Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתמול בערב החלקתי תוך כדי בלימה ופגעתי ברכב אחר.

המכה לא הייתה חזקה (הייתי ב35 קמש ופגעתי בו כמעט ב0 מהירות), המכה גרמה לכיבוי המנוע שלי (לא היה חשמל לשום צרכן, רק הלוח מחוונים דלק חלש, התדרדרתי לנתיב הכי ימני והמאותתי חירום לא פעלו).

שאני מתכוון לשום צרכן, גם הרדיו התאפס לי, כאילו המכה גרמה לנתק כללי ממתח ולא רק קו חשמל מסויים.

(מציין כי פעם קרה לי שנתתי מכה פי כמה יותר חזקה שלא באשמתי, ולא נגרם לרכב נזק בכלל ועברו כמה שנים והכל טוב. מבחינת סדר גודל, זה היה בן מיעוטים שלקח לי זכות קדימה, בלמתי בחוזקה אבל לבסוף העפתי לו את הרכב בערך 5 מטרים, הוא ברח מיד)

בהתחלה חשבתי שזה מנגנון הגנה של היצרן, נגד פגע וברח.

עכשיו בבוקר באתי להניע את הרכב והופ אין חשמל.

ניתקתי פלוס והחזרתי (איפוס מחשב) והרכב חזר לעצמו.

הכיוונים שעולים לי, או צמה שקפצה, או מצבר מקצר (לא מבין בזה כל כך).

או נתק כשלהו במחשב (מה שמחליש את הטענה הזאת היא שכל הצרכנים לא קיבלו מתח, כולל הרדיו שהתאפס ועוד צרכנים שחווטו עם מתח ישיר על ידי ולא פעלו).

מאיפה כדאי לי להתחיל לחפש?

תודה וזה די דחוף. (אני מפחד שיכבה לי באמצע נסיעה)

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

בדוק אם חיבור המינוס מהמצבר לגוף הרכב מהודק היטב.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

בספק גדול שיש לקוואליר יש חיישנים כאלה, אם זיכרוני אינו מטעה אותי, זה היה הרכב האמריקאי הכי זול שהיה ניתן לקנות מגנרל מוטורס בזמנו, שלול את האפשרות הנ"ל והתמקד בחיבורי החשמל

כבר חתמתי...

פורסם (נערך)

שללתי חיישן תאונה אחרי שהוא לא הניע בבוקר.

לדעתי זה קצר\נתק.

לשלילת נתק יישרתי ושייפתי את מגעי המצבר היטב.

בחיפוש אחר קצר, עברתי על כל השינויים\מקומות מועדים לקצרים (חוץ מאיזור הסוויץ ומתחת להגה).

בינתיים מצאתי צמה תוצרת חשמלאי (אם אפשר לקרוא לו ככה) במצב קטסטרופלי, ככה פירקתי אותה כמו בתמונה הראשונה (שם לי 1.5 ממ להפעלת וונטה, כשהפיוז 30 אמפר, והצמה יושבת באיזור רותח תמיד בין המנוע לרדיאטור).

אחרי 3 שנים מהצמה שהוא שם, חשמלאי מוסמך והרבה ניסיון במקומות אחרים ישבתי כמה שעות וייצרתי לעצמי צמה מאסיבית ואיכותית, מה שתראו בתמונות זה זמני עד שאני אקנה חלקים נוספים.

עדיין לא סומך שהחלפת הצמה פתרה את הבעיה.

נקווה שאני טועה.

aca046d3c4abfb4eee48cbd28c0c0e05.jpg

uploadfromtaptalk1450630366194.jpg

עריכה אחרונה על ידי nir100
  • תוכן חדש...