Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם זה המקור של "סוויטצ'"?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3674975,00.html?ref=ynet

בכל מקרה זו אינה כתבה רגילה אלא יותר חומר ממוחזר מאנשי מכירות, זה נשמע יותר מדי מוקצן. לדוגמה:

עד שזה יקרה, הם מתמקדים בשלב המכירה, עם דגש על הורדת הסיכון. "אם אתה רוצה לקנות רכב משומש בארצות הברית אתה מוגבל מאוד. דרך קרייגסליסט אתה עלול לפגוש טיפוסים מפוקפקים, יש מקרי שוד ואפילו רצח במפגשים בין קונים ומוכרים שנקבעו דרך האתר. היום הרבה מהמפגשים נקבעים מראש בתחנת המשטרה".
פורסם

סוג של אבל כאמור השוק פה (ארהב) בתחום הזה הרבה יותר קשה.

אני מכיר פה מעט מאוד אנשים שקונים רכב משומש מאדם פרטי.

המון מחזירים לדילר ולוקחים רכב אחר חדש / ליסינג מימוני ומחליפים כל 3 שנים לחדש או לCertified pre-owned (כלומר רכב משומש עם אחריות חברה מורחבת)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לא יודע על איזה איזור מדובר אבל בסביבה שלי אני דווקא רואה הרבה תנועה של רכבים משומשים בין פרטיים (בסכומים נמוכים יש לציין ) אבל כמו שליביו אמר הרבה יותר משתלם פה לעשות הכל דרך סוכנות עם משומש ו/או חדש

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

זאת גם כתבה ממחוזרת מאת כלכליסט....

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אתם חייבים לעשות הפרדה בין רכבים חדישים ויקרים שאנשים רוכשים עם מימון ואחריות לרכבים ישנים ומשומשים באלפים בודדים שהשוק הפרטי יותר שולט בהם.

פורסם

לגמרי.

רכבים של 15 אלף צפונה (דולר) עוברים דרך דילרים.

רכבים של אלפים בודדים - עוברים בקרייגליסט וקצת אין שוק ביניים - או מכוניות פרטיות ״יקרות״ יותר שעוברות בין פרטיים - וזה הסגמנט שהם באים לפתור (וכמו שכתוב בכתבה - יש כמה וכמה מתחרים - בעיקר לפי איזור)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...