, ולכן רשמתי לך שזה בעצם הנחה של מעל 50% בעלות הדלק.

עניין התשואה על ההון שאתה מאבד, זה נכון, יש לקחת בחשבון בחישוב האחזקה הכללי.

פורסם

הריבית במשק כיום היא נמוכה מאוד. לכן התשואה אפסית (מתייחס רק למסלולים סולידיים). אפשר להוציא את זה מהמשוואה.

פורסם

אינני יודע מהיכן אתם שואבים את עלות הביטוח, אני יכול להעיד שלויטרה חדשה אני משלם מקיף + חובה בסך 4000 ש"ח בלבד.

אני בהליך דומה לפותח הפוסט אני חושב על הסנדרו 1.2 על מנת למזער למינימום את הוצאות הרכב .

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...