Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אאוטלנדר 2X4 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני גם רכשתי רכב מיבואן כלמוביל ורציתי לדעת לגבי הרישוי הסוכנות מתקשרת להודי על כך ללקוח ?

למה אני שואל את זה כי צריך גם לעשות ביטוח איך זה הולך הפרוצדורה של זה ?

יכולה להיות בעיה כל שהיא ?

משנה לסוכנות מתי אני מבטח ?

חשבתי לחייג אליהם לקבל תצלום רישוי בכדי לקדם את עניין הביטוח .

ועוד שאלה כיצד מתנהלת מסירת הרכב הכוונה יש מישהו חיצוני שמוסר לך את הרכב או מישהו בחיר באולם בו רכשתי ?

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

בתשובה לקודמי, כן יש דבר כזה מספר רישוי לפני עליה על הכביש . באמצע דצמבר 15 קיבלתי פעמיים טלפון מאיתוראן שהם בודקים את המערכת שהם התקינו וכבר היה מספר רישוי לרכב (מענה קולי: רכב מס זה וזה ...). הרכב פורמאלית קיבל את הרישוי שלו רק ב 1.1.16 וכך כתוב ברישיון הרכב. הרכב הגיע לכולומביל בחולון ב 3.1.16 ומיד קיבלתי טלפון מהסוכן שמולו סגרתי את העסקה שהרכב הגיע ואני יכול לבוא לקחת אותו. באותו היום הסוכן שלח לבקשתי במייל צילום רישיון הרכב המקורי (כולל מספר שלדה) ואישור המיגון לבקשת סוכן הביטוח שלי. למחרת ב 4.1.16 ניגשתי לסוכנות, בזמן שהייתי בסוכנות הסוכנת שלחה את הביטוח בפקס לכלומביל ושיחררתי את הרכב. מי שהתלווה אלי בשחרור הרכב היה הסוכן מולו סגרתי את העסקה. קיבלתי הדרכה מלאה, מפורטת, סבלנית, מקצועית ונסעתי לדרכי באושר.

לדעתי הסוכן שלך כבר יכול להעביר לך את פרטי הרכב אך מבחינת הביטוח הם רוצים רישיון רכב פורמאלי. להערכתי הרישיון החתום יהיה רק יום-יומיים לפני שהרכב יגיע לסוכנות (אולי יותר, תלוי בלחץ של שחרור הרכבים) לפרטים מדויקים להערכתי הסוכן יוכל לעדכן אותך יותר בדיוק.

היום סגרתי 1000 ק"מ ב 10 ימים מאז שהרכב אצלי. אני נהנה מכל ק"מ. הכל עובד כמו שצריך. הרכב משייט בנינוחות, שקט, נוח, מאיץ כמו שצריך. מתרגלים לעניין של הגיר הרציף. אני מרגיש שסביב מהירות של 70-80 קמ"ש (מתקרב להערכתי ל 3000 סל"ד) המנוע נשמע "מתאמץ" ומרגיש כאילו שחסר העברת הילוך שמגיע רק סביב 100 קמ"ש. רק אז הרכב מגיע למצב שיוט נינוח שמאפשר האצה קלילה עד למהירות של 130-140 קמ"ש (מעבר לכך לא ניסיתי) סביב סל"ד 2200. בסופו של דבר זה זניח ואני מוצא בכך יתרון שהגיר הרציף "שומר עלי" וגורם לי לנסיעה יותר מרוסנת ובטוחה בשלב ההאצה. אין שום בעיה של מומנט בפתיחת נסיעה ובשיוט.

המולטימדיה עובדת כמו שצריך. זה נחמד שיש רשת אלחוטית ברכב, הוויז במסך גדול עובד לעילא. הרדיו האינטרנטי סבבה לגמרי, הדיבורית והבלוטוס עובד מעולה, שני הצדדים שומעים היטב. מערכת ה stop &go עובדת בצורה טובה ולי להיא לא מפריעה כלל. אחד הדברים המגניבים זה ההתנהלות ללא מפתח. החל מפתיחת הדלתות (בכפתור שחור קטן ליד ידית הדלתות הקדמיות כאלטרנטיבה לשלט), דרך הנעת הרכב והדממתו מבלי להוציא את המפתח מהתיק או מכיס המכנסיים. זה פשוט ממכר. הוישרים כולל חיישני הגשם עובדים מצוין, פנסי הרכב מעולים (תאורת לד רחבה וברורה). הדבר היחיד שעדיין אני לא יכול לחוות דעה הוא לגבי המזגן ביום חמסין... מה שכן, בבקרים האחרונים שהטמפרטורה בחוץ סביב 7-8 מעלות (אני יוצא בבוקר מוקדם וקר...) תוך 2-3 דקות החלונות יבשים וחם ונעים ברכב. פיזור החום, האדים מהיר ויעיל.

בסהכ אני ומשפחתי מבסוטים לגמרי ומרגישים שהרכב בהחלט עונה על הציפיות ומעבר

עריכה אחרונה על ידי doronli
פורסם

תודה רבה על הביקורת שלך!

רק שאלה קטנה, קנית דגם פרימיום?

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

באסה, אני הזמנתי פרימיום ורציתי לשמוע איך הנוחות עם צמיגי 18".

יש לי שכן שקנה ואומר שהנוחות סבירה, אבל רציתי לשמוע עוד

פורסם

תודה

אתה נוהג על פרימיום?

פורסם

יפה, מחכה לשמוע ממך התרשמות נרחבת בכל מה שקשור לאוטו. תתחדש.

לפני כמה זמן הודיעו לך שהרכב עומד להגיע? אני שובר את הראש אם למכור את הרכב עכשיו במחיר טוב ולחכות חודשיים בלי רכב

פורסם

קפצתי על המציאה מה שניקרא ברגע האחרון.

הזמנתי את הרכב ב15 לדצמבר

ב31.12 מכרתי את הרכב שלי ושלמתי את הכל עבור רכב החדש

סוכן מכירות אמר שאקבל בין 21-25 לינואר, אגב הפרימיום היה דגם היחיד שהיה זמין למסירה בינואר, אז אותו בחרתי.

אני כבר 18 ימים עם רכב השכרה, עסק יקר, אבל יותר טוב מאוטובוסים.

• תוכן חדש...