Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאוטלנדר 2X4 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעתכם על הרכב בכללי על בסיס דגמים קודמים, חסרונות , עלויות תחזוקה, נפילת ערך דגמים קודמים וכל דבר מהותי נוסף. מחיר הרכב במבצע חבר נראה שווה התיחסות. מה אתם אומרים.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נהגתי בדגם המחודש, אלא רק בקודמים שלא הרשימו אותי. אבל מעבר לכך נראה לי שהיום לובינסקי טרפו את הקלפים. מחיר ה-3008 הופחת ל-134K.

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2358/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/%D7%9E%D7%94%D7%A4%D7%9B%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%A1%D7%A7%D7%99

פורסם

הפיזו הוא לא 7 מקומות. עם המבצע של חבר המחיר הוא באיזור 135K עם הלוואה בריבית ממש ממש נמוכה (1.3%). התנאים והמחיר והפוזה מעולים, האוטו עצמו לא התלהבתי.

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

יש אופציות יותר טובות בשוק, אבל בסה"כ מדובר במכונית לא רעה - קצת כבדה אבל יציבה על הכביש. זוללת דלק רצינית, אבל גם כל יתר הרכבים בקטגוריה צמאים לדלק (אם אתה מחפש לקנות ג'יפ או ג'יפון אתה צריך פשוט לקבל את זה כעובדה).

פורסם

נהגתי ברכב סיבובון של 30 דקות. לטעמי המתלה רך מידי לרכב כזה ובגדול לא התלהבתי מכלום. מאז שתיבות הילוכים עלו ותפסו מקום מכובד בדפי התלונות , חשוב לי להבין עם התיבה הרציפה של מיצובישי אמינה ולא סובלת ממחלות שונות. כמובן תודות על התגובות שלכם

פורסם

אם לא התלהבת מכלום כפי שאתה אומר אז למה אתה שוקל לקנות את הרכב בכלל?? cx5 שעליו יש כמעט קונזנסוס, פורד קוגה בדגם 4*2 במחיר טוב, ה 3008 במחיר שובר שוק. ואם אין לך פוביה ממכוניות קוריאיניות (לי יש.. אבל כנראה שזה כבר לא מבוסס), אז הטוסון (שווה לחכות ל1.6 טורבו) והספורטז החדשה שתגיע - סוחטות שתיהן קומפלימנטים רבים.

אין מכונית מושלמת זה הכל סוביקטבי וההחלטה סובבת סביב שלושה פקטורים עיקריים: קליק (כמו עם בן/בת זוג), תקציב וצרכים ולאו דווקא בסדר זה.

ולענינינו:

הגיר הרציף הוא גיר רציף וכפי שאמרו כאן לפני צריך להתרגל אליו ויש כאלה שמתחברים יותר ויש כאלה שפחות ואולי כאלה שבכלל לא מתחברים אליו. נסעת עליו, איך הרגשת? לגבי אמינות הגיר, לדעתי ממש אין מה לדאוג. הגיר אמין כמו רוב שאר המכלולים של רכבים יפנים. מה שכן, הגיר עבר שיפור במתיחת הפנים האחרונה התיבה הרציפה היא מדור חדש שלפי מיצובישי מציעה שיפור בביצועים, באופי הפעולה והעברת המומנט. יואב קווה באתרו מוסיף על עניין זה: "

גיר רציף והנעה קדמית - הביצועים בסדר גמור. אאוטלנדר משנת 2015 ואילך מצויד בתיבת הילוכים רציפה דור 2 משופרת שגם תורמת לתחושה (פחות תחושת מריחה) וגם לחיסכון בדלק." מעדויות של בעלי רכב שנסעו על הדגם לאחר מתיחת הפנים הם בהחלט מאשרים עניין זה ומאשרים עוד לא מעט שיפורים שנעשו במתיחת הפנים האחרונה. ישנם יתרונות וחסרונות למתלה רך אבל לדעתי התמורה היא בנסיעה חלקה ונעימה עד מאוד במרבית כבישי ארצנו. אני מניח שבשבילים ומעל מהמורות התחושה תהיה הרבה פחות טובה. הרכב לא מיועד לשטח!

אגב, להבנתי צריכת הדלק שלו מצוינת בהשוואה לרכבים אחרים בסגמנט. בייחוד לאחר מתיחת הפנים.

כפי שכתבו לפני, הנושאים האלה, חלקם ביוזמתי נידונו בפורום בהרחבה בזמן האחרון. בצע חיפוש ותקבל הרבה תגובות, מחכימות יותר ומחכימות פחות.

