Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קרה לי אותו הדבר בדיוק מצמרר. טיפול שגרתי במוסך הרשת בנצרת, נזילה היסטרית בחניה, גרירה למוסך ופסיקה שהלך הצינור של הטורבו "בצירוף מקרים". אני לא מאמין בצירופי מקרים, אבל הייתי עסוק מדי מכדי לריב על זה. שילמתי והחלטתי שסיימתי עם המוסך הזה. ואז הלך הטורבו. חשדתי שזה קשור לצינור, אבל כנהוג בלובינסקי מרחו אותי בשירות ואמרו שזה לא קשור וגם נדיר. זו התשובה שלהם לכל דבר, גם לטיימינג שהלך פעמיים והיה ידוע לכווווולם שהוא דפוק עד שיצא קיט משופר.

בכל אופן, בחרתי באפשרות של לזרוק 8000 ש"ח על הטורבו במוסך בחיפה, שבאורח פלא מצאו לנכון להחליף שוב את הצינור טורבו שרק עכשיו הוחלף. לך תדע מי משני המוסכים הוא הנוכל במקרה זה.

יש לציין שהרכב היה אז באחריות מורחבת שלא מכסה את הטורבו אבל ביקשתי דרך המוסך שיפנו לשירות שיתנו איזו הנחה. לא היה לי כוח לעשרה טלפונים לנתי מלובינסקי בשביל לקבל נדבה, כמו שעשיתי עם הטיימינג. אבל המוסך לא פנה, ואת זה אני יודע רק בדיעבד. אז שילמתי מחיר מלא. עכשיו הרכב כבר לא באחריות, אני גמרתי עם כל מה שקשור ללובינסקי לנצח, ואת הטיפול הבא אעשה אצל אורן.

פורסם

אני כולכך לא מבין איך אנשים ומה ההתלהבות ממנועי הטורבו החדשים, אני שומע רק בעיות ורק הוצאות הרכבים יחסית חדשים, זה נשמע מטורף, אני כבר החלטתי, לא קונה בחיים רכב עם טורבו, נוסע על עגלה, אבל לפחות בלי להיתקע כל שלוש שנים על טורבו...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אוהבים להשמיץ את צ'מפיון/VAG בפורום הזה על שרות הדפוק שלהם - ת'שמעו סיפור על מקרה דומה (עם השלכות חמורות יותר מהמקרה הנ"ל): לפני שלושה שבועות חבר עם Q5 מ-2010 (130K ק"מ), יד ראשונה פנה למוסך המרכזי (בו הוא מטפל מיומה הראשון של המכונית על הכביש) בטענה של גמגומים בסרק. התקשרו אליו ואמרו שהרכב לא מניע והם צריכים זמן לבדוק את הסיבה (לא בעיה חשמלית). למחרת עדכנו אותו שעכב חוסר תזמון, בזמן נסיון ההנעה המנוע כשל וצריך להחליף מנוע. סיפרתי לו שבמנוע שלו (מנוע 2.0 TSI ששירת גם ב-GTI) היה כשל תכנוני במותחן של השרשרת באותן שנים, ושהיצרן הוציא מספר קריאות שרות ועדכן את דגם המותחן.

החבר שלי עשה קצת שיעורי בית ומצא קריאת שרות ופרוט של התקלה, ואמר להם שלאור העובדה שמדובר בכשל ידוע ולאור זאת שהוא טיפל במוסך לפי הספר מהיום הראשון, הוא מצפה שהיבואן/יצרן ישאו בעלות החלפת המנוע כולל עבודה.

לאחר שבוע חזרו אליו ועדכנו אותו שהוא יקבל מנוע חדש מהיצרן והעבודה תהיה עליהם. אתמול הוא הוציא את המכונית עם המנוע החדש לאחר שהיא עברה טסט ועדכנו את מספר המנוע החדש ברשיון.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

צ'מפיון ידועים באחריות רצון טוב. הבעחה שזה תלוי רק בהם.

לגבי בעחה של פות''ש נשמע לי נורא חשוד. הייתי בודק בשבע עיניים מה עשו ומה קרה ומה קשר בין המקרים.

פורסם

ברור שזה תלוי רק בהם - הם היבואן. בהחלפת מנוע, היבואן לא היה לוקח על עצמו החלפה ללא גיבוי של היצרן. התנאי לקבל גיבוי של היצרן הוא טיפולים במוסכי רשת היבואן.

גם במקרה של פות"ש, מדובר בכשל ידוע במנוע הזה.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לטורבו מגיעים 2 צינורות שמן אחד עליה ואחד ירידה .בעקבות הצטברות פיח הצינור העליון זה שמביא את השמן לטורבו נוטה להיסתם .זאת אחת התקלות שקיימות כרגע ברכבי .יכנס בשבוע הבא להחלפת הצינור וניקוי בוצה אצל אורן . בנוסף קיימת משאבת מים לקירור הטורבו שמזרימה מים לקירור הטורבו אחרי כיבוי המנוע שגם אותה אצטרך להחליף כי ע"פ בדיקת מחשב מופיעה תקלה במשאבה הנ"ל ,ובנוסף כנראה אצטרך להחליף את קיט שרשרת התיזמון שכן השרשרת מרעישה טיפה בהתנעה קרה ובנוסף קיים זיוף קל במנוע .מה שהכי מעליב אותי שהרכב טופל עד לפני 7000 ק"מ במוסכי השרות של היבואן והטיפול האחרון בוצע לפני 7000ק"מ בו הוחלפה משאבת המים כמחווה של היבואן למשאבת מים דור חדש מאלומיניום הקודמת הייתה מפלסטיק . והמוסך לא עולה על תקלות ברכב (לא מחברים מחשב לאיתור ואיפוס תקלות . לכן לא חוזר אליהם ולכן פניתי לאורן שאצלו אני גם מטפל בפיג'ו השניה שבבית .בנוסף פניתי לשרות הלקוחות של לובינסקי ,עדיין לא חזרו אליי (אבל נציגהטרייד-אין כן פנה אליי בשאלה אם אני מעוניין להחליף לפיקסו חדשה ,קיבל תשובה מאוד "חיובית" לגבי מערך השרות שלהם ).

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

מדינת עולם 3 אין מה להגיד. גם רכבים עולים פי 2 מחול וגם חלפים פי 2 מחול וגם מוסכים מורשים חאפרים ויבואנים שמסתירים מידע על תקלות סדרתיות...מה יהיה.....

פורסם

אני עדיין מחכה שיחזרו אליי מלובינסקי ובאמת שלא אכפת לי להוריד חבילה על הרכב רק לא לראות או להתקרב למוסכים שלהם .מילא הרמאות אבל חוסר המקצועיות זה הכי נורא

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם
תודה על התשובה :wink:.

שונא בוצה, יכול להיות שהיא הייתה נמנעת אם אנשים היו מטפלים עם חלפים\שמנים איכותיים

ותדירות ההחלפה הייתה יורדת.

רועי הרכב טופל בחלקים מקוריים ושמן של total שמוסכי היבואן משתמשים ובמרווח טיפולים של 15K ולא 20 או 30K כהנחיית היבואן .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

• תוכן חדש...