Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאוטלנדר 2X4 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין שאמרו לך שאתה מקבל עוד שבוע-10 ימים. אני הזמנתי את ה5 מקומות ואמרו לי שאני יקבל בין סוף פברואר למרץ וחבר שהזמין את ה7 מקומות אמרו לו אותו הדבר.

ברגע שאתה מקבל תעדכן.[/quote

אני הזמנתי את הרכב כבר בתחילת נובמבר. שמתי 1000 ש"ח בעת ההזמנה ורק שהתחיל מבצע חבר בתחילת דצמבר שלמתי את היתרה. בגלל שהרכב הוזמן בחילת נובמבר הוא הגיע כבר בתחילת דצמבר לארץ. עשיתי לו עיכוב רישוי כדי שיעלה על הכביש בינואר 16. הרכב כבר מוכן ומחכה לרישוי

איך עושים "עיכוב רישוי"?

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ניב ביקש שאעדכן אז הנה העדכון.

התבשרתי בתחילת השבוע ב 2.1 שהרכב מוכן ונמצא בסוכנות חולון (אאוטלנדר אינסטייל 7 מקומות צבע לבן שנקנה במסגרת מבצע "חבר"). אתמול בבוקר הגעתי לקחת את המכונית.

הרכב שלי היה הרכב הראשון ששוחרר לשנת 2016 בחולון מוטורס וזאת בזכות ההזמנה המוקדמת שנעשתה כבר בתחילת נובמבר.

הרכב חיכה, מוכן, מצוחצח, נקי קיבלתי הסבר מפורט לגבי כל המערכות של הרכב כולל התוספות וכולל המולטימדיה. הכל עבד כמו שצריך.

כעבור כשעה וחצי יצאתי מהסוכנות לא לפני שניסיתי לשנורר אולי איזה טיפול חינם - כוס קפה טעים קיבלתי אבל לא יותר מזה...

בערכה של הרכב מקבלים ספר רכב (יש גם במולטי מדיה), מחזיק מפתחות, נרתיק מהודר, דיסק און קי ושנת אחריות נוספת במסגרות חברות זהב של חולון מוטרס.

מאז אתמול נסעתי איתו כמה עשרות ק"מ. תענוג. נוח, גבוה, שקט, מאיץ יפה מאוד, משכך את מהמורות הכביש באופן מוצלח.

המפתח בכיס לא צריך להוציא אותו בכלל גם לא לפתיחת הדלתות וגם לא להניע את הרכב - הכל בלחיצת כפתור.

המולטימדיה בהרכבה מקומית שרבים אוהבים להשמיץ את גיל -קאר עובדת לעילא. סנכרון מיידי (שימו לב רק 500 אנשי קשר, אם רוצים סינכרון של 1000 אנשי קשר יש לגשת לגיל קאר לעדכון תוכנה שמאפשר צימוד של שני מכשירים ולא ארבע מה שיש בגרסה האחרת), מאוד אינטואיטיבי, כל תחנות הרדיו נשמעות ברור בלי רעשי רקע.

הרדיו האינטרנטי עובד מעולה (המערכת מגיעה עם סים 3 גיגה לשנה על חשבון היבואן), הדיבורית נשמעת היטב גם למקבל השיחה וגם לנהג, הלחצנים ברורים ונלחצים באופן מדויק בלי פספוסים, וויז עובד מעולה, בקיצור המולטימדיה אחלה

וואו, ממש תודה... כאחד שמחכה לאאוטלנדר, אין לך מושג כמה זה עזר לי (חחח אני נשמע כמו סוכן מכירות של מיצובישי...)

דבר אחד לא הבנתי: מה זה שנת אחריות נוספת של חולון מוטורס? אני הזמנתי מסוכנות אחרת, מה עלי לעשות כדי לזכות לעוד שנת אחריות?

נ.ב. אני הזמנתי את גירסת הפרימיום עם צמיגים 18" בחתך נמוך, אהבתי מאוד את הפוזה, אבל לגבי שיכוך מהמורות אני חושש... זה מעצבן שאתה צריך לבחור בין חישוקי מגנזיום מדהימים לבין משהו עלוב שנראה כמו טאסות משנות השמונים.