לסיום - כל מה שאני כותב הוא מההתרשמות שלי, אני לא איש מקצוע בתחום זה.

בהצלחה

פורסם
יש אופציות יותר טובות בשוק, אבל בסה"כ מדובר במכונית לא רעה - קצת כבדה אבל יציבה על הכביש. זוללת דלק רצינית, אבל גם כל יתר הרכבים בקטגוריה צמאים לדלק (אם אתה מחפש לקנות ג'יפ או ג'יפון אתה צריך פשוט לקבל את זה כעובדה).

אולי הרכב הכי חסכוני בקטגוריה. מעניין מאיפה הבאת את זה שהיא זוללת דלק

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם (נערך)
אם לא התלהבת מכלום כפי שאתה אומר אז למה אתה שוקל לקנות את הרכב בכלל?? cx5 שעליו יש כמעט קונזנסוס, פורד קוגה בדגם 4*2 במחיר טוב, ה 3008 במחיר שובר שוק. ואם אין לך פוביה ממכוניות קוריאיניות (לי יש.. אבל כנראה שזה כבר לא מבוסס), אז הטוסון (שווה לחכות ל1.6 טורבו) והספורטז החדשה שתגיע - סוחטות שתיהן קומפלימנטים רבים. אין מכונית מושלמת זה הכל סוביקטבי וההחלטה סובבת סביב שלושה פקטורים עיקריים: קליק (כמו עם בן/בת זוג), תקציב וצרכים ולאו דווקא בסדר זה.
לא התלהבתי כי לא ציפיתי למשהו מיוחד, הרכב בס"ה עונה לדרישות שלנו. כאשר יש מגבלות תקציביות נראה שבמחיר של "חבר" הרכב הוא הזול בקבוצה . ביררתי הבוקר בענין הטוסון טורבו שהזכרת, הבנתי שהדגם הזה לא יגיע בגלל תמחור סביב 200 ק שח, מה שיקשה למכור אותו. הנקודה החשובה כרגע היא אם יש לאוטלנדר הזה בעיות מנוע, ת. הילוכים או איכות הרכבה של פנים הרכב. מבקש חו"ד אף על פי שמדובר בדגם אחרי מתיחת פנים בהנחה שמערכת ההנעה והסלון דומים או זהים לאלה שבדגם היוצא. עריכה אחרונה על ידי ד ו ד
פורסם

אני לא מקצוען אבל אם יש משהו שאי אפשר לקחת מהמכוניות היפניות ובכלל זה גם מיצובישי זה האמינות. ההאמינות של המנוע, הגיר ושאר המכלולים ישאירו אותך רגוע להרבה שנים. מה גם שהחלפים זמינם ועלותם זולה בהשוואה למכוניות אחרות. איכות ההרכבה לדעתי סבירה ביחס ליפניות וקוריאניות אחרות. בהשוואה לאירופאיות, זה סיפור אחר האחרונות איכותיות יותר, אין מה לעשות (אבל בתמורה לאיכות ההרכבה והחומרים באירופאיות תשלם במוסך על תיקונים יקרים מתחת למכסה המנוע בריבית דרבית). העובדה שזו מתיחת פנים רק צריכה להרגיע אותך - הם הפנימו חלק מהלקחים ויישמו אותם בדגם החדש כל זאת אמור להוציא תמורה טובה הרבה יותר בהשוואה לדגמים הקודמים (שגם הם היו אמינים וללא בעיות מיוחדות).

אני עברתי מסלול דומה לשלך ורכשתי את הדגם האמור במבצע חבר, אמור לקבל את הרכב בעוד כשבועיים. עשיתי תחקיר מקיף (אתה יכול לקרוא פוסטים שלי בשרשורים נוספים תעשה חיפוש לאאוטלנדר בפורום).

כדי להגיע להחלטה היתי במקומך בודק את המתחרות בייחוד את ה 3008 (תצא עם עודף בהשוואה לאטלנדר גם עם חבר) וגם את הקוגה שמתומחרת לא רע עם הדגם החדש שמשווק החל מהשבוע שבועיים האחרונים.

לי יש בעיה "מובנית" עם הקוריאניות (ושוב אולי זה הכל דעות קדומות) ולא בחנתי לא את הטוסון ולא את הספורטז. להפתעתי מ ה cx5 די התאכזבתי. סך כל החבילה עבורי הביאה אותי לרכישה של האוטלנדר וזה שאני קורא פוסטים בענין ומגיב פה בפורום מעיד על כך שאולי בנסיבות אחרות, בזמן אחר, בתקציב אחר, הבחירה היתה אחרת. כמו בכל דבר בחיים. צריך להתפשר..

