Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאוטלנדר 2X4 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כך לדעתי אתה בשל לקנייה.

גם אותי עניין המזגן הטריד, אתה יכול להיכנס לשרשורים שהייתי מעורב בהם ולקרוא. אחד מחברי הפורום הנכבדים ציין שבימי הקיץ החמים החלל מרגיש כמו מרק גריסים או משהו כזה והמליץ לקנות מאווררים לשורה 2 ו 3. בתחקירים שאני עשיתי (אח של אשתי, שכן, פורומים שונים ועוד - כדי לקרוא את המבחן הבא: http://cars.walla.co.il/item/2615216 אם אני זוכר נכון בפרק השלישי ישנה התיחסות לעניין) אין תלונות לגבי המזגן. העדויות שאני קיבלתי הם: המזגן מקפיא את הנהג ומושב שליד הנהג, מצליח לקרר בצורה טובה מאוד את השורה השניה ואפילו את השורה השלישית. אם יש בעיה היא קשורה למערכת STOP AND GO שעשויה לכבות את המדחס ברמזורים. אף אחד מאלה שתחקרתי לא ציין עניין זה כמהותי. אני מקווה שאני לא אתבדה... ישנם תעלות שעוברות מתחת למושבים הקדמיים לשורה השנייה. שמעתי שמוכרים קיט להרכבה עצמית לפתחי מזגן לשורה השניה שמתחברים לתעלות האמורות - אני לא הצלחתי למצוא את הקישור. אולי אתה תצליח - אשמח אם תשתף.

הטוסון, 3008, יש פתחים לשורה השניה בשאר הרכבים בסגמנט להערכתי אין.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד ה 12.1.16

http://wheel.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%97%D7%91%D7%A8-%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%99-2016-%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%AA-%D7%A2%D7%93-35100-%D7%A9%D7%97/

ממני ביקשו צילום ת"ז, צילום כרטיס האשראי של חבר, הוכחה לקרבת דם ראשונה (אח של אשתי הוא חבר בחבר).

. הרכב נרשם על שמה של אשתי (בגלל הקרבה) ואני בעלים נוספים.

גש לסוכנות שב מול נציג מכירות ותאתגר אותו.

פורסם

תודה, משיחה עם נציג התרשמתי שהם לא כלכך גמישים בנושא חבר ובגלל המבצע גם לא נשמע שהם גמישים במחיר.

אשקול ברצינות את אופציית 0 קילומטר מליסינג

פורסם

אני ישבתי מול היבואן ובימים הקרובים (היום או מחר) אסגור עיסקה על אאוטלנדר, לאחר שכבר חודשיים אני סורק את הפורום ומנסה לבדוק אופציות שונות.

אח של אמא שלי יש לו מועדון חבר, וכך הרכב נרשם ע"ש אמא שלי (היתה גם אופציה שהרכב ירשם על שמי ועל שם אמא שלי ביחד).

הרשים אותי דגם פרימיום עם צמיגים יותר גדולים ויציבים וחישוקי מגנזיום מדהימים, פסי ניקל סביב החלונות וריפודי עור קלים לניקוי (אם כי אני בספק אם העור הוא עור או דמוי עור, גם אם זה עור מדובר בעור באיכות נמוכה במיוחד. אבל קל לניקוי). בתוספת של עוד 10K, שמועדון חבר מוריד לך אותם וגם נותן לך איתורן חינם.

הנציג של היבואן בסוכנות המכירות לא הסכים להוריד שקל מעבר למבצע, בדגמים אחרים אולי הוא היה מתגמש אבל בגלל שהאאוטלנדר הוא להיט, אין מצב להנחה כלשהי.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם
cx5 שעליו יש כמעט קונזנסוס, פורד קוגה בדגם 4*2 במחיר טוב, ה 3008 במחיר שובר שוק. ואם אין לך פוביה ממכוניות קוריאיניות (לי יש.. אבל כנראה שזה כבר לא מבוסס), אז הטוסון (שווה לחכות ל1.6 טורבו) והספורטז החדשה שתגיע - סוחטות שתיהן קומפלימנטים רבים.

הבנאדם רוצה 7 מקומות.... יש לו 3 ילדים, עוד ילד אחד והרכבים שהזכרת כבר לא יהיו רלוונטיים.

אני עשיתי מחקר מקיף על כל הרכבים, הגעתי למסקנה שמתאים לי לקסוס LX570. הייתי מתפשר על אינפיניטי QX60 או אקורה MDX. אממה, אין לי את הכסף לקנות את הרכבים האלה... כלפי חוץ, אאוטלנדר נראה דומה, והעיצוב שלו נחמד (לדעתי!), והתקציב מתאים לכיס שלי, אז זה מה יש למרות שמבפנים אין מה להשוות. תוסיף לזה גם אמינות + חיסכון בדלק וקיבלת את הרכב האולטימטיבי לתקציב.

