Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הנחה לדלק 98

sapancool
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אני יכול למצוא הנחה יפה לדלק 98 באזור פתח תקווה-קריית אונו? יש איזה מועדון או משהו שיתן לי הנחה למחיר נורמאלי שמתקרב למחיר של דלק 95?

אם למשל לפתוח כרטיס תדלוק לתחנה ספציפית דרך אותה תחנה(כרטיס שעובד רק אצלהם) יכול לתת לי הנחה יפה על 98?

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש כרטיס you שנותן הנחה של כ 1 ש"ח לליטר אוקטן 98 בתחנות דור אלון,תעשה חיפוש בפורום או תשאל בתחנות דור אלון.

פורסם

אין גלונים, אין אישור מלמעלה:-(

קראתי על הכרטיס you והם תחמנים.. נותן לך הנחה של שקל או 1.3 מהמחירון המלא שלהם שזה 8 או טיפה יותר לא זוכר בדיוק ואם בתחנה שאתה מתדלק זול יותר אז לא עשית כלום בזה שתידלקת עם הכרטיס...

פורסם
אין גלונים, אין אישור מלמעלה:-(

קראתי על הכרטיס you והם תחמנים.. נותן לך הנחה של שקל או 1.3 מהמחירון המלא שלהם שזה 8 או טיפה יותר לא זוכר בדיוק ואם בתחנה שאתה מתדלק זול יותר אז לא עשית כלום בזה שתידלקת עם הכרטיס...

תבדוק מה המחיר של אוקטן 98 בפז באזור שלך, אני אישית מתדלק בפז(ללא הנחות/כרטיסים) זה יוצא אותו מחיר כמו בדור אלון אחרי ההנחה של YOU.

ותנסה לברר לגבי התחלופת דלק בתחנה שאתה בוחר

פורסם

אם אתה מתדלק פעם בהרבה זמן (שבוע וחצי שבועיים) אני מציע לך לשקול נסיעה לתחנה זולה כמו סונול בחולון, יש סיכוי שהמחיר יהיה דומה או מופחת ממחיר שתשלם קרוב לבית גם לאחר הוצאות הדלק ובנוסף תקבל דלק איכותי שמתחלף בקצב טוב.

Miata ND2

פורסם

טכנית לא שווה לי לנוסע עד חולון במיוחד לתדלוק אלא אם היה אישור לגאריקן..

זה הבדל של 30 אגרות שזה 15 שקל בערך בתדלוק ואז יוצא שאני מבזבז יותר בזה שאני נוסע עד חולון.

פורסם

במקום לכתוב אחוז הנחה וכד' - כמה ש"ח לליטר אתם משלמים? יותר קל להשוות ככה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
במקום לכתוב אחוז הנחה וכד' - כמה ש"ח לליטר אתם משלמים? יותר קל להשוות ככה.

בפז זה 7.2 ש"ח לליטר

פורסם

הרכב שלך מיועד ל98? אם התעסקת עם הניהול, האם המפה נעשתה על 98?

כרטיס YOU בדור אלון, פז שמחזיקה 98, תחנות של 'יעד' או התחנה בסונול (יש לה אחות גם בכפר יונה) - אלו האופציות שלך בגדול.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
הרכב שלך מיועד ל98? אם התעסקת עם הניהול, האם המפה נעשתה על 98?

שאלת אותי?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הרכב יעבור בקרוב עידכון ל98, מעדיף לבדוק את הנושא לפני המעבר.

התוכנה הינה של דני מקסטיונינג והוא גם העלה אופציה של מתנול אבל זה יצא מבחינת עלות אותו הדבר לא כולל תוספת של איזה 2000 שקל על קיט מתנול ככה שאני לא בטוח כמה זה שווה.

יש פה בפתח תקווה תחנה פז שמוכרים 98 ב6.57 לפי הפולטנק אבל אין לי מושג לגבי התחלופה..

פורסם

תחנות שמוכרות בזול בדר"כ מושכות צרכני 98 אליהן.

בנוסף אתה יכול לשאול את המתדלק כמה פעמים ביום מתדלקים אצלו 98 בערך, בדר"כ אין להם אינטרס למשוך אותך והם יספרו לך את האמת.

Miata ND2

• תוכן חדש...