בהצלחה

פורסם

אני עכשיו מתאושש מטראומה של גיר אוטומטי שהלך וכעת עובר שיפוץ בשברולט קפטיבה.

התחלתי לבדוק אופציות להחליף אוטו.

קראתי הרבה באתר על המיטשובישי אוטלנדר. יש לי אפשרות עכשיו לקנות אותו דרך מבצע של חבר.

אנחנו 5 נפשות, ואני מתבלט בין ה-5 ל-7 מקומות.

תכננתי ללכת על דגם ה-intense אבל אני מתפתה להוסיף 13 אלף שח נוספים ולקחת את דגם instyle 7 מקומות.

מבחינת צריכת דלק, אני בטוח שמצבי ישתפר. כרגע אני מוציא הון על דלק - עושה 15 ליטר ל 100 קמ.

לגבי הרעש - אני נוסע ברכב דיזל כרגע כך שאני בטוח שהרעש לא יפריע לי.

השאלה אם יש רכב אחר שעדיף באיזור המחיר 145-160 אלף שח?

האם כדאי לחכות למבצע הבא של חבר - שמעתי שזה יונדאי ויש להם דגם טוסון.

דרך אגב, האם שווה לחפש אולי משהו דרך ליסינג מימוני שיקנה ממני את הרכב במחיר מחירון - 110 אלף שח.

האם לדעכם יהיה לי קשה למכור את השברולט? בימים אלו מצליחים לקבל מחיר מחירון?

פורסם (נערך)
אני לא מקצוען אבל אם יש משהו שאי אפשר לקחת מהמכוניות היפניות ובכלל זה גם מיצובישי זה האמינות. ההאמינות של המנוע, הגיר ושאר המכלולים ישאירו אותך רגוע להרבה שנים. מה גם שהחלפים זמינם ועלותם זולה בהשוואה למכוניות אחרות. איכות ההרכבה לדעתי סבירה ביחס ליפניות וקוריאניות אחרות. בהשוואה לאירופאיות, זה סיפור אחר האחרונות איכותיות יותר, אין מה לעשות (אבל בתמורה לאיכות ההרכבה והחומרים באירופאיות תשלם במוסך על תיקונים יקרים מתחת למכסה המנוע בריבית דרבית). העובדה שזו מתיחת פנים רק צריכה להרגיע אותך - הם הפנימו חלק מהלקחים ויישמו אותם בדגם החדש כל זאת אמור להוציא תמורה טובה הרבה יותר בהשוואה לדגמים הקודמים (שגם הם היו אמינים וללא בעיות מיוחדות).

אני עברתי מסלול דומה לשלך ורכשתי את הדגם האמור במבצע חבר, אמור לקבל את הרכב בעוד כשבועיים. עשיתי תחקיר מקיף (אתה יכול לקרוא פוסטים שלי בשרשורים נוספים תעשה חיפוש לאאוטלנדר בפורום).

כדי להגיע להחלטה היתי במקומך בודק את המתחרות בייחוד את ה 3008 (תצא עם עודף בהשוואה לאטלנדר גם עם חבר) וגם את הקוגה שמתומחרת לא רע עם הדגם החדש שמשווק החל מהשבוע שבועיים האחרונים.

לי יש בעיה "מובנית" עם הקוריאניות (ושוב אולי זה הכל דעות קדומות) ולא בחנתי לא את הטוסון ולא את הספורטז. להפתעתי מ ה cx5 די התאכזבתי. סך כל החבילה עבורי הביאה אותי לרכישה של האוטלנדר וזה שאני קורא פוסטים בענין ומגיב פה בפורום מעיד על כך שאולי בנסיבות אחרות, בזמן אחר, בתקציב אחר, הבחירה היתה אחרת. כמו בכל דבר בחיים. צריך להתפשר..

בהצלחה

הרכבים שהזכרת , אאל"ט הם יותר יקרים מהאאוטלנדר. חוץ מזה, כפי שלך יש "בעיה מובנית" עם הקוראניות, לי יש בדיוק אותה בעיה עם רכבים אירופיים מסיבות רבות שמצאו ביטוי נרחב בפורום. בהקשר לרכבים קוראנים, יש לי נסיון מעולה ולא מיצג עם כמה רכבים, ואין שום טענות מבחינת איכות הרכבה והאמינות של מ. ההנעה. נמשיך לבדוק ונקבל החלטה בימים הקרובים.

עריכה אחרונה על ידי ד ו ד

• תוכן חדש...