Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואני לא מדבר על לחץ אוויר - משהו קטן שאפשר להחזיק בכיס, לתקוע בנחיר המתז כדי לנקות וגם להסיט את הנחיר בהתאם לצורך.

אני אלתרתי כזה מסיכת ראש פשוטה שהשחזתי את הקצה שלה, אבל אני לא משחיזן מיומן, אז זה לא הכי...

תוהה אם יש משהו קצת יותר נוח?

תודה

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מחט דקה של זריקות (מזרק רפואי) לגנוב לחולי סוכרת..

קשרים במרפאות שיניים - יש להם מחטי עבודה דקים ארוכים לשימוש חד-פעמי.

והם זורקים אותם - כאשר מגיעים לטיפול תקופתי במרפאת שיניים (מעבר לבדיחה זה חשוב מאוד)

בקש שישמרו לך בצד.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני לוקח מברשת פלדה מושך את אחת השערות עם פלייר ומשתמש בה עם פלייר לפתיחת המתז

מתז שמרסס אני מפרק שם במים חמים ומייבש עם אוויר

פורסם

הכלי הכי נוח הוא פרוב של רופא שיניים (ראה תמונה). מאוד נוח לכוון איתו וגם לפתוח סתימות בחורים.

כמובן שלפעמים צריך חומר להסרת אבנית...

pcp12.jpg

פורסם

תודה לכל המשיבים!

אכן קציר נאה הבאתם, עם לא מעט רעיונות טובים. במחט של מזרק אני משתמש כבר איזה זמן, רק שעדיין לא הגעתי לעובי המתאים - אחת דקה מדי ואז היא מתכופפת כשאני מנסה לכוון, ואחת עבה ולא נכנסת לנחיר... רק שאני עוואאר, לא מצליח לראות את המידות (את האריזה זרקתי...), אז אני לא יודע מה יהיה העובי האמצעי...

הפרוב של רופאי השיניים נראה לי יופי של דבר, אבל מתאים לצרף לארגז הכלים, לא יכול להיות בכיס...

שוב תודה לכם, ושבת שלום!

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
תודה לכל המשיבים!

במחט של מזרק אני משתמש כבר איזה זמן, רק שעדיין לא הגעתי לעובי המתאים - אחת דקה מדי ואז היא מתכופפת כשאני מנסה לכוון, ואחת עבה ולא נכנסת לנחיר... רק שאני עוואאר, לא מצליח לראות את המידות (את האריזה זרקתי...), אז אני לא יודע מה יהיה העובי האמצעי...

אתה לא חייב לראות את המספר של המחט. אם תגיד באיזה צבעים של מחטים השתמשת אוכל לכוון אותך לגודל שבינהן, אם קיים.

פורסם
אתה לא חייב לראות את המספר של המחט. אם תגיד באיזה צבעים של מחטים השתמשת אוכל לכוון אותך לגודל שבינהן, אם קיים.

ו-א-ל-ל-ה!!!

צהובה - מחט עבה מדי

כחולה - דקה מדי

אם יש ותגיד לי, הכל יהיה ה-ר-ב-ה יותר פשוט - מבקש מהאישה, כשהיא ב"סופר פארם" (מתי היא לא?), לקנות לי!

תודה.

פורסם
בקש מרופא השיניים שלך פצירה לתעלות שורש .

זה רעיון!

... אבל רגע, אז צריך יהיה לעשות לנחיר הרדמה, כתר זמני, כתר קבוע... זה תהליך ארוך.

לא יודע.

פורסם

אני משתמש בחוט חשמל רב גידי.

עושים "צמה" משניים שלושה גידים ומנקים. עובד תמיד, נכנס תמיד לחריר וזמין באוטו תמיד.

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
אני משתמש בחוט חשמל רב גידי.

עושים "צמה" משניים שלושה גידים ומנקים. עובד תמיד, נכנס תמיד לחריר וזמין באוטו תמיד.

תודה, זה טוב לניקוי, אבל לא מאפשר כיוון, עד כמה שאני זוכר, אלא אם אתה גם מלחים אותם יחד. מגיעים אלי אנשים שהמתזים שלהם מכוונים לניקוי המכוניות שעומדות לידם...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

סיכת ביטחון הכי טוב. לא סיכה משרדית, סיכת ביטחון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ו-א-ל-ל-ה!!!

צהובה - מחט עבה מדי

כחולה - דקה מדי

אם יש ותגיד לי, הכל יהיה ה-ר-ב-ה יותר פשוט - מבקש מהאישה, כשהיא ב"סופר פארם" (מתי היא לא?), לקנות לי!

תודה.

התקלת אותי עם המחט הצהובה :wink:

אבל בכל אופן, תנסה מחט ירוקה. היא צריכה להיות בין הצהובה לכחולה, אם כי זה משתנה לפעמים בין היצרנים של המחטים. בשירותי הבריאות הממלכתיים משתמשים בדר"כ ב - ורוד, ירוק , כחול, כתום (מהעבה לדק). צהוב די נדיר.

הנה מפתח צבעים לדוגמא, אל תשכח שמודדים בגאוג'ים - מספר גדול יותר - מחט דקה יותר :

802b5606633cd90e98b3be768403bc05.jpg

• תוכן חדש...