פורסם

פות"ש לא הזכיר בשום מקום שהוא רוצה שבעה מקומות..... נהפוכו הוא הגיב גם בהקשר למכוניות סטנדרטיות. אתה כנראה מתבלבל עם שירשור אחר... בכל מקרה השורה התחתונה של כולנו כנראה שהאאוטלנדר הוא סוג של פשרה מוצלחת. לא מושלם אבל לדעתי יותר מוצלח מהתדמית שנוצרה סביבו.

שים לב לגבי דגם הפרימיום, להבנתי גודל הצמיגים פוגם בהתנהגות הכביש ובשיכוך שלו . נסיעה חלקה ושקטה יותר תתקבל בדגם הסטנדרטי.

הבנאדם רוצה 7 מקומות.... יש לו 3 ילדים, עוד ילד אחד והרכבים שהזכרת כבר לא יהיו רלוונטיים.

אני עשיתי מחקר מקיף על כל הרכבים, הגעתי למסקנה שמתאים לי לקסוס LX570. הייתי מתפשר על אינפיניטי QX60 או אקורה MDX. אממה, אין לי את הכסף לקנות את הרכבים האלה... כלפי חוץ, אאוטלנדר נראה דומה, והעיצוב שלו נחמד (לדעתי!), והתקציב מתאים לכיס שלי, אז זה מה יש למרות שמבפנים אין מה להשוות. תוסיף לזה גם אמינות + חיסכון בדלק וקיבלת את הרכב האולטימטיבי לתקציב.

פורסם

פות"ש לא הזכיר בשום מקום שהוא רוצה שבעה מקומות..... נהפוכו הוא הגיב גם בהקשר למכוניות סטנדרטיות. אתה כנראה מתבלבל עם שירשור אחר... בכל מקרה השורה התחתונה של כולנו כנראה שהאאוטלנדר הוא סוג של פשרה מוצלחת. לא מושלם אבל לדעתי יותר מוצלח מהתדמית שנוצרה סביבו.

שים לב לגבי דגם הפרימיום, להבנתי גודל הצמיגים פוגם בהתנהגות הכביש ובשיכוך שלו . נסיעה חלקה ושקטה יותר תתקבל בדגם הסטנדרטי.

פורסם

קודם כל ממש סליחה, הסתכלתי כנראה על שרשור אחר שהכותרת שלו זעקה "7 מקומות" והתפלאתי איך אתה נותן לו אופציות של 5 מקומות. התבלבלתי.

לגבי הפירמיום בדיוק היום סגרתי עיסקה על אאוטלנדר והיתה לי התלבטות לא נורמלית. בסופו של דבר הלכתי על הפרימיום, מכמה סיבות.

1. זה נראה ממש טוב, מוסיף ללוק הכללי

2. אני אחד שאוהב להרביץ בכבישים וצריך צמיגים עם התנהגות ספורטיבית

3. לאחר מחקר שעשיתי הבנתי שזה לא ממש פוגע בנוחות, אלא מעט פחות מצמיגי 16"

4. ריפודי עור קלים יותר לניקוי

5. קישוטי ניקל מוסיפים מאוד ללוק הכללי

פורסם

תתחדש!!:lol:

אני הזמנתי את הדגם הרגיל שבעה מקומות אינסטייל, במבצע של חבר. אמור לקבל את הרכב בעוד כשבוע - עשרה ימים ובינתיים "מעביר את הזמן" בקריאת ובתגובה של שרשורים בפורום... זה הפעם הראשונה שאני קונה רכב חדש "מהניילונים" (וכנראה האחרונה...) ויש מידה של התרגשות בעניין. שיהיה לנו הצלחה בבחירה שלנו ושנדע, כולנו לקבל את ההחלטות הנכונות על הכביש (ובחיים בכלל..). כתבת שאתה אוהב להרביץ בכבישים, אז במתינות ובזהירות!

פורסם

תודה רבה....

מחר אני צריך לגשת לבנק ולדבר על תנאי המימון, אני שוב מוצא את עצמי מתלבט קשות בין תנאי המימון השונים. יש הצעה לתת 60k, לשלם 800 במשך 5 שנים ואז תשלום נוסף של 68k. זה קורץ לי אבל מצד שני קצת מפחיד.

פורסם

מעניין שאמרו לך שאתה מקבל עוד שבוע-10 ימים. אני הזמנתי את ה5 מקומות ואמרו לי שאני יקבל בין סוף פברואר למרץ וחבר שהזמין את ה7 מקומות אמרו לו אותו הדבר.

