Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנחה לדלק 98

sapancool
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי הכי זול, אבל לא הכי טוב,

בבדיקה שערכתי עם כ-4 תדלוקים בסונול, הרכב מתנהג פחות טוב וצריכת הדלקת גבוהה יותר מאשר במבוא שומרון.

הפאביה נמכרה.:-(

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אולי הכי זול, אבל לא הכי טוב,

בבדיקה שערכתי עם כ-4 תדלוקים בסונול, הרכב מתנהג פחות טוב וצריכת הדלקת גבוהה יותר מאשר במבוא שומרון.

שתי התחנות קרובות,

אני מעולם לא הרגשתי אפילו גימגום בדלק שאני מתדלק בשערי חולון, ואם היה בטוח שהייתי מרגיש או שמישהו מהחברים שלי היה מדווח גם.

קובי

:-)

פורסם

מתדלק שם מדי פעם, בחיים לא נתקלתי בבעיה, נטלי הרכב שלך מכוייל ל98?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אכן בלי קופונים הכי זול בחולון - סונול שערי חולון זה המקום

נו אז מתי נראה אותך שם? :wink:

למי שתהה, בתחנה הזו המון רכבים משופרים וגודשים מכל הזנים מתדלקים, ואין טענות. אין לבעלים של המקום אינטרס להורס מוניטין טוב שהוא בנה. ומדובר בתחנה הכי זולה שיצא לי לראות לדלק 98 באזור המרכז.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב יאללה שיכנעתם אותי..ניסע עד חולון

עכשיו בדקתי עם דור אלון על כרטיס תדלוק ונאמר לי על הנחה של 1.65 מהמחירון שזה יוצא לי 6.54 שקל לליטר בכל תחנת דלק דור אלון

שווה להזמין כרטיס כזה למקרה ואני צריך לתדלק ואני לא קרוב אפילו לחולון? כתוב שמה 4 שקל לכרטיס אז אני מנחש שזה 4 שקל כל חודש לא?

פורסם
נו אז מתי נראה אותך שם? :wink:

למי שתהה, בתחנה הזו המון רכבים משופרים וגודשים מכל הזנים מתדלקים, ואין טענות. אין לבעלים של המקום אינטרס להורס מוניטין טוב שהוא בנה. ומדובר בתחנה הכי זולה שיצא לי לראות לדלק 98 באזור המרכז.

שישי :)

קובי

פורסם

זכור לי שהמשתמש CHIPOPO העלה בפניי טענה בדבר צלצולים בשירוקו 160 בסונול שערי חולון לעומת חוסר בצלצולים במבוא שומרון. מצד שני זכור לי מסמך בדיקה של סונול שערי חולון שנבדק לפני כמה שנים והאוקטן יצא אפילו מעל 98, מדגיש לפני כמה שנים.

ובנתיים עשרות אם לא מאות של רכבים רגישים לאוקטן כולל אני מתדלקים שם ללא בעיות, אז מדובר במשהו שבאמת צריך להבדק.

אם מישהו יודע איך ואיפה, אני מוכן לקחת דגימות 98 מ-2 התחנות לבדיקה.

Miata ND2

פורסם

הרכב שלי הרגיש אנמי וצלצל קלות כשתדלקתי מס פעמים בשערי חולון .מה שכן פעם אחרונה שתדלקתי הייתה לפני 3 שנים ומאז לא חזרתי לתדלק שם.

פורסם
הרכב שלי הרגיש אנמי וצלצל קלות כשתדלקתי מס פעמים בשערי חולון .מה שכן פעם אחרונה שתדלקתי הייתה לפני 3 שנים ומאז לא חזרתי לתדלק שם.

אז נפגשים בשישי יחד עם שומאכר :twisted:

קובי

• תוכן חדש...