(אם מישהו קנה את גירסת הפרימיום ורוצה לחלוק רשמים, זה הזמן וזה המקום..)

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

עיכוב רישוי כבר לא רלבנטי... נכנסו בשעה טובה לשנת 2016. אך אסביר. מבחינת כלמוביל הייתי יכול לקבל את הרכב כבר באמצע דצמבר וכך הרישוי שלו היה בהתאם (דצמבר 2015) אני (ורבים אחרים) העדפתי לא לקחת את הרכב ולחכות לתחילת ינואר כדי שהרישום יהיה בהתאם (ינואר 2016) וכך "ארוויח" שנה. שארצה לפרסם כיד שניה אוכל להציג את הרכב כמודל 2016.... לפעולה זו קוראים עיכוב רישוי וזה מושג מקובל בקרב יבואני הרכב.

לגבי שנת אחריות נוספת. אני קניתי את הרכב בחולון מוטורס שמעניקה לכל קונה אצלה חברות במועדון גולד למשך שנה. החברות כוללת שנת אחריות נוספת (בדומה לשלוש השנים של היבואן מבחינת מה נכלל באחריות), הנחה קבועה של 12 אחוז בטיפולים, חלפים מקורים בתיקוני תאונה, איסוף רכב מבית הלקוח, ביקורת חורף, לקיחה לטסט ועוד.. מה קורה בסוכניות אחרות? אני לא יודע אבל שווה לדרוש את אותם תנאים גם בסוכנויות האחרות. אם חולון מוטורס יכול גם הסוכנויות האחרות יכולות.. אני מניח שבגלל הגודל של הסוכנות שכוללת אולם מכירה של יונדאי ומיצובישי ומוסך ענק (מהגדולים שיש להבנתי) הם יכולים להציע את התנאים האלה. תעמת אותם עם הנתונים האלה ותדרוש לקבל גם! אולי תקבל גם.. בהצלחה!

פורסם

בעצם לקחת את הסיכון לייקור מחירים (כי להפחתה אף אחד לא מתנגד...).

דרך אגב, זה לא שהרווחת שנה שלמה במחירון. הרווחת חודש במחירון, בתוספת רווח "פסיכולוגי".

פורסם
בעצם לקחת את הסיכון לייקור מחירים (כי להפחתה אף אחד לא מתנגד...).

דרך אגב, זה לא שהרווחת שנה שלמה במחירון. הרווחת חודש במחירון, בתוספת רווח "פסיכולוגי".

כחלק ממבצע חבר הם מתחייבים לאותו המחיר ברגע שהתחיל המבצע (.11.12.15 ועד סופו (12.1.16), כך שלא הסתכנתי בעליית המחירים. שילמתי את מלוא הסכום ב 11.12 וקיבלתי את הרכב ב 3.1.16 (כי ביצעתי כאמור עיכוב רישוי).

לחלוטין מסכים איתך כי זה רווח פסיכולוגי בלבד שאני מניח שעשוי להועיל בזמן שארצה למכור את הרכב. "אאוטלנדר שנת 2016 למכירה" נשמע יותר טוב מ "אאוטלנדר שנת 2015 למכירה".. העניין הוא פסיכולוגי לחלוטין. להמתין שבועיים ולדחות את עליית הרכב על הכביש בשביל ה"רווח הפסיכולוגי", הזה בהחלט כדאי... כאמור זה כבר לא רלבנטי.. לפחות לעוד 11 חודשים.... לקראת דצמבר 2016

פורסם

אני הזמנתי רכב באוקטובר ומשכתי את קבלתו בתירוצים שונים. קודם כל מיציתי את השבועיים שמגיעים לי מתוקף חוק הגנת הצרכן. לאחר מכן הבנתי שברגע שהושלמו התשלומים - העניין גמור. לא מתי שאני מועיל להגיע קובע, אלא החברה משלמת את רשיון הרכב מה שמקבע את התאריך. אני מניח שאם הייתי מושך את התשלומים (לא משלם הכל) אפשר היה לדחות מועד קבלת הרכב, שוב, עם סיכון לשינוי במחיר ועם הטירחה שהיתה כרוכה בכך שלמעלה מחודש ימים הייתי צריך להתנהל ללא רכב. עשיתי את החשבון שזה לא שווה את זה ואספתי את הרכב בתחילת דצמבר.

פורסם

שלמתי הכל ב31/12/15

יש מצב שהרכב ירשם כ2015?

הדגשתי בסוכנות במעמד ההזמנה שאני רוצה שהרכב יהיה רשום ברישיון כ2016

ההזמנה בוצע ב14/12/15 כשהרכב עוד בכלל לא היה בארץ.

אחר כך חיכיתי לסוף החודש עם התשלום, וב31/12/15 סיימתי סופית עם התשלום.

מה אומרים, יש מקום לדאגה?

פורסם
שלמתי הכל ב31/12/15

יש מצב שהרכב ירשם כ2015?

לפי מה שהוסבר לי יש תהליך הכרוך ברכישת רכב. הבאה, קבלה, שחרור ממכס, בדיקת מערכות, שטיפה ועוד ועוד כשבסוף - רישוי (טסט). מועד העלייה לכביש הוא תאריך ביצוע הטסט. לא נראה לי שיספיקו לעשות הכל באותו היום, אחרת כבר היו קוראים לך לאסוף אותו.

פורסם

4/1/16 שוחרר מהמכס באילת והיה בדרך לאשדוד להתקנות והכנות (לדיברי המנהל אולם התצוגה) נחמד שהוא מעדכן אותי.

כמו כן אמר שמשרד הרישוי מ1/1/16 עד 6/1/16 בחופשה ולא מנפיק רישיונות.

לפחות 2 רכבים אחרונים שרכשתי קבלתי גג תוך שבוע, למה פה מושכים זמן אין לי מושג.

טוב, נחכה.

פורסם
שלמתי הכל ב31/12/15

יש מצב שהרכב ירשם כ2015?

ממש ממש לא . אין שום סיכוי בעולם שהרכב יירשם ב 2015. הרכב יקבל רישוי רק יומיים שלושה לפני שאתה תקבל את הרכב. אני קיבלתי את הרכב ב 3.1 והרישוי הוא 1.1.16.

הרכב שלך עוד לא בארץ? ייקח עוד חודש לפחות את שתקבל אותו. סביר להניח שהרישוי שלך יהיה תחילת פברואר, לדעתי. מתי אמרו לך שתקבל את הרכב? יש להניח שרק בסוף ינואר תחילת פברואר לא?

אין לך מה לדאוג. בכלל. אתה יכול לישון בשקט!!

פורסם

כתבנו במקביל. אז הרכב בארץ וכבר נמצא בהתקנות?. מצויין תקבל את הרכב בקרוב.. עם רישוי של אמצע ינואר. אין מה לדאוג! תתחדש ותהנה. אני מאוד נהנה ממנו.. מרגיש שעשיתי בחירה מצוינת. הרכב נעים, זריז (למרות כל מה שאומרים), גבוה, שדה ראייה מעולה, מולטימדיה עובדת מצוין (תוודא שאתה מקבל את האוטו שהסים עובד, תבדוק את הוויז, אם לא עובד צריך לאתחל את המערכת..) . צריך להתרגל לגודל (גם של המראות בצדדים) הנהיגה קצת שונה מפרייבט רגיל וצריך להתרגל.. האפשרויות לחנייה קצת מצטמצמות בגלל האורך של הרכב אבל מצלמת הרברס מקלה מאוד מאוד!! והריח של החדש.....

תהנה

פורסם
ניב ביקש שאעדכן אז הנה העדכון.

התבשרתי בתחילת השבוע ב 2.1 שהרכב מוכן ונמצא בסוכנות חולון (אאוטלנדר אינסטייל 7 מקומות צבע לבן שנקנה במסגרת מבצע "חבר"). אתמול בבוקר הגעתי לקחת את המכונית. הרכב שלי היה הרכב הראשון ששוחרר לשנת 2016 בחולון מוטורס וזאת בזכות ההזמנה המוקדמת שנעשתה כבר בתחילת נובמבר. הרכב חיכה , מוכן, מצוחצח, נקי קיבלתי הסבר מפורט לגבי כל המערכות של הרכב כולל התוספות וכולל המולטימדיה. הכל עבד כמו שצריך. כעבור כשעה וחצי יצאתי מהסוכנות לא לפני שניסיתי לשנורר אולי איזה טיפול חינם - כוס קפה טעים קיבלתי אבל לא יותר מזה... בערכה של הרכב מקבלים ספר רכב (יש גם במולטי מדיה), מחזיק מפתחות, נרתיק מהודר, דיסק און קי ושנת אחריות נוספת במסגרות חברות זהב של חולון מוטרס.

מאז אתמול נסעתי איתו כמה עשרות ק"מ. תענוג. נוח, גבוה, שקט, מאיץ יפה מאוד, משכך את מהמורות הכביש באופן מוצלח. המפתח בכיס לא צריך להוציא אותו בכלל גם לא לפתיחת הדלתות וגם לא להניע את הרכב - הכל בלחיצת כפתור. המולטימדיה בהרכבה מקומית שרבים אוהבים להשמיץ את גיל -קאר עובדת לעילא. סנכרון מיידי (שימו לב רק 500 אנשי קשר, אם רוצים סינכרון של 1000 אנשי קשר יש לגשת לגיל קאר לעדכון תוכנה שמאפשר צימוד של שני מכשירים ולא ארבע מה שיש בגרסה האחרת), מאוד אינטואיטיבי, כל תחנות הרדיו נשמעות ברור בלי רעשי רקע. הרדיו האינטרנטי עובד מעולה (המערכת מגיעה עם סים 3 גיגה לשנה על חשבון היבואן), הדיבורית נשמעת היטב גם למקבל השיחה וגם לנהג, הלחצנים ברורים ונלחצים באופן מדויק בלי פספוסים, וויז עובד מעולה, בקיצור המולטימדיה אחלה (אין לי ככ למה להשוות כי באוטו הקודם היה לי רדיו דיסק של פעם...).

זהו .. עברתי מסע בין כמה חודשים שהגיע אתמול לסופו... תודה לכל המגיבים שהעשירו אותי בידיעותיהם. אני מקווה שגם אני הצלחתי לתרום לאחרים... אני מניח שמעתה אהיה פחות דומיננטי אך אשמח לכל שאלה , התייעצות אם למישהו יש. אז בהצלחה לכל הקונים העתידיים שיעשו בחירות מוצלחות!

לגבי המערכת:

1. האם יש אפשרות לעשות מירור לינק לטלפון?

2. האם ניתן להתקין אפליקציות אנדרואיד או שהמערכת נעולה. (ראיתי שהיית בגיל קאר, האם ניסית לחלץ מהם את המידע הזה?)

פורסם
לגבי המערכת:

1. האם יש אפשרות לעשות מירור לינק לטלפון?

2. האם ניתן להתקין אפליקציות אנדרואיד או שהמערכת נעולה. (ראיתי שהיית בגיל קאר, האם ניסית לחלץ מהם את המידע הזה?)

עדיין לא חקרתי הסוגיה לעומק אך להבנתי (לאחר ששאלתי את נציג המכירות ומשאילתות בפורום זה) עולה כי המערכת אכן נעולה, לא ניתן לשקף את הסלולרי במסך ולא ניתן להתקין תוכנות חיצוניות. שמעתי מכל מיני מקורות שהיא ניתנת לפריצה אך כאן נשאלת השאלה מה קורה עם האחריות אם פורצים.... כרגע אני לא מרגיש בצורך להתקין משהו מעבר למה שהמערכת כוללת.

גם אני אשמח לשמוע התייחסויות יותר מקצועיות בעניין.

פורסם
ממש ממש לא . אין שום סיכוי בעולם שהרכב יירשם ב 2015. הרכב יקבל רישוי רק יומיים שלושה לפני שאתה תקבל את הרכב.

הרכב כבר עם מספר הרישוי, אמרו לי את המספר בסוכנות, כמו כן אמרו שאקבל אותו אולי בעוד שבוע ו...

יש דבר כזה מספר רישוי אבל עדיין לא העבירו לו טסט והעלו אותו לכביש?

• תוכן חדש...