ברגע שאתה מקבל תעדכן.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
מעניין שאמרו לך שאתה מקבל עוד שבוע-10 ימים. אני הזמנתי את ה5 מקומות ואמרו לי שאני יקבל בין סוף פברואר למרץ וחבר שהזמין את ה7 מקומות אמרו לו אותו הדבר.

ברגע שאתה מקבל תעדכן.[/quote

אני הזמנתי את הרכב כבר בתחילת נובמבר. שמתי 1000 ש"ח בעת ההזמנה ורק שהתחיל מבצע חבר בתחילת דצמבר שלמתי את היתרה. בגלל שהרכב הוזמן בחילת נובמבר הוא הגיע כבר בתחילת דצמבר לארץ. עשיתי לו עיכוב רישוי כדי שיעלה על הכביש בינואר 16. הרכב כבר מוכן ומחכה לרישוי

פורסם

ברגע שאתה מקבל תעדכן.[/quote

אני הזמנתי את הרכב כבר בתחילת נובמבר. שמתי 1000 ש"ח בעת ההזמנה ורק שהתחיל מבצע חבר בתחילת דצמבר שלמתי את היתרה. בגלל שהרכב הוזמן בחילת נובמבר הוא הגיע כבר בתחילת דצמבר לארץ. עשיתי לו עיכוב רישוי כדי שיעלה על הכביש בינואר 16. הרכב כבר מוכן ומחכה לרישוי

תודה רבה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

ניב ביקש שאעדכן אז הנה העדכון.

התבשרתי בתחילת השבוע ב 2.1 שהרכב מוכן ונמצא בסוכנות חולון (אאוטלנדר אינסטייל 7 מקומות צבע לבן שנקנה במסגרת מבצע "חבר"). אתמול בבוקר הגעתי לקחת את המכונית. הרכב שלי היה הרכב הראשון ששוחרר לשנת 2016 בחולון מוטורס וזאת בזכות ההזמנה המוקדמת שנעשתה כבר בתחילת נובמבר. הרכב חיכה , מוכן, מצוחצח, נקי קיבלתי הסבר מפורט לגבי כל המערכות של הרכב כולל התוספות וכולל המולטימדיה. הכל עבד כמו שצריך. כעבור כשעה וחצי יצאתי מהסוכנות לא לפני שניסיתי לשנורר אולי איזה טיפול חינם - כוס קפה טעים קיבלתי אבל לא יותר מזה... בערכה של הרכב מקבלים ספר רכב (יש גם במולטי מדיה), מחזיק מפתחות, נרתיק מהודר, דיסק און קי ושנת אחריות נוספת במסגרות חברות זהב של חולון מוטרס.

מאז אתמול נסעתי איתו כמה עשרות ק"מ. תענוג. נוח, גבוה, שקט, מאיץ יפה מאוד, משכך את מהמורות הכביש באופן מוצלח. המפתח בכיס לא צריך להוציא אותו בכלל גם לא לפתיחת הדלתות וגם לא להניע את הרכב - הכל בלחיצת כפתור. המולטימדיה בהרכבה מקומית שרבים אוהבים להשמיץ את גיל -קאר עובדת לעילא. סנכרון מיידי (שימו לב רק 500 אנשי קשר, אם רוצים סינכרון של 1000 אנשי קשר יש לגשת לגיל קאר לעדכון תוכנה שמאפשר צימוד של שני מכשירים ולא ארבע מה שיש בגרסה האחרת), מאוד אינטואיטיבי, כל תחנות הרדיו נשמעות ברור בלי רעשי רקע. הרדיו האינטרנטי עובד מעולה (המערכת מגיעה עם סים 3 גיגה לשנה על חשבון היבואן), הדיבורית נשמעת היטב גם למקבל השיחה וגם לנהג, הלחצנים ברורים ונלחצים באופן מדויק בלי פספוסים, וויז עובד מעולה, בקיצור המולטימדיה אחלה (אין לי ככ למה להשוות כי באוטו הקודם היה לי רדיו דיסק של פעם...).

זהו .. עברתי מסע בין כמה חודשים שהגיע אתמול לסופו... תודה לכל המגיבים שהעשירו אותי בידיעותיהם. אני מקווה שגם אני הצלחתי לתרום לאחרים... אני מניח שמעתה אהיה פחות דומיננטי אך אשמח לכל שאלה , התייעצות אם למישהו יש. אז בהצלחה לכל הקונים העתידיים שיעשו בחירות מוצלחות!

• תוכן